Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Filmnewtool (discussiócontribucions)

Gràcies per les esdicions a l'article. Ho he millorat, però volia que m'expliquessis per què ho has qualificat amb el banner Aquest article o secció no és enciclopèdic i s'assembla molt a un currículum. Ho comparo amb articles similars i no aconsegueixo veure quin problema hi ha. Pots veure que el punt de partida és una traducció d'un article preexistent en espanyol.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia. Recorda que la cosa no consisteix en posar el màxim possible de referències a l'article. Quan tenguis més d'una referència que verifiqui el mateix, mira de deixar-ne només una, la més fiable.

Respecte de l'avís de currículum, crec que la llista sencera de l'equip tècnic no és enciclopèdica i que és més adequada per al web del film (que és precisament d'on ve).

Paucabot (discussiócontribucions)

Per cert, que si aquest documental no s'ha traduït al català, el títol de l'article hauria de ser el de la versió original en castellà.

Paucabot (discussiócontribucions)

Més coses: si un enllaç intern ja apareix al cos del text, no fa falta que el posis una altra vegada a la secció Vegeu també. Si et faig qualque canvi i no l'entens, potser abans de revertir per deixar l'article igual que la versió en castellà, demana-m'ho i t'ho explicaré. Pensa que és possible que allà i aquí tenguem llibres d'estil lleugerament diferents.

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

La foto de la dona amb la càmera hauria de dur qualque llegenda.