Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[31a setmana] El diumenge de les referències

25
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada, 45 articles sobre natació que no tenien fonts van ser referenciats durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 872 articles de diferents temes.

La trenta-unena edició comença demà, però ja he dut a terme el «sorteig» de la categoria per si voleu anar fent via. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Ocells. Podeu consultar aquí els articles sense referències sobre el tema (58 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra: i @Rocafera:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Castellbo (discussiócontribucions)
Davidpar (discussiócontribucions)
Rocafera (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
YggdrasilAsir (discussiócontribucions)
Pallares (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

24 de 58 ja des de bon matí, quin inici! Bona feina.

Beusson (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

39 de 58, ja passem dels dos terços. No està malament a mig matí!

Townie (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

51 articles fets, que juntament amb els que s'han retirat per altres motius (com ara que ja tenien referències), ens porten al 100% dels articles fets abans d'acabar de dinar! Enhorabona, es pot dir que avui hem volat, i mai millor dit.

Com a bonus track per als usuaris que encara vulguin participar en aquest diumenge de les referències, he augmentat la profunditat de categories en l'enllaç inicial, cosa que afegeix uns altres 14 articles sobre ocells que ja podeu començar a referènciar.

Vallue (discussiócontribucions)

Articles referenciats per Vallue (10)

Aprofito per comentar que la setmana del 24-26 de Setembre se celebra el Delta Birding Festival, una bona ocasió per fomentar els continguts orictològics a la Viquipèdia

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

67 articles, pulveritzant el rècord que havíem marcat fa un parell de setmanes! Vam fer els 58 originals més 9 del bonus track. Gràcies a tothom per la vostra participació i ens veiem diumenge que ve!

Beusson (discussiócontribucions)

I al pròxim hem d'arribar a les 1000 referències afegides. Gràcies a tots!

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Per cert, en aquest grup tots els articles que he fet tenien només 3 línies i, per no abusar de lo fàcil que era posar una referència, els he ampliat quan tenien contingut a l'anglesa.

Proposo que incorporem aquest costum per articles raquítics i així matem dos pardals d'un tret (ara que ja han passat els ocells, puc fer servir la dita)

Bona feina !

Vallue (discussiócontribucions)

Jo intento fer-ho igual @Amadalvarez. No costa res ampliar continguts i posar-hi les referències corresponents quan estan disponibles en altres versions. Salut !

Beusson (discussiócontribucions)

Jo també ho faig, si trobo articles molt curts, intento ampliar-los al mateix temps. De fet, a part de referenciar-los, crec que som molts qui ampliem els articles, per això està molt bé aquest 'projecte'. Gràcies de nou!

Gerard Viader (discussiócontribucions)

Ieepp!!! Baixo de l'hort. M'afegeixo més tard que mai. Comparteixo el criteri de @Amadalvarez, @Vallue i @Beusson d'anar afegint cites i ampliant continguts en els articles raquítics.. Acabo de fer-ho en l'article del Sepentari del Sahel, un rapinyaire, per cert, molt proper genèticament a la nostra Àguila marcenca. Miraré d'anar fent-ho així. A veure si m'engreco! ;)

Gerard Viader (discussiócontribucions)
Resposta a «[31a setmana] El diumenge de les referències»