Tema de Viquiprojecte Discussió:Els 10.000

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia. Crec que aquest projecte guanyaria una mica més de visibilitat si aparegués a Viquipèdia:Coordinació de concursos i viquiprojectes i, de retruc, a la portada de la Viquipèdia. Un dia, parlant amb la Judesba, em va dir que a Coordinació només sortien vpj amb data de finalització i/o recurrents. Com ho veieu?

Solde (discussiócontribucions)

Endavant! tot el que sigui donar-li visibilitat i empenta, em sembla perfecte

Medol (discussiócontribucions)

Li podem posar qualsevol data. Volem estar entre els 5 primers en 1 any, per exemple? El dia de Sant Jordi de l'any vinent? Jo crec que amb un any podem passar al francès. I després sempre podem posar-hi una altra data per arribar al número 1.

Avui s'acaben dos projectes, ara seria un bon moment per fer-ho.

Josu PV (discussiócontribucions)

Pense que podríem enfocar-lo com un projecte anual, és a dir, fins el 31 de desembre i a l'any següent tornar a començar.

D'altra banda disculpeu la meua inactivitat recent, la universitat m'ocupa molt de temps.

Ànims i sort!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

La pregunta inherent era: És imprescindible que un vpj tingui una data de finalització per poder sortir en aquesta pàgina?

Medol (discussiócontribucions)

A mi em sembla millor que tinguin data, perquè si no podria arribar a ser una acumulació de projectes morts. Millor una data, això motiva, és un repte i a més estableix una data per treure el projecte de la pàgina de coordinació.

Medol (discussiócontribucions)

Ho he posat a la pàgina amb data 16 de desembre, perquè és la data que s'actualitzen articles, i la segona meitat de desembre estem amb la quinzena de la qualitat. Tot es pot canviar si no ho veieu bé.

Josu PV (discussiócontribucions)

Opine el mateix que Medol. Crec que és millor que els viquiprojectes a aquella pàgina tinguen uns terminis establerts, sinó es convertiria en un repositori de tots els viquiprojectes actius.

Resposta a «Coordinació de viquiprojectes»