The Price to Pay

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de llibreThe Price to Pay
Tipusobra escrita Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
AutorJoseph Fadelle Modifica el valor a Wikidata
Publicació2010 Modifica el valor a Wikidata
EditorialÉditions de la Loupe (fr) Tradueix i Presses Pocket Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
Gènerenovel·la autobiogràfica Modifica el valor a Wikidata

El preu a pagar (The Price to Pay) és una autobiografia del 2012 de Joseph Fadelle, un iraquià que es va convertir de l'islam al catolicisme.[1] Es va publicar per primera vegada el 3 d’octubre de 2012 a través d’Ignatius Press.[2]

Sinopsi[modifica]

El llibre ressegueix la conversió de Joseph Fadelle al catolicisme. Fadelle, que abans es deia Mahoma, va començar a mostrar interès pel catolicisme després de ser reclutat a l'exèrcit de Saddam Hussein i allotjar-se amb Massoud, un cristià. Mahoma veu el cristianisme de Massoud com a impactant i desagradable, però a mesura que passa el temps, Mahoma troba que el cristianisme li intriga i, al final, es converteix al cristianisme juntament amb la seva dona. Mahoma, que va rebre el bateig i va escollir canviar-se el nom de Josep, sofreix una gran quantitat de persecucions per part dels membres de la família, que van culminar amb la presència de diverses amenaces de mort contra ell.

The New Oxford Review va donar una revisió favorable a The Price to Pay i va elogiar Fadelle per incloure les seves lluites personals amb el perdó per als altres, ja que sentien que "diu molt sobre ell i les pèrdues que han patit ell i la seva dona".[3] El president de CatholicCulture.org, Jeff Mirus, també va elogiar la feina i la va recomanar.[4]

Referències[modifica]

  1. A Muslim's Remarkable Conversion to Catholicism. TFP. 
  2. «Because I Had To». RNW, The State We're In. Arxivat de l'original el 11 d’agost 2014. [Consulta: 2 agost 2014].
  3. Hanink, Elizabeth. «The Price to Pay: A Muslim Risks All to Follow Christ». New Oxford Review. Arxivat de l'original el 8 d’agost 2014. [Consulta: 2 agost 2014].
  4. Mirus, PhD, Jeff. «Paying the Price of Faith: Muhammad Fadel-Ali Becomes Joseph Fadelle». CatholicCulture.org. [Consulta: 2 agost 2014].