Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Medol (discussiócontribucions)

Penso que caldria canviar, al menú de l'esquerra "Actes presencials" per "Activitats", ja que no només hi ha els actes presencials actualment, de fet de presencials no n'hi ha. Si hi hagués consens, no sé qui pot fer el canvi o des d'on s'hauria de demanar.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Per als viquiprojectes en marxa i activitats d'edició digital (temporals i actuals) hi ha Viquipèdia:Coordinació de concursos i viquiprojectes. Penso que modificar Actes presencials per Activitats desvirtua el nom diferenciat i barreja diverses pàgines i conceptes, solapant encara més amb d'altres com el Portal Viquipedista i d'altres subportals.

De fet, responc jo perquè vaig ser qui vaig demanar que s'afegís aquesta pàgina a la barra lateral fa un any i escaig en aquesta Taverna. Es va veure que era molt complicat pels novells, lectors o fins i tot per viquipedistes amb força trajectòria d'adonar-se, trobar i diferenciar l'espai dedicat als actes físics (o com a mínim aquells que inclouen veure rostres de persones; ja sigui o no a través d'una pantalla) de tota la resta d'eines, discussions, reptes i camps de noms.

Si voleu, mentre durin les restriccions per COVID, es pot afegir un botó gros de la pàgina d'Actes presencials a la dels concursos en marxa, i seguir llistant a sota allò que siguin realment actes, és a dir, moderats per algú, amb gent parlant i en persona o per videoconferència, però que no es limitin a "simple" activitat d'edició. No sé si he aconseguit remarcar bé la diferència que volia fer. Ja direu.

Medol (discussiócontribucions)

"Actes presencials" no és el mateix que "Actes que modera algú". Dels primers no n'hi ha des de fa mesos ni n'hi tornarà a haver almenys fins d'aquí a mig any. Proposo un nom que s'adeqüi al que es fa ara. Com veuries "Agenda d'actes?". Per altra banda, em sembla bé, si ho prefereixes, en comptes de marcar l'inici i el final de cada concurs a l'agenda, incloure un botó gros a la pàgina dirigint a la pàgina de coordinació dels concursos en marxa. En això cap problema. El que a mi em sembla que no s'adecua al moment actual és mantenir un enllaç a "Actes presencials".

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Sí, Agenda d'actes està bé. No sé si algú altre hi té res a dir. Hi ha administrador pot procedir amb el canvi a Mediawiki:Sidebar?

Resposta a «Actes presencials»