Tema de Usuari Discussió:Gerardduenas

Rauric (discussiócontribucions)

Hola, Gerardduenas.

A veure si aprenc a firmar els comentaris. Estic a la teva disposició per al que calgui. Fins aviat i bon any nou!

Rauric (disc.) 15:43, 31 des 2016 (CET)

Gerardduenas (discussiócontribucions)

@Rauric:Sí, es fa tal com ho has fet. En aquest altre tipus de pàgines de discussió (discussions flow) no cal que signis els comentaris perquè ja apareix el teu nom a sobre. Espero no haver-te embolicat massa ara ;). Estic a la teva disposició i bon any nou igualment!

Detroiticus (discussiócontribucions)

Hola Gerardduenas, he eliminat la frase perquè és falsa. Fa uns quants anys pensavem que Antonio Lotti havia ensenyat al ospedale degl’ incurabili, però resulta que, d'acord amb les investigacions més recents de Norbert Dubowy (Bemerkungen zur Kirchenmusik von Antonio Lotti) de Caroline Giron-Panel (Musique et Musiciennes à Venise) i Pier Giuseppe Gillio (L’attività musicale negli ospedali di Venezia nel settecento) no hi ha cap evidència en absolut per afirmar que en Lotti hagués ensenyat al incurabili ; només una tradició oral, com va escriure Francesco Caffi més d'un segle després.

Detroiticus (discussiócontribucions)

Gràcies, té sentit. No sabia on posar la referència precisament com que vaig eliminar la frase a què es refereix. Salutacions cordials i feliç any nou!

Resposta a «Hola.»