Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Viquiprojecte vinculat al 40è Congrés Català d'Esperanto

1
Alzinous (discussiócontribucions)

Salutacions! Us convidem a participar en un nou viquiprojecte vinculat al 40è Congrés Català d'Esperanto, organitzat per l'Associació Catalana d'Esperanto. El congrés es celebrarà a la ciutat de Vic a partir del 18 de maig. Si teniu l'oportunitat d'assistir al congrés, podreu participar a la viquimarató associada al viquiprojecte i contribuir amb les vostres edicions, de les 15 a les 16 hores, a l'espai Montserrat Franquesa del CCVIC Joan Triadú (c. Arquebisbe Alemany, 5. 08500 – Vic). Si no podeu assistir en persona, les vostres contribucions seran igualment valorades i benvingudes.

L'objectiu d'aquesta vikimarató és omplir alguns buits que trobem tant a la Viquipèdia catalana com a la Vikipedio en esperanto, creant articles que considerem significatius i necessaris per a la comunitat o millorant altres. Volem que aquest sigui un esdeveniment participatiu i enriquidor per a tothom.

Podeu accedir a la pàgina de la vikimarató des d'aquest enllaç (drecera: 40KKE) i des d'aquest altre a la pàgina de propostes.

Si esteu en aquesta llista, és perquè heu participat en edicions anteriors d'aquesta vikimarató o perquè us heu identificat com a esperantista en el vostre perfil de Viquipèdia. Aprofiteu aquesta oportunitat per connectar amb altres esperantistes i contribuir al creixement i la difusió de la nostra cultura.

Moltes gràcies!

@Akvomelonulo, @Amire80, @Ammeg ARGI, @Arnaugir, @Avicennasis, @Babeliona, @Brunnaiz, @CarlesVA, @Comunaire, @El meu pare, @Enricpineda, @Espintoni, @Esputniko, @Fern, @Forstbirdo, @Fredericg, @Fserbal, @Hectoralos, @Jinglada, @Josemiguel93, @Josep Estruch Traité, @KsaveroEO, @Ludor, @Manelsales, @Medol, @Mercè_Piqueras, @Mithridates, @Morkai, @Njpc, @Oriolvallverdu26, @Petit de cal tx, @Pqs, @Qoan, @Remux, @Sahaquiel9102, @Samuelnello, @Simon Peter Hughes, @Tiputini, @Tlustulimu, @Whochismo, @Yekrats

Resposta a «Viquiprojecte vinculat al 40è Congrés Català d'Esperanto»