Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Guixacantijoch (discussiócontribucions)

Hola, soc nou a Viquipèdia, he fet unes aportacions mínimes en articles ja fets. Tinc material per fer diversos articles nous relacionats amb la música, la pintura i també Xina. Però tinc problemes per iniciar un article nou, no se con utilitzar les plantilles estandard (biografia, sumari, incorporar imatges, etc.) Agraïré tot l'ajut possible o si es necessari fer algun tipus de tutorial on-line. Motes gràcies

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Et recomanaria el bus turístic, però veig que ja l'has fet. Per la resta, tens:

  • Per iniciar una pàgina, tens Ajuda:Com iniciar una pàgina.
  • Per posar una imatge tens un botó a dalt de l'editor, suposant que la imatge ja sigui a Commons. Si el que vols és posar una foto feta per tu, tens Ajuda:Carregar imatges i altres fitxers multimèdia per carregar-la primer a Commons.
  • El sumari de continguts no és una plantilla. Surt sol quan hi ha més de tres seccions.
  • Amb la plantilla biografia entenc que et refereixes a la infotaula, o sigui, el quadre resum que hi ha a dalt dels articles a la dreta, amb dades. Dependrà de quina infotaula facis servir i et recomano que miris en un article del mateix tema quina infotaula té. Per biografies la més genèrica és la plantilla:persona (l'enllaç et durà a les instruccions).
Guixacantijoch (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. Ho miro tot