Vés al contingut

Usuari:Ana Merino Mir

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquipedista


Hola, començo avui amb la intenció de posar un granet de sorra. Crec que estem entrant en una nova era on compartir serà més important que vendre.

Suposo que cal posar algunes dades de CV, fa com a tall, però bé, ara tothom es troba a Linkedin així que aquí apunto un resum: sóc llicenciada en Història de l'art i en Documentació, tinc el nivell D de català i el CAP. Treballo com a directora en una biblioteca pública des de 1998, on editem força.

M'apassiona llegir, i contínuament faig cerques d'informació. Per aquestes raons voldria ajudar especialment en els articles sobre autors literaris, obres de la literatura universal (especialment la poesia catalana), com també sobre artistes plàstics i temes d'educació.

Espero poder contribuir en els temes que es van proposar en la reunió a Barcelona amb la Cap del Servei de Biblioteques, Carme Fenoll, fa pocs dies on, si no recordo malament, vam parlar de treballar les Festes Majors i els personatges locals.

Espero no ser una càrrega, la meva aportació neix de l'alegria, la humilitat i la confiança en els correctors que supervisen aquesta enciclopèdia. M'agrada treballar en equip, així que ja he implicat als tertulians del club de lectura i de la viatgeteca de la biblioteca, entre tots serà més fàcil fer bona feina i aprendre pel camí.

19 de maig de 2013 --Ana Merino Mir (disc.) 23:45, 19 maig 2013 (CEST)Ana Merino Mir