Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Jmarchn (discussiócontribucions)

@Amadalvarez: Ara estava traduint paraules mèdiques, me n'he adonat que en les infotaules i en passar el cursor per sobre de cadascuna de les paraules retornades de WD que no tenen traducció apareix "d:Special/EntityPage/Qnnnn". Això estaria bé si no hi hagués una petita explicació, per això l'he posada a Hiperpigmentació (Q1641068) (per l'article de la Carència de vitamina B12), però envers de retornar la Descripció (de WD) continua apareixent el "d:Special/EntityPage/Qnnnn"... No sé si es podria arreglar, estaria bé...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

No sé si t'entenc bé. El que mostra, no és perquè no tingui traducció, sinó perquè no té article.

Dedueixo que vols que, ja que no pot mostrar l'entradeta de l'article perquè no existeix, mostri la descripció WD de l'item. És correcte?.

Doncs, això és terreny Vicenç.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Exacte, no té article però si té Descripció a WD.

Vriullop (discussiócontribucions)

Això és el hover tooltip que genera el Mediawiki en tots els enllaços i que depèn del navegador. Es pot canviar amb un span dins de l'enllaç, però cal pensar que no interfereixi amb altres span com lang=xx o small-caps. Es pot obtenir fàcilment la descripció en la llengua del wiki i les fallback per defecte. Força sovint sortirà en anglès. Restringir-ho a una llengua serà més elaborat. M'ho apunto en la llista de pendents i en parlem.

Vriullop (discussiócontribucions)

M'havia oblidat d'aquest tema.

Ho tinc a Wikidades/proves per la funció getLabel amb paràmetre opcional description=yes. Funciona independentment de linked=yes, enllaçat en local o a Wikidata. Només funciona per la llengua local. Obtenir la descripció en altres llengües resulta car de recursos. Si s'usa un lang no mostrarà la descripció. Provat amb {{GetLabelFix}} passant a Wikidades/proves i afegint description=yes.

Resposta a «Retorn de WD»