Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Jey (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Cert, i moltes les he provocat jo i en soc conscient. Comptava que alguna ànima caritativa s'oferiria a fer un bot per a eliminar les invocacions a coordenades que estan fora de la plantilles que he tocat. Quan la plantilla de coordenades està dins la infotaula, si que he pogut controlar-les.

En concret, el que cal fer és eliminar les {{cal coord}} i les {{coord}} dels articles que tenen alguna de les següents plantilles:

Joutbis (discussiócontribucions)

L'especificació és només això? Aviseu, home, que ho he vist de casualitat. Encara fa falta el bot?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Benvolgut @Joutbis: Doncs si. Cal que faci:

Per a totes les infotaules indicades:

  1. Eliminar les plantilles "cal coord", "cal coor" o "cal coor xxx", estiguin dins o fora la infotaula
  2. Eliminar les plantilles "coord" que estiguin fora la infotaula
  3. Eliminar les plantilles "coord" que estiguin dins la infotaula, si són iguals o estan a prop del que diu Wikidata (veure lògica a {{coord comprova}}). En cas contrari, deixar-la, perquè ja es categoritzen per a ser revisades.

Gràcies !

Joutbis (discussiócontribucions)

Perdoneu per no respondre; he estat uns dies inactiu, però em quedo l'encàrrec.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Compte que la lògica del "coord comprova" no és exhaustiva per detectar tots els errors, perquè només té la precisió necessària per evitar un nombre immanejable de falsos positius i a més a molts tipus d'articles no hi aplica més comprovació que la genèrica dels 1000 km, cosa que dóna molt d'espai per escapar-se coses incorrectes. No tinc gens clar que hi hagi consens per eliminar totes les coordenades en local, i menys encara si no són exactament igual que les de Wikidata.

Joutbis (discussiócontribucions)

Com que estic tractant edificis, he agafat una tolerància de només 0.2 km. Si la distància és més gran, ho miro manualment. Només he trobat un cas, de moment, i era un error de E per W a la pàgina en local.

Jordi Roqué (discussiócontribucions)

N'he anat fent alguns a maneta, però són centenars.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

@Jordi Roqué Crec que hem d'animar algú a fer un bot. Les dues darreres plantilles a homogeneïtzar, les tinc aturades fent proves pel seu impacte, ja que afecten 15.000 articles. No m'imagino retocant-los a mà un per un. Puc fer un canvi que milloraria visualment ja que evitaria que es superposin al title, però no puc evitar que dins l'article hi hagi dues coordenades (potser diferents !), les que tenia l'article (i que no veig perquè no està dins la infotaula) i la que genera la nova infotaula, perquè es pensa que no hi ha.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

He aplicat el canvi per a que no surti a title la coordenada de wikidata i hem passat de 658 a 55 casos dins la categoria.

Jordi Roqué (discussiócontribucions)

Estic totalment d'acord amb tu. Un bot simplificaria la vida.

Jey (discussiócontribucions)

Gràcies per revisar-ho. La feinada que esteu fent amb les plantilles compensa de sobres qualsevol problemet com aquest. Qualsevol cosa ja saps!

Manlleus (discussiócontribucions)

Repassant articles de Monuments de Catalunya m'he trobat amb força duplicació de coordenades. Suposo que un bot seria ideal, ja que afecten masses pàgines.

Resposta a «Coordenades duplicades»