Usuari:Mgelabert

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Maria Gelabert Serra
Data de naixement 16 de març del 1989
Lloc de naixement Palma de Mallorca.
GUSTOS
Un hobbi Escoltar música,ballar reggeaton, i estar amb els amics.
Una afició sortir amb els amics, ballar, cantar
Una pel·li Titanic i La vida es bella
Un esport Aeróbic
el meu cantant preferit Melendi,...



Hola, soc na Maria Gelabert, tenc 16 anys, i visc a Son Espanyolet, vora el Club tenis. És un barri tranquil i s'està molt bé. En el meu barri hi ha molta bona gent i a mes a vegades hi ha baralles pero no son molt importants. És un barri un poc conflictiu'ja que hi ha molts joves que allà, que és on hi ha una placeta, hi fan coses que no han de fer, i moltes vegades arriba a anar-hi la policia nacional per aquests conflictes. Però per altre banda hi ha molta gent bona en que hi pots confiar i hi pots estar sense cap problema ni conflicte. Llevors a vora estàn les pistes, que és allà on hi juguen a futbol, etc.. i tambè hi ha un parc amb engronssadors, i arena, on els infants hi poden jugar i distreure's. La veritat és que està molt bé. I bé, davant ca meva està el club tenis, i com que tenc balco, veig a la gent jugar al campus a tenis.


Aquest viquipedista és peixos.
ESO Aquest viquipedista està fent l'ESO.
Aquesta viquipedista és de sexe femení.


Aquest viquipedista prefereix el temps calorós.
Aquest viquipedista és seguidor
del FC Barcelona
.
Espaguetis Aquest usuari és menjador compulsiu de pasta italiana.


Símbol de perill davant la radioactivitat
Símbol de perill davant la radioactivitat
Compte!
Aquesta viquipedista és altament radioactiva.
Aquesta usuària és un àngel.


Vi El color preferit d'aquest usuari és el violeta.






Aquí hi ha amb etiquetes unes quantes característiques meves, els cuals descriuen la meva personalitat i la meva manera d'esser, etc. El meu barri és molt tranquil, però per exemple, com el Dimecres passat, que jugaba el barça la champions, doncs hi va haver molt de renou, es clar, hi va haver molta festa, però no nomès va ser al meu barri, sinó que va ser per tot. Però aquell vespre no vaig poder dormir, no només per l'alegria sinó perquè la gent feia molt de renou per la celebració de que el barça va guanyar. Ho entenc perquè jo també ho hagués fet però no podia perquè el dia següent tenia escola i m'havia d'aixecar de matí i no me convenía anar de festa. Però ho vaig celebrar amb bastants de crits i bots d'alegria, i crec que el barri no se dagué molestà perquè ells feien el doble de renou i també passaven cotxes i tot el temps pitaven, ho trob normal, ja que jo som del barça.

                          23/05/06


Bé, darrerament el meu barri està molt tranquil, abans hi havía cada dos per tres la policia, per uns quants jovenets que la lien, però ara fa temps que no passa. ES nota que vé l'estiu i que a les coses la gent s'ho agafa amb més tranquilidad. Encara que hi sol haver bastant de gent, o bé, joves amb els que me junt a la placeta. La gent d'allà és sociable, la veritat hi tenc molts amics, encara que ja fa un any que hi estic, però ara d'aqui poc me n'he d'anar d'allà, i no sé a on, però esper que sigui igual de tranquil o almenys que si aperesqui. Ja que m'hi he acostumat i hi estic molt bé, perquè aprop hi ha una farmàcia, hi ha bars, restaurants, tendes per comprar,...i també un bon camp de tenis. i a més que el barri està casi vora la mar, vora el passeig marítim, i hi pots passejar amb tranquilitat. Sobretot com ja he dit el que m'agrada més és la tranquilitat d'aquest barri, i que no hi ha molts de problemes, i que la gent és per a jo molt bona.