Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Entre les múltiples coses que tenim per endreçar destaquen els paràmetres manuals de les infotaules que, probablement poc actualitzats, estan bloquejant l'accés a WD des d'aquestes infotaules (recordeu que els manuals són prioritaris per poder fer excepcions, quan s'ho valgui).

Un dels més emprenyadors és el de "càrrecs", perquè una única dada manual, pot estar impedint mostrar tot l'historial que hi ha a WD.

Per tal que us sigui fàcil fer la feina de neteja, és a dir, mirar que la informació manual, com a mínim, la tenim guardada a WD i, en cas contrari, traslladar-la, hem creat Categoria:Articles amb càrrecs manuals i P39. No us espanteu, ara té poc més de 8.800 articles, però mica en mica farem net.

Com actuar ?:

  • Des de la categoria, obriu algun dels articles en una finestra nova
  • Els càrrecs que es mostren són els manuals
  • Al peu de la infotaula, hi ha una discreta línia en blanc amb un botó de [mostra]. Si el cliqueu, us mostrarà els càrrecs que hi ha a WD.
  • Es tracta de passar el contingut manual a WD, si no està ja.
  • Un cop fet, editeu l'article i esborreu els paràmetres manuals dels càrrecs, feu un previsualitzar i ja heu de veure els de WD.
    • Si no és així, vol dir que ens ha quedat alguna cosa pendent d'esborrar.
    • Si tot està bé, la línia d'avall us haurà desaparegut i ja podeu guardar.
  • Reconec que alguns poden ser molt laboriosos, però en molts casos el contingut de WD és igual o millor que el manual i només cal eliminar aquests.

Vinga va, que ens ha quedat com un mini gaming.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Ho he provat amb Adrià i va de conya! Gràcies Amador!

Afegeixo que a l'hora d'eliminar el paràmetre càrrec, també us haureu de treure de sobre inici i final. Altrament estareu mantenint al codi informació estèril.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

En alguns casos es perd el paràmetre escut del càrrec. Saps quin n'és l'equivalent a Wikidata per moure'l? Això donaria per a un concurs, hehe...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

És una mica complicat. L'escut ha d'anar a l'ítem del càrrec, no al de la persona.

Jey (discussiócontribucions)

Bona idea! És curiós que "només" hi hagi 8k articles. Ho anem revisant!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Jo he incorporat una rutina diària de revisió d'un grapadet.

També hi ha artistes amb premis que s'han d'esborrar com a manuals i posar-los (o aprofitar-los) de WD. En aquest cas és més important, perquè fa que tinguem una pre-infotaula força complexa que voldria liquidar. Només hi ha un miler a Categoria:Biografies amb premis en infotaula a revisar


T'animo a col·laborar !!

Jey (discussiócontribucions)

Si vols comencem per aquests últims. Els altres tenen casos molt complexos i entretinguts, crec que trigarem força més...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Doncs sí. Ens servirà d'entrenament i és un objectiu assolible. Els he començat a posar #premisWD al resum per si després els volem comptar

A més, en el tema dels càrrecs estic pensant en preparar càrregues massives de sèries complertes. És una feina més ordenada i assegura que no ens hi deixem res.

Merci.

Resposta a «Treball de neteja»