Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Solde (discussiócontribucions)

Bona nit. Volia comentar un dubte sobre el tema de les fusions, en cas de voler argumentar a favor o en contra d'una fusió. Posem un exemple: imaginem que algú posa l'avís de proposta de fusió a l'article de la Sagrada Família, per fusionar-lo a la pàgina de Barcelona. Segons la plantilla, si volgués argumentar a favor/contra d'aquesta fusió, ho hauria de fer a la pàgina de discussió de Barcelona, no a la de la Sagrada Família. No tindria més sentit agrupar la informació, discussions, propostes sobre un article en el mateix? en fer-ho en un altre molt gran, pot quedar descontextualitzada...

Perdoneu si ja se n'havia parlat alguna vegada, però sempre em xoca.

Vriullop (discussiócontribucions)

La idea és que són els editors de l'article Barcelona els que poden opinar si la informació allà és pertinent, queda prou contextualitzat o bé ho descompensa tot i els detalls no són rellevants per incloure'ls. Si no és així no hi ha fusió independentment d'altres qüestions sobre la Sagrada Família.

De totes formes, aquesta és la situació que genera per defecte. Es pot canviar la pàgina de discussió a qualsevol altra on ja s'hagi iniciat o hi hagi precedents. Mira la documentació de {{fusió a}} i plantilles similars.

Resposta a «Dubte sobre fusions»