Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquitrobada 2017

Sprint per a ensenyar ORES a entendre el català

5
QuimGil (discussiócontribucions)

Proposta per a una sessió pràctica: ORES en català.

Hi hauria una molt breu introducció a ORES i la seva avaluació automàtica d'edicions benignes o malignes. Llavors cada participant introduiria avaluacions humanes amb el seu portàtil, ensenyant així a l'ORES a entendre el català.

La motivació de la sessió seria incrementar el percentatge de cobertura del català d'ORES (avui un 4%, insuficient). El resultat al final de la sessió seria fàcilment mesurable ("Gràcies a aquest sprint, hem passat de n% a n%!). Més enllà d'aquest objectiu, aconseguiríem que més persones entenguin la utilitat d'ORES i com contribuir a posar-lo a punt per als projectes en català.

ESM (discussiócontribucions)

A mi em resulta interessant. De fet vaig intentar col·laborar a tall individual però ho vaig deixar estar perquè no sabia ben bé com funcionava!

Townie (discussiócontribucions)
Gerardduenas (discussiócontribucions)

Si cert vaig intentar engegar-ho però com que estic molt fora de tot no ho he pogut tirar endavant. A veure si algú s'hi anima, trobo que és un projecte molt interessant. Jo no tinc temps per posar-m'hi

Barcelona (discussiócontribucions)

Em semblaria una bona proposta per a dissabte o una sessió de diumenge. Si és aquesta segona opció, ompliu-la vosaltres mateixos, tenim 4 espais oficials més els no oficials :)

Resposta a «Sprint per a ensenyar ORES a entendre el català»