Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Hola, fa temps que no passava per aquí.

Us vinc a proposar participar el proper 1 de juliol a la Viquimarató 125anysCoopBDN en ocasió del doble aniversari: 125 anys de la primera assemblea de cooperatives catalanes i 100 anys de la diada internacional del cooperativisme.

La farem a Badalona, a la seu que va acollir aquella assemblea, la cooperativa La Bienechora, actualment Conservatori de Música. I per qui no pugui ser-hi presencialment s'hi pot participar remotament.

Si us plau passeu per la pàgina i apunteu-vos. Podeu deixar un missatge a la discussió si voleu col·laborar a preparar-la o si voleu comentar qualsevol cosa. També podeu comentar-ho aquí.

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Us faig recordatori, és demà que fem la Viquimarató 125anysCoopBDN a Badalona, podeu participar-hi presencialment o remotament. Com a novetat dir-vos que per qui participi presencialment la Fundació Roca Galès ens ha donat llibres per regalar-vos. També tindrem material de la Viquipèdia (xapes, adhesius, bosses). Però bé, l'important és millorar la Viquipèdia. Tenim referències preparades per ajudar-vos. Fins aviat!

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Vam ser una dotzena de persones, 9 presencials i 3 en remot i vam fer 16 entrades noves, amb referències que havíem preparat. Podeu veure els resultats (i la feina que encara es pot fer) a Viquimarató 125anysCoopBDN. Els mateixos articles es poden millorar encara, alguns des de les mateixes referències que citen, altres des de les recollides aquí: https://pad.femprocomuns.cat/viqui125anyscoopbdn

Per si algú s'hi anima!

Resposta a «Viquimarató 125anysCoopBDN»