Usuari Discussió:Assarbe

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Assarbe! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Fixa't en els cartells que s'han posat en les imatges que has pujat. Cal que incloguis la informació que es demana (origen i llicència de les imatges) o sinó seran eliminades. Llull 21:26 27 feb, 2005 (UTC)

És el segon cop que t'ho indico. Si us plau, para de pujar imatges sense indicar-ne l'origen i la llicènia ja que aquesta violació de les normes només portarà a la seva eliminació. Llull 22:05 27 feb, 2005 (UTC)

Hola :-) he vist a Discussió:Arxena que sol·licitaves com registrar les imatges; És molt fàcil i necessari pel projecte. La informació completa està ací; Viquipèdia:Política d'ús d'imatges, i a continuació t'escric un breu resum de com fer-ho;

  • Cal que vagis a la pàgina de la Imatge (per exemple; Imatge:Blancamurcia.jpg)
  • Cliques l'enllaç editar
  • Modifiques el text que acompanya la imatge amb la informació següent;
    • Què representa la imatge
    • Quin és el seu origen
      • Imatge feta per un mateix
      • Extreta d'algun lloc amb permís (una altra Wikipedia, una web de Domini Public, una web que ens hagi autoritzat directament a copiar imatges,...). Amb l'enllaç a la pàgina original sempre que sigui possible.
      • ...
    • Una plantilla de les següents; indicant quins són els drets d'autor de l'arxiu; Viquipèdia:Missatges personalitzats de MediaWiki#Missatges sobre drets d'autor

Una última cosa, recorda firmar les teues aportacions a les discussions (amb el penúltim botó de la barra d'eines d'edició), per que podem saber a qui contestar :-) joanjoc 15:15 28 feb, 2005 (UTC)

Si us plau, fes un cop d'ull a Categoria:Viquipèdia:Imatges d'origen desconegut. Hi ha moltes imatges que hi estan classificades per què no has posat quina llicència (senyalable amb un dels cartells que t'ensenyava en Joanjoc) tenen. Llull 07:29 1 mar, 2005 (UTC)

Hola :-) Veig que moltes imatges les treus de pàgines semblants a aquesta. Si aquestes imatges són de domini public, aniria bé que afegissis la informació que així ho acredita a la pàgina que hi ha a tal efecte; Viquipèdia:Fonts d'informació. Si no és així, et prego que deixis de carregar imatges que caldrà esborrar del projecte. Ja sé que és una tocada de nassos no poder fer servir una imatge que tens a l'abast, ens hi trobem cada dia, però cal seguir les normes del projecte. Endavant amb les edicions!! :-) joanjoc 19:46 1 mar, 2005 (UTC)

Imatges com la de la bandera del Camp de Cartagena o de la mateixa Cartagena les he creat jo mateix, o com els mapes de localització, que són una edició enfocada d'altre més ampli de la web de la Comunitat de Múrcia, pel que creo no hauria problema (corregeix-me si m'equivoco). Alguns escuts pertanyen a una pàgina en la qual estic registrat i on la gent aporta lliurement les imatges. No entenc molt d'això, si hi ha alguna cosa fora d'ordre es procediria a eliminar fotografies. En qualsevol cas m'avises amb el que sigui. Bona nit --Assarbe 00:50 2 mar, 2005 (UTC)Assarbe

El que se t'està dient és que cal que classifiquis totes les imatges que puges a alguna categoria de Categoria:Imatges. Per això cal que les imatges siguin lliures. Nosaltres no sabem la llicència de les imatges del lloc on les estàs traient. Cal que ho indiquis. I si el web original (o la font anterior) té drets d'autor, llavors és quan caldrà eliminar-les, ja que la llicència GNUFDL del projecte ens hi obliga. Totes les imatges han de ser de lliure distribució. Llull 06:48 2 mar, 2005 (UTC)

Vikipèdia Panotxa[modifica]

Hola Assarbe, He vist que estàs intentant crear una wikipèdia panotxa, em sembla un projecte molt ambiciós i molt difícil, però a poc a poc tot arriba. Sols volia saber si ho has conseguit i si ens has deixat algun enllaç ací a la vikipèdia catalana. Es sol insertar en el mateix article que està dedicat a eixa llengua (encara no m'hi he acostat, ara ho averiguaré). I també, no sé com es fa, serà cosa dels administradors, supose, hi hauria d'haver un enllaç des de la portada.

Jo no parle esta llengua però sempre podré ajudar si et sembla propici, perquè com a altres vikipèdies de llengües romàniques he pogut detectar errors i proposar als vikipedistes una correcció.

En tot cas, sort i TEMPS!

Hola Assarbe, per a proposar una viquipèdia en una nova llengua hi has d'anar a la pàgina de meta:Requests_for_new_languages, i afegir-hi la teua proposta. No sé què has fet fins ara, si almenys em deixares algun enllaç perquè hi puga anar... --Joanot Martorell 05:18 11 ago, 2005 (UTC)

Ja està, m'ha costat trobar la teua proposta, però no estava al lloc més adient, que era per a fer projectes wikis diferents, a banda de la viquipèdia. Ho he traslladat a la pàgina que et vaig dir abans, i t'he millorat un poquet la presentació. --Joanot Martorell 05:42 11 ago, 2005 (UTC)

Moltissimes gracies, ja ho he trobat. Ara... tinc que esperar? traduïr l'interfaz pot ser? de moment, i amb el notepad he anat modificant i traduïnt al murcià des del arxiu en castellà. Pero no se si aquesta es la millor manera de fer-lo. Bo, ja em contaras, i gracies de nou

--Assarbe 09:00 11 ago, 2005 (UTC)

Glàndula endocrina i Glàndula exocrina[modifica]

Hola Assarbe,

per estandaritzar aquest articles (Glàndula endocrina i Glàndula exocrina), els hauries de començar amb la definició i remarcant el terme amb negretes.

Semblant a això:

Una Glàndula endocrina és una Glàndula que ....

o

És coneix per Glàndula endocrina a aquella ...

--David 18:40 8 set, 2005 (UTC)

Tambe hauries de vigilar una mica l'ortografia, sobretot pels noms dels articles: n'hi ha molts que hi tens accents al reves, i caldra reanomenar-los. N'hi ha com "còrnia pròpiament dita" que semblen molt rebuscats, no seria millor posar-ho tot a "còrnia" ? Xevi 22:42 8 set, 2005 (UTC)

Viquipèdia en murcià... aprovat.[modifica]

Doncs això, passat per meta:Approved_requests_for_new_languages on voràs que dins d'un temps hi haurà una versió murciana de la viquipèdia. Tens la interfície de la web traduïda?. Enhorabona ;). --Joanot Martorell 06:20 4 oct, 2005 (UTC)

Imatge amb origen desconegut[modifica]

Atenció. La Imatge:Escuoarchena.jpg que vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Origen desconegut}}, ja que no s'indica l'origen ni la llicència d'aquesta. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu l'origen d'aquesta i la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. Joanjoc (discussió) 08:46, 17 ag 2006 (UTC)

Wiki en murcià[modifica]

Salutacions company, trobe el projecte interessant però, i perdona la meua ignorància, existix la llengua murciana com a llengua normativitzada? Per a mi és una mena de patués entre l'andalús i el valencià. Quants parlants en té i si estan més o menys censats quin és el seu nivell de coneixemnt escrit, oral i llegit? Hi ha cap institució oficial dedicada a la conservació de la llengua? T'agrairé les contestacions perquè malgrat ser veïns els murcians per a mi són lamentablement representats per gentola com Zaplana, Trillo, Vicente Pujalte. A banda només he conegut una murciana en tota ma vida i és de l'OPUS i ben fatxa...com voràs crec que no he tingut massa sort. Una abraçada

--Valentinus 02:44, 12 set 2006 (UTC)

Hi ha cap institució oficial dedicada a la conservació: L'ajuntaera: www.llenguamaere.com

==Com va la wiki panotxa?

EL PANOTXO ÉS UN DIALECTE DEL MURCIÀÀÀÀÀÀÀ!!!!!!!!!

Hola Assarbe, jo soc murcià i m'agradaria saber com va el projecte que has proposat sobre la wiki en murcià? Si necessites alguna cosa, et puc ajudar pel que fa a llengua i els costums murcians.

--Gaizkaph 15:25, 25 des 2006 (UTC

Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:Localització deBlanca respecte aRegió de Múrcia.PNG que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --Vilallonga · (digui digui) 11:30, 3 febr 2007 (CET)


Imatge amb informació discutida[modifica]

Algun usuari de la Viquipèdia ha posat en dubte el que afirmeu en la imatge Bandera deFavanella.png. Segons ell, la llicència, o la informació que heu donat per a justificar-la és dubtosa o incongruent. Llegiu els arguments que exposa en la pàgina de discussió de la imatge i no us ho prengueu com una qüestió personal. Intenteu entendre'n els motius i doneu les explicacions adequades o bé rebateu-ne els arguments. No us avergonyiu de admetre el vostre error si aquest és el cas. Atenció: Si ningú no respon aquestes disconformitats en 30 dies, la imatge podrà ser destruïda. --Xtv (que dius que què?) 19:36, 17 febr 2007 (CET)

Imatges[modifica]

Has carregat un munt d'imatges sense especificar-ne la llicència. Recorda que si la llicència és lliure, les has de carregar a commons: i no pas aquí! Salut!--Xtv (que dius que què?) 01:54, 18 febr 2007 (CET)

Bo, jo he d'anar-me uns dies fora. Si cal esborrar-las, feu-ho. En quant torni tornaré a carregar-es al Commons, ja que son fetes per mi mateix. Per cert, gràcies pel de la plantilla. --Assarbe 13:32, 18 febr 2007 (CET)

Més val que responguis a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit (en el meu cas, per exemple, hi vas a parar clicant el que dius que què que apareix a la meva signatura). Si no, no m'havia assabentat que havies respost.
Continuant amb les imatges, has carregat Imatge:Localització dePuerto Lumbreras respecte de l'Alt Guadalentí.png amb la llicència de coberta de llibre, i és clar que no és la coberta de llibre. Si la has feta tu, no la pots posar en fair use, l'has de posar amb una llicència lliure. I en aquest cas, tal com et vaig dir, ha d'anar a commons:. Si tens cap dubte, fes-nos-ho saber!--Xtv (que dius que què?) 15:50, 22 febr 2007 (CET)
Bé, veig que has carregat un munt d'imatges sense especificar la llicència. Que aquest comentari serveixi per totes.--Xtv (que dius que què?) 15:52, 22 febr 2007 (CET)

A veure, jo he fet aquestas imatges amb el paint. De totes les llicencies que n'hi han no veig que cap tinga correspondència amb aquest fet. Jo agrairía una ajuda, perque reialment no se quina cosa cal fer. --Assarbe 20:03, 22 febr 2007 (CET)

Llicències d'imatges[modifica]

La llicència es refereix a que si tu permets que aquestes imatges puguin ser modificades per tercers, puguin fins i tot ser usades per fins comercial, etc, o més aviat prefereixes que no, o que s'esmenti el nom de l'autor. Si és el primer cas, les pots carregar a commons escollint llicència (per exemple, pots posar-les sota Public Domain, i aleshores perds TOTS ELS DRETS sobre aquesta imatge). Tenint en compte que aquestes imatges són bastant simples, jo de tu faria això, les posaria amb la plantilla {{PD-user-ca|Assarbe}}. Fixa't per exemple com està fet a per exemple aquesta imatge: Commons:Image:Localització de Flaçà.png. Hauries d'intentar fer una cosa anàloga: crear la descripció dient l'origen (own work), la descripció (amb la plantilla {{ca|DESCRIPCIÓ}}, la data, l'autor i la llicència tal com t'he dit aquí dalt. Després, hauries de posar una categoria. Com que són mapes de Múrcia, estaria bé que les posessis dins de [[Category:Maps of Murcia]], per exemple. Si tens més problemes, no dubtis a preguntar!--Xtv (que dius que què?) 22:01, 22 febr 2007 (CET)

Si a la Viquipèdia en català hi ha una imatge amb el mateix títol que una imatge de commons, es mostra la de la catalana. Per tant, tu encara que hagis carregat les imatges a commons, encara veus les de la catalana amb allò de la llicència desconeguda. Tranquil, d'aquí uns dies un administrador eliminarà les imatges (repetides) de la Viquipèdia en català i ja veuràs als articles les imatges de commons sense problemes de llicència.
Sobre fotos alienes, és tan legal com que facis servir la llicència amb la qual les trobes: si veus per Internet una imatge del que sigui que diu que és de domini públic, la pots carregar a commons amb la llicència de domini públic. Si diu que té copyright, la pots carregar a la Viquipèdia en català sota unes condicions molt estrictes. Pots mirar-te també això. Salut!--Xtv (que dius que què?) 16:13, 23 febr 2007 (CET)
A aquesta imatge de commons [1] t'has oblidat de posar-hi la llicència. Afanya't a posar-la abans que te l'esborrin!--Xtv (que dius que què?) 16:17, 23 febr 2007 (CET)
Hi ha una imatge [2] que l'has carregada dues vegades amb diferent nom: [3]. N'he posat a esborrar una, ja que no té sentit que hi hagi la mateix imatge dues vegades.--Xtv (que dius que què?) 16:29, 23 febr 2007 (CET)
Aquesta imatge també li falta la llicència: [4].--Xtv (que dius que què?) 16:36, 23 febr 2007 (CET)
He afegit la mateixa llicència que has donat a la resta d'imatges per tal que no siguin eliminades. Si aquestes dues en particular tenien una llicència diferent, et prego que m'ho facis saber i la corregiré immediatament. Gràcies.--Xtv (que dius que què?) 15:41, 25 febr 2007 (CET)
Eii, que també se t'ha oblidat posar la llicència a la localització del Regne de Múrcia!!! Van a esborrar-te'l. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:04, 21 març 2007 (CET)[respon]

Llicència d'imatges[modifica]

Veig que tens un bon historial de pujar imatges sense llicència. Venia a dir-te que n'has pujat unes quantes amb una llicència errònia, fent veure que eren cobertes de llibres. Les he marcades com a tals, i si en un mes no has aportat les dades correctes se suposa que seran esborrades. --83.32.71.29 21:08, 27 març 2007 (CEST)[respon]

Múrcia, mapes...[modifica]

Fa unes setmanes vaig penjar a Commons imatges de localització de tots els municipis i comarques del País Murcià. També he iniciat article a la viquipèdia en català per a cadascun dels seus municipis. Si tens algun dubte o vols fer-me alguna proposta, sóc aquí pel que faça falta. Com a referència, puc dir-te que sóc l'autor d'això. Et recomano que visites http://www.wikia.com/ per si t'interessa per a iniciar un projecte wiki en murcià. Abules! → ebrenc (¿?) 00:55, 14 abr 2007 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina País Murcià[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «País Murcià», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Cap Copi o Cap Cope[modifica]

Cap Copi o Cap Cope, doncs això és un dubte que tinc. I per què? He fet un article sobre un parc natural i m'ha sorgit dit dubte al veure l'article de l'Alt Guadalentí.--Mirall (discussió) 07:07, 27 març 2009 (CET)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Jarique[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Jarique», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 18:43, 4 maig 2009 (CEST)[respon]

Manquen referències a Pedro Cano[modifica]

Hola Assarbe,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Pedro Cano. --Pau Cabot · Discussió 16:31, 3 ago 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a José María Jover Zamora[modifica]

Hola Assarbe,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article José María Jover Zamora. --Pau Cabot · Discussió 16:33, 3 ago 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a Pedro Vera[modifica]

Hola Assarbe,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Pedro Vera. --Judesba (digues...) 12:20, 17 des 2013 (CET)[respon]