Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Jolle (discussiócontribucions)

El nou sistema de interwikis deu ser millor que el d'abans, però no l'acabo d'entendre. Els errors es veu que no es poden corregir (el primer dia que ho vaig utilitzar, em vaig equivocar i ja no ho vaig poder arreglar, ara no m'atreveixo a posar interwikis), o a vegades apareixen errors sense saber perquè. Ara mateix l'article Llista de sobirans de Ceilan l'enllaç a la versió anglesa porta a https://en.wikipedia.org/wiki/File:Coin_Lion_P_bahu_obvin.JPG. Quan intentes corregir l'enllaç apareix el en: amb la data correcte de List of Sinhalese monarchs i si ho poso manual tampoc canvia l'error. Com s'arreglen aquestes coses que passen de quan en quan? --joc (disc.) 18:06, 11 des 2016 (CET)

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Això de que et porta a la foto és perquè hi ha un interwiki 'dels antics' en el text ([[en:File:Coin_Lion_P_bahu_obvin.JPG|80x80px]]). Sembla que es vol incluir una foto de la wiki anglesa al text però enlloc de fer això (estic quasi segur que no es pot) està afegint un interwiki. Caldria afegir la foto a commons i llavors crear bé el link.

Gerardduenas (discussiócontribucions)

L'he pujat a commons i l'he enllaçat. Ara ja funciona bé l'enllaç interwiki. Si hi ha interwikis antics prevalen sobre els de wikidata i per tant t'enllaça a la pàgina que no vols. Si l'enllaç interwiki que no funciona és la wiki anglesa busca al text en: i allò és el que està creant el interwiki.

Jolle (discussiócontribucions)

Gràcies. Misteri resolt.