Usuària Discussió:Dafne07/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 20:37, 18 oct 2011 (CEST)

Ja ho he arreglat. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 16:04, 23 oct 2011 (CEST)

Vandalisme a Dvorak

Bon dia Dafne, he esborrat els afegitons vandàlics a l'article. Que et vaja tot molt bé, Claudi/Capsot (disc.) 15:26, 14 set 2012 (CEST)

Bon vespre Dafne, sisplau, ajuda'ns!

Benvolguda companya, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 00:02, 30 març 2013 (CET)

Charles-Joseph Natoire

Bones, Dafne07. He fet diversos canvis en aquest article per tal d'adequar-lo segons les nostres normes d'estil. Una d'elles és que els enllaços externs en el cos de l'article no estan permesos, així que els he retirat. Salut! --Judesba (digues...) 18:42, 21 oct 2013 (CEST)

Prova de l'aigua

Salut! L'usuari Mcapdevila es caracteritza per fer traduccions automàtiques de viquipèdia en castellà pràcticament sense revisar i sense afegir referències. Se li va demanar en infinites ocasions que revisés els articles i que afegís referències. En aquest cas, l'article es va usuarificar per mancança total de referències. Pots passar la teva pàgina de proves al principal sense problemes, fixa't el lloc on diu Podeu crear la pàgina. Abans, però, recordeu que: ... símplement punxa en crear la pàgina i omple el contingut, o més senzill encara, reanomena la pàgina de proves. He mirat l'article que has fet i torna a ser una traducció sense referenciar, que en general és una mala pràctica: sempre s'ha d'intentar millorar l'original, de manera que em prenc la llibertat de marcar-te les referències bàsiques que manquen. --Panotxa (disc.) 17:45, 17 març 2014 (CET)

Missatges a altres usuaris

T'acabo de respondre a Discussió:Humà#imatges_fora_del_wikicommons, que he trobat per casualitat. Ara bé, si algun cop vols adreçar-te a algun usuari i vols que vegi el teu missatge tens dues maneres de fer-ho:

  • Escriure a la seva pàgina de discussió (com estic fent jo ara amb la teva).
  • Escriure en qualsevol discussió però notificant-li, enllaçant la seva pàgina d'usuari. Es pot fer amb la plantilla {{ping}} (per exemple {{ping|pere prlpz}} que dóna @Pere prlpz: i activa una notificació).--Pere prlpz (disc.) 16:50, 7 abr 2014 (CEST)

Clàssiques

Hola Dafne07! Veig que edites molts temes relacionats amb les clàssiques, ets del ram? Jo també en sóc i em fa molta il·lusió que editis i ampliis articles del món clàssic, a la Viquipèdia li fa molta falta! Res, només volia saludar-te i dir-te que estàs fent molt bona feina! Si mai necessites res, ja saps on trobar-me :) --Marionaaragay (escriu-me) 16:10, 18 juny 2014 (CEST)

Hola, Dafne07! Molt bona feina! Hi ha molta feina a fer, així que les teves contribucions són molt benvingudes :-) --Davidpar (disc.) 18:23, 7 jul 2014 (CEST)

Gràcies per les felicitacions, és agradable sentir-se valorada.@Davidpar:--Dafne07 (disc.) 22:33, 7 jul 2014 (CEST)

Autopatrullada

Apreciada companya, via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuària autopatrullada. Pau Cabot · Discussió 09:21, 1 jul 2014 (CEST)

Gràcies per la confiança @Paucabot:.--Dafne07 (disc.) 09:40, 1 jul 2014 (CEST)

Prova de l'aigua

Bon dia. La pàgina de referència té moltes peticions de referències de fa mesos, que no s'han resolt. Abans d'esborrar el text i/o proposar l'esborrat, te l'he usuarificat a Usuari:Dafne07/Prova de l'aigua perquè hi puguis anar afegint les millores demanades. A disposar. --Panotxa (disc.) 15:13, 21 ago 2014 (CEST)

Em sembla que no és aquest el procediment. Segons tinc entès, primer es penja una plantilla a l'article avisant que es vol esborrar i després si no s'han fet millores se sotmet a votació. En penjar-lo a la meva pàgina d'usuari m'ha perjudicat un article que tenia a mig fer sobre Micenes.
Em sap greu no poder col·laborar en la millora de l'article "Prova de l'aigua" , a casa no tinc cap llibre que parli sobre el tema i tampoc tinc accès a cap biblioteca que tingui llibres d'història. De tota manera he buscat per internet i he trobat una pàgina escrita per un professor de Dret de la universitat de Lima (Perú) que confirma el que ja posava a l'article.
Tampoc entenc quina pressa hi ha per esborrar aquest article, si més no té algunes referències i bibliografia, potser caldria donar prioritat a altres articles sense cap referència, que n'hi ha molts. El meu únic interès per aquest article era aclarir aspectes de l'article biogràfic cobre Teutberga, esposa del rei Lotari II de Lotaríngia, però si creus que no té prou nivell l'eliminaré d'aquí a un parell de dies ja que com he dit no tinc possibilitat per millorar-lo i no vull tenir ocupada la pàgina de proves.@Panotxa:--Dafne07 (disc.) 16:04, 22 ago 2014 (CEST)
L'article no s'ha esborrat, s'ha usuarificat, que és diferent doncs es conserva el contingut en un espai no principal. En el seu dia vas traslladar la pàgina d'usuari al principal tot i tenir nombroses deficiències de referències, i ja se't va comentar. Jo vaig mirant de revisar les referències demanades per antiguitat, i ara tocava aquest. Atès que tot l'article manca de referències, hagués acabat esborrat gairebé tot el contingut, i en aquestes circumstàncies, entenent que un usuari actiu com tu pot millorar l'article, crec que és preferible usuarificar l'article que esborrar contingut. No entenc què vols dir amb tenir ocupada la pàgina de proves, doncs es poden tenir il·limitades pàgines d'usuari. En tot cas, si prefereixes, es pot reanomenar per usuarificar a l'autor original de l'article. --Panotxa (disc.) 18:56, 22 ago 2014 (CEST)
El que va passar és que estava acabant un article a la pàgina de proves i quan vaig pitjar el botó "Mostra previsualització", el programa semblava incapaç de fer-ho durant uns segons i finalment va desaparèixer tot el contingut, i s'hauria perdut definitivament si no fos que tenia una còpia semblant en un full de writer. Si això no té res a veure amb què se m'havia redirigit l'article de la "prova de l'aigua" no sé què més pot ser el que ho va causar.

Sigui com sigui, t'agrairia que el llevessis d'aquí, perquè no pel fet de quedar-se aquí millorarà. La primera vegada que em vas advertir les deficiències em va servir per aprofundir més en el tema i vaig fer alguns canvis abans de traslladar-lo a la pàgina principal. Aquesta segona vegada he afegit un parell de referències més, però ja no puc millorar-lo més. Si cal fer retallades, endavant, no em sap mal, jo mateixa no fa molt també vaig proposar retallades en un article que sabia que contenia falsedats. Tant de bo pogués fer més però no m'és possible.--Dafne07 (disc.) 13:56, 23 ago 2014 (CEST) @Panotxa:

L'he passat a l'espai d'usuari de Mcapdevila --Panotxa (disc.) 14:46, 23 ago 2014 (CEST)
Hola!. Com pots veure a Prova de l'aigua l'únic que he esborrat jo és la redirecció trencada cap una plana que no hi és. Veig per aquesta discussió que ja ho estàs parlant amb en Panotxa. Per qualsevol dubte, demana-ho sense problemes que et contestaré tant aviat com pugui. Fins aviat! --Beusson (disc.) 16:15, 25 ago 2014 (CEST)
El cas és que ja no se'l pot llegir. Estic perplexa! S'ha fet desaparèixer un article al què només calia fer unes retallades! No ho puc entendre. Si em punxen no em troben sang! --Dafne07 (disc.) 19:34, 25 ago 2014 (CEST)@Panotxa:@Beusson:
Sembla que encara no coneixes com funcionen els espais d'usuari. Els articles estan a: Usuari:Mcapdevila/Prova de l'aigua (versió inicial de Mcapdevila) i Usuari:Mcapdevila/Prova de l'aigua 2 (versió de Dafne07). Si vols, podem fer un article amb les parts que no estan en dubte, per mi, val, i la resta, com segueix en pàgines d'usuari, tenim temps per anar millorant. --Panotxa (disc.) 20:09, 25 ago 2014 (CEST)
Si entres a l'article Lotari II de Lotaríngia veuràs que l'enllaç amb "Prova de l'aigua" no porta enlloc, per tant és com si l'article no existís, un lector de la vikipèdia no pot accedir a la informació. Crec que el millor que s'hauria de fer és retallar-li les frases dubtoses en lloc de passejar-lo d'un lloc a un altre. --Dafne07 (disc.) 22:16, 25 ago 2014 (CEST)@Panotxa:
Mira-te'l a prova de l'aigua. Funciona prou bé com està, i podem ampliar quan volguem. --Panotxa (disc.) 08:32, 26 ago 2014 (CEST)

Viquitrobada

Bones! Els dies 15 i 16 de novembre celebrarem la Viquitrobada 2014. Seria genial si poguessis venir. T'hi animes? :-) Salutacions --Kippelboy (disc.) 12:12, 7 nov 2014 (CET)

Hola @Dafne07: a l'apartat de discussió de la viquitrobada pots demanar a veure si algú hi passa. Véns des del sud o des del nord de Tarragona? --Lluis_tgn (disc.) 13:34, 11 nov 2014 (CET)
Gràcies per l'avís @Lluis tgn:. He mirat a la secció que m'indiques i no he trobat ningú que viatgi en cotxe des del sud, així que no podré anar-hi. En fi, que tingueu una bona Vikitrobada!--Dafne07 (disc.) 19:20, 11 nov 2014 (CET)
Dafne, si trobes transport públic, pensa que Amical et torna l¡import, busca alguna combinació per poder venir!--barcelona (disc.) 10:36, 13 nov 2014 (CET)
No és una qüestió de diners, l'estació de ferrocarril és massa lluny per anar-hi a peu. Gràcies @Barcelona:, potser en una altra Vikitrobada tindré cotxe i podré anar.--Dafne07 (disc.) 11:52, 13 nov 2014 (CET)
Jo vaig diumenge i puc baixar per la 340 i recollir-te, i al vespre, deixar-te de nou. --Panotxa (disc.) 08:26, 14 nov 2014 (CET)
D'acord, si et va bé t'esperaré a la cruïlla de "Les 3 cales" que està entre les poblacions de l'Ametlla de Mar i L'Hospitalet de l'infant. A quina hora?@Panotxa:--Dafne07 (disc.) 12:44, 14 nov 2014 (CET)
A les 08:00 @Dafne07: --Panotxa (disc.) 07:22, 15 nov 2014 (CET)

Articles desconnectats de Wikidata

Hola! Tal i com t'havia dit, encantat de fer un cop de mà solucionant problemes d'articles no connectats a Wikidata. Com t'he dit és un de les meves aficions viquipedistes. Com pots comprovar aquesta llista no té gaires entrades que comencin per A, B o C. Vaig fent alfabèticament quan tinc una estona i ganes.  :) Vinga, ja diràs.--QuimGil (disc.) 00:56, 17 nov 2014 (CET)

Hola @QuimGil: , aquesta llista que m'ensenyes són articles que ja has arreglat? perquè aparentment sembla que estan bé.
L'últim cas que m'he trobat amb problemes de connexió era Palília, però misteriosament avui ja apareixen els enllaços amb altres idiomes, no sé qui l'haurà arreglat. Gràcies per l'oferiment, si surt un altre cas ja t'avisaré.--Dafne07 (disc.) 08:15, 17 nov 2014 (CET)
Jo tampoc sé què ha passat exactament, però el que importa és que allò que vas començar ha acabat bé. No, la llista és de pendents, però per algun motiu estrany els primers de la llista són correctes, i apareixen on no haurien. Si tires més avall ja veuràs.--QuimGil (disc.) 01:33, 18 nov 2014 (CET)

Usuaris coneguts

Aquí ho tens: Viquipèdia:Usuaris coneguts--barcelona (disc.) 09:25, 18 nov 2014 (CET)

Sigil·lària

Hola @QuimGil:, avui m'he trobat que l'article Sigil·lària no es pot connectar amb [Sigillaria (ancient Rome)] de la wiki en anglès, vols que el posi a la teva llista? (Quina llista tan llarga, deus tenir una feinada amb tot això).--Dafne07 (disc.) 12:56, 3 des 2014 (CET)

Quinzena de la Qualitat

Bones! El 22 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, en la que espero que participis. Encara som a temps d'afegir modificacions, si ho creus necessari, i et recordo que pots apadrinar categories. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 07:05, 16 des 2014 (CET)

Hola,@Panotxa:! Em podries explicar en què consisteix la feina d'apadrinar?--Dafne07 (disc.) 09:46, 16 des 2014 (CET)
@Dafne07: No és més que declarar que treballaràs en una (o més) categories, no té cap compromís específic. --Panotxa (disc.) 10:00, 16 des 2014 (CET)
Acabo de traslladar el contingut de Apol·lònia (prenom) al Viccionari [1], (que era una de les activitats proposades per la Quinzena de la Qualitat); ara hauria d'esborrar el contingut que hi havia a la Vikipèdia o fer alguna altra cosa @Panotxa:? Com que és la primera vegada que ho faig no ho tinc clar.--Dafne07 (disc.) 15:11, 16 des 2014 (CET)
Hola @Panotxa: Em sap mal molestar però encara estic esperant resposta a la meva pregunta sobre el trasllat al Viccionari.--Dafne07 (disc.) 10:11, 21 des 2014 (CET)
Doncs si, s'hauria d'esborrar el contingut, suposo que s'haurà de fer una redirecció, però la veritat és que el viccionari no el toco, potser et poden ajudar @Kippelboy:, @Vriullop: o @Olybrius:, que semblen més avesats a remenar-lo. --Panotxa (disc.) 10:17, 21 des 2014 (CET)

Les Culleres

Hola, l'article Les Culleres ha canviat moltíssim, tot i el nom és ara Pallars, 299-317, com que es va adverar que el nom no era correcte. Si poguessis mirar la discussió i els canvis a la pàgina d'esborrament, em feries il·lusió. I bon nadal! Flamenc (disc.) 14:51, 23 des 2014 (CET)

Recolzo la proposta de @Flamenc: --Panotxa (disc.) 15:41, 23 des 2014 (CET)

Riquilda de Provença

Respecto la teva opinió, tanmateix penso que és més lògic agrupar les relacions familiars en una sola secció que doni una visió de les relacions familiars del personatge en comptes de dispersar-la en diverses seccions no consecutives al llarg de l'article. Si creus que cal mantenir l'agrupació prèvia torna-ho a editar, però respecta també la feina de manteniment feta. Bestiasonica: enraonem? 19:09, 28 des 2014 (CET)