Usuari Discussió:83.49.245.33

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola. No cal que t'ho expliqui; simplement mira quines edicions has fet aquí [1] i llegeix Viquipèdia:Vandalisme. Canvis importants sense consens, i insistir mil vegades en el mateix sense seguir la normativa de la Viquipèdia, bàsicament. Et convidem a registrar-te com a usuari i a editar com qualsevol altre. Salutacions, --Judesba (digues...) 01:33, 4 jul 2013 (CEST)[respon]

Blocatge[modifica]

El vostre compte ha estat blocat temporalment per a evitar que continueu vandalitzant la Viquipèdia. Si desitgeu fer contribucions útils, sou benvingut a tornar quan el vostre bloqueig expiri. Podeu discutir les causes del vostre blocatge en aquesta mateixa pàgina.

Viquipèdia:Bloqueig#Evasió de bloquejos--Mafoso (Mani'm?) 18:46, 4 jul 2013 (CEST)[respon]

Bloqueig polític[modifica]

Això és una vergonya, m'han fet fora únicament per la meva ideologia, per sentir-me català però alhora espanyol. Ara entenc com és que la Viquipèdia en català, tot i ser la segona, té tan pocs articles en comparació. Aquesta Viquipèdia no és gens plural. Per últim us encoratjo a fer front als del pensament únic, a tots aquells catalans que encara s'estimen Espanya. Visca Espanya i visca Catalunya!

Inicialment es bloca la IP 83.49.240.159 per Conducta intimidatòria o hostil i servidor ha blocat aquesta Ip doncs és evident que darrera hi ha la mateixa persona i s'estava evadint el bloqueig de l'anterior.
Rebles que se't bloca per ideologia quant el motiu de bloqueig es degut al teu comportament, potser si llegeixes aquest assaig entens alguna cosa.--Mafoso (Mani'm?) 11:43, 5 jul 2013 (CEST)[respon]

Prova de que jo no he vandalitzat[modifica]

Menorca[modifica]

El bot s'ha equivocat en aquesta reversió. Uns minuts abans un anònim ha vandalitzat l'article, llavors Bcnart li ha desfet l'edició, i el bot des d'aquest moment s'ha dedicat a revertir les edicions de Bcnart.--Xamil (disc.) 12:38, 2 jul 2013 (CEST)

Poso el comentari amb els enllaços (extret de Usuari Discussió:BotReversor#Menorca):
El bot s'ha equivocat en aquesta reversió. Uns minuts abans un anònim ha vandalitzat l'article, llavors Bcnart li ha desfet l'edició, i el bot des d'aquest moment s'ha dedicat a revertir les edicions de Bcnart.--Xamil (disc.) 12:38, 2 jul 2013 (CEST).[respon]
El text fa referencia a reversions del bot a les edicions de Bcnart després d'un canvi en l'article fet per l'anònim 88.1.82.244.
Indiques que és una prova de que no has vandalitzat però no hi veig la relació.
Inicialment es bloca la IP 83.49.240.159 per Conducta intimidatòria o hostil i servidor ha blocat aquesta Ip doncs és evident que darrera hi ha la mateixa persona i s'estava evadint el bloqueig de l'anterior.
rebles que se't bloca per ideologia quant el motiu de bloqueig es degut al teu comportament, potser si llegeixes aquest assaig entens alguna cosa.--Mafoso (Mani'm?) 11:41, 5 jul 2013 (CEST)[respon]

Torracollons ho serà ton pare, això és un insult a la intel·ligència. D'on has tret aquest "assaig" completament fora de lloc en una enciclopèdia? Això és una falta de respecte i jo no he faltat al respecte a ningú, això sí que és motiu de bloqueig.