Usuari Discussió:Boigandorra

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Boigandorra! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 02:29, 1 abr 2012 (CEST)[respon]

Pel·lis[modifica]

Hola Boigandorra, he vist que poses enllaços externs a pàgines web (quasi sempre les mateixes) a diferents articles de pel·lícules. Només comentar-te que a la Viquipèdia no es posen enllaços externs al cos de l'article i que això podria ser considerat promoció. Més informació a VP:EE. Pau Cabot · Discussió 10:52, 1 jul 2012 (CEST)[respon]

Boigandorra[modifica]

Hola Paucabot, he vist que has estat fent modificacions del que he escrit. Doncs bé, trobo que és normal que no es faci publicitat de res a la Viquipèdia. No obstant, trobo que hi ha pocs temes sobre pel·lis, és a dir, poques fitxes de pel·lis i les poques que hi ha no deixen clar que hi hagi una la versió catalana, que ja costa que la gent la segueixi. És a dir, la resta de versions deixen clar que existeix una versió en català i nosaltres no. Dit això, vull ficar més pel·lícules i de moment estic mirant les que ja estan fetes. D'altra banda, busco gent que s'interessi en aquest lloc web www.lyricstranslate.com. Si trobes algú que n'estigui interessat, estaria bé que ho sapigués.

Salutacions

Recordatori d'admissibilitat de: Minions[modifica]

Hola Boigandorra,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Minions. --Bestiasonica (disc.) 18:19, 16 set 2013 (CEST)[respon]

Neutralitat[modifica]

Primer de tot, comentar-te que he deixat un comentari a Discussió:Homosexualitat a Andorra. Considero que és un article que podria ser molt interessant, però actualment és totalment pamfletari. Com he comentat a la plana de discussió de l'article, es fan judicis de valor constantment en tot l'article, cosa que no és propi d'una enciclopèdia. Dit això, veig que les fonts que s'han utilitzat poden ser útils per redactar un article amb cara i ulls d'aquesta índole, però ara no sé com agafar-lo.--KRLS , (disc.) 13:51, 24 set 2013 (CEST)[respon]

Aportacions a història d'Andorra[modifica]

Hola, gràcies per la intensa col·laboració a millorar l'article d'Història d'Andorra. Et volia fer un parell de comentaris de funcionament que milloraran molt les teves aportacions.

  1. Suposo que ja hauràs sentit que les referències sobre la font dels contiguts que aportem són fonamentals per millorar la qualitat i la credibilitat de la VP. Doncs bé, aquest article -tot i ser llarg i força complet- no en va gaire sobrat de referències, més aviat li manquen mOOOltes. T'animo a que quan facis canvis miris de posar-n'hi no tant sols del que tu escrius, sinó d'altres parts del text que no en tinguin i que tu en coneguis una font on referenciar-la. Si tens dubtes de com funciona això de les referències o has sentit que és molt complicat, mira't Viquipèdia:Guia per referenciar i esvairàs els teus dubtes.
  2. He vist que vas escriure (fa temps) missatges a la teva pàgina de discussió per a Paucabot i, aquest no et va respondre. Bé, suposo que en Paucabot mai es va assabentar, ja que quan vols escriure missatges a algun company hi ha dues fórmules: 1) ho has de deixar a la SEVA pàgina de discussió, no a la teva i 2) escriure-ho a la TEVA pàgina però posant un {{ping|nomusuari}} per a que ell rebi un avís de que li han deixat un missatge i a on.

Salut i bona feina ! amador (disc.) 08:31, 17 ago 2014 (CEST)[respon]

Història d'Andorra[modifica]

Hola,

No sé si es fa així, però ho prové. He vist que m'has deixat un missatge en el qual dius que falten referències en l'article que he estat editant sobre Història d'Andorra. Tinc un problema en aquest sentit. Tens raó i, efectivament, la qualitat exigeix que hi hagi una font amb la qual l'usuari pugui comprovar que no estàs dient bestieses. Ara bé, el tema que he agafat, història d'Andorra, no té gaires referències a Internet, per no dir que no hi ha pràcticament res. Per tant, l'única referència que he deixat són els llibres (la bibliografia) que m'he llegit i amb els quals he escrit, modificat i ampliat. No puc fer-ho pas d'una altra manera. Tot el que és Prehistòria, Antiguitat, Edat Moderna i Mitjana, i bona part de l'Edat Contemporània, només es troba en llibres. Per tant, no puc ficar enllaços externs. Pensava que ficant la bibliografia en tindria prou. M'agradaria continuant ampliant, ara mateix m'estic llegint els llibres següents per editar l'Edat Moderna. Però vaja, no puc ficar enllaços externs, només llibres, és a dir, una bibliografia. Què me'n dius?

Gràcies pel comentari, @Amadalvarez: el comentari anterior sense signar és fet per Boigandorra (disc.contr.) 16:55, 17 ago 2014 (CEST)[respon]

Bé, has fet servir els dos sistemes: deixar-me el missatge a la meva pàgina i deixar-lo a la teva posant un PING. Ha funcionat, però amb un n'hi ha prou. Altra coseta: al final dels teus missatges has de signar-los. Igual que el contingut dels articles està totalment prohibit signar-los, a les pàgines de discussió, a la taverna i altres pàgines on interacciones amb la resta d'editors, SEMPRE s'ha de signar, per poder saber fàcilment qui ha fet el comentari. Bé, sobre el tema de les referències, no cal que estiguin en Internet. De fet, moltes de les fonts més fiables estan als llibres; que aquests siguin consultables o no en línia no és un problema. Es tracta de que "qui vulgui comprovar-ho" poguí fer-ho. El que és important és que les referències apareguin dins el text, especialment després d'afirmacions que no són àmpliament conegudes (vull dir que si dius que "el sol surt per l'est", no cal que es posin referències, però si la frase és (agafo una de les existents) "L’avançament ràpid de les tropes musulmanes cap a l’interior d’Europa va fer que els francs iniciessin la conquesta de les terres del sud dels Pirineus creant novament la Marca Hispànica", la frase es mereixedora de dir d'on s'ha tret. No es tracta de posar a la Bibliografia els llibres que s'han fet servir, sinó indicar-ho dins el text i indicar de quin llibre i quina pàgina. Sé que és una feinada, però és la forma correcta. Un bon exemple seria Ermessenda de Carcassona. Bé, ànims i si tens qualsevol dubte, em tens a la teva disposició.amador (disc.) 23:39, 17 ago 2014 (CEST)[respon]


Hola @Amadalvarez:,

Entesos, i ja em diràs si he signat correctament :) Entenc, però, mira... fem una cosa... és que ara si he de repassar-m'ho tot m'hi passaré deu anys. Com que vull continuar, de cara al proper article et dic el que escriuré i em dius com ho he de ficar perquè estigui bé. I així, de cara als propers articles ho faré correctament i quan arribi al final, ja només em quedarà revisar la Prehistòria, Antiguitat i Medieval. Tinc intensions, de fet, de fer-ho passar pel filtre perquè li fiqueu l'estrella de fiable. Sé que costarà, per tant, vull fer-ho bé. He vist que la versió francesa té l'estrella de fiable, però, personalment... "penós". No hi ha pràcticament informació, és massa genèrica, no explica pràcticament res, i s'han passa't per alt el 80% de la història d'Andorra. Jo no li hagués ficat el fiable, però no mano jo. Tanmateix, sí que voldria que l'article en català tingués el vist-i-plau. Per tant, estic disposat a col·laborar amb tu, si vols, perquè així sigui. La pròxima edició que faré es titularà així: La Pesta a Andorra. I hi ficaré això:

L'arribada de la pesta negra va ser la causadora de la mort prop de la meitat de la població europea. Fou una epidèmia característica del medieval, però també del modernisme. Els bizantins en van patir una, però, la segona que es va donar cap al final del medieval, va ser devastadora. Andorra, però, només va donar signes de contagi just al principi del modernisme. La malaltia va arribar a la frontera catalana l’any 1348 i a partir d’aquí es va estendre per Andorra. El 1652, per exemple, es va formar una reunió d’urgència, la Junta del Morbo, al Consell de la Terra per prendre mesures contra la pesta. L’any 1721 el Bisbe de Guinda dóna instruccions a fi d’evitar que l’epidèmia passés de Marsella a Andorra, i d’Andorra la resta de la península ibèrica. Però no es té constància que la pesta d’aquest any trepitgés sol andorrà. Les epidèmies van ser les causadores d’una natalitat i mortalitat altíssimes al país. La situació era molt greu. L’any 1678 una carta del Consell de la Terra al governador del comtat de Foix sol•licita cerals degut a la “misèria” que pateixen moltes famílies.

L'he extret dels llibres de 2a ensenyança del govern d'Andorra.

Usuari:Boigandorra (disc.) 14:19, 20 ago 2014 (CEST)[respon]

Doncs si, has signat bé. En una primera fase jo només aspirava a que anessis posant referències a allò que facis de nou i a allò que retoquis i que ets capaç de posar-li una font sense fer gaire investigació. Ara bé, si aspires a que tingui distinció, ja t'aviso que -perquè no passi lo de la francesa- el rati habitual és d'una referència per paràgraf. O sigui que el que no facis ara, ja ho farem més tard. Pel que fa al tema de la pesta, sense voler avançar-me a l'avaluació, et diria que "medieval" i "modernisme" em sembla que et refereixes a "edat mitjana" i "edat moderna", oi?. El primer seria acceptable, però modernisme és un estil artístic de finals del s. XIX. El més important és que indiquis dins el text (no només a la Bibliografia) el llibre i pàgina d'on ho has tret. Si vas mirar aquella ajuda que et vaig passar, ho explica força bé. Segurament aquest paràgraf es pot justificar amb una única referència, perquè imagino que deu correspondre a un capítol d'aquests llibres que em comentes. Doncs, després del punt final li poses la referència i ja està. Si vols comença per posar dins el capítol "Bibliografia" la referència bibliogràfica fent servir la {{ref-llibre}} i jo ja t'hi posaré la citació per a que vegis com es fa. Ànims !amador (disc.) 17:56, 20 ago 2014 (CEST)[respon]

Hola de nou @Amadalvarez:,

He modificat el terme modernisme per Edat Mitjana perquè no hi hagi confusió, per tant, mea culpa. No havia comptat que existia un estil artístic. He provat de fer-ho com m'ho has demanat. És a dir, he ficat a la biografia d'on he extret la informació. En aquest cas hi he afegit un apartat especial: Edat Moderna. Després, com un valent, m'he adreçat al text "La Pesta a Andorra" i hi he ficat la citació però no s'oculta. Però com és habitual em faig de valer i no acabo de fer-ho bé. Ho sento. Així que he esborrat la citació i t'he deixat només [[ref|llibre}} a la bibliografia. M'he ajudat del manual que em vas deixar,... però bé, jo és que a la primera no l'encerto mai. A veure si m'ho pots arreglar per veure com queda i així ho faig millor a la propera. Moltes gràcies.

Un cop m'hagis ficat la citació a la pesta, miraré de ficar-ne una al bloc següent a veure si em surt bé. :)

Usuari:Boigandorra (disc.) 20:27, 21 ago 2014 (CEST)[respon]

Anem millorant!!. Bon senyal. Veig que ja has descobert que la plantilla {{tl}} serveix per mostrar dins un text el nom d'una plantilla sense que aquesta s'executi. Només té sentit fer-la servir a les converses com aquesta, però no dins d'un article on, quan fas servir una plantilla és per a que funcioni, oi?. Bé, doncs ja saps una cosa més. Anem a les refs. Com que has posat la referència a la bibliografia, he optat per fer servir la {{sfn}} que és el meu sistema preferit. És especialment útil si penses fer servir aquest llibre en altres punts. Observaràs que el que cal posar al lloc de la "citació" és molt poquet: cognom, any i pàgina (per cert, com que no sabia la pàgina que era, he posat "10", ja ho canviaràs per la correcta). Per poder fer servir aquest mètode, cal: fer servir a la Biblio una plantilla de referenciar (tal com has fet), que tingui "cognom" i "any" / "data", com a mínim. Molt fàcil !. L'altra forma de posar referències -com vas intentar aquí- li faltava posar la parella de marcadors <ref></ref> que li indiquen que allò que escrius al mig no és per posar-ho allà, sinó per a que ho mostri al peu. Aquest mètode és més útil quan les fonts les faràs servir només un cop, perquè així no carregues la Biblio amb un contingut d'ús circumstancial i perquè ja tens tot el contingut en el punt de citació, sense tenir que saltar a la biblio per veure tot el text. Per últim, t'he corregit la {{ref-llibre}}, perquè l'autor no és el govern, sinó que és l'editor, a més t'he posat l'any i t'he tret l'idioma, perquè només cal omplir-ho quan és diferent al de la llengua de la wiki en que escrius. A disposar. amador (disc.) 08:21, 22 ago 2014 (CEST)[respon]

Hola de nou @Amadalvarez:,

Que sàpigues que m'ha molat molt, i perdó per l'expressió, l'enllaç d'observació. He canviat el número de pàgina i, efectivament, és fàcil, no és tan difícil i només cal ficar-s'hi. Moltes gràcies per l'ajuda. He afegit jo mateix una altra referència, tot sol. :) I m'ha funcionat, per tant, estic content. :) O sigui, que moltes gràcies de nou. A partir d'ara, el proper cop que escrigui, ho faré així. Per ara l'article el deixaré una mica a part, mentre m'acabo de llegir i llibre i m'estic un esbós. Després miraré com continuar-lo i així fins al final. :) Espero que al final acabi tenint distinció. Si, mentrestant, veus coses que s'han de corregir, endavant, encara que sigui en la meva expressió.

Usuari:Boigandorra (disc.) 22:21, 22 ago 2014 (CEST)}}[respon]

Hola @Boigandorra:, Felicitacions per l'èxit. Això de les referències és addictiu: quan descobreixes que és fàcil i que, a futur, ajuda als lectors i dona credibilitat i seriositat a l'article, ja no et pots desenganxar. M'ha semblat que ja domines tant les referències curtes com les llargues, o sigui que endavant !. Només un petit detall de convenció editorial: les referències sempre van darrera del signe de puntuació (punt, punt i coma, dos punts, etc,... no davant. No és un tema greu i, a més, hi ha un bot que de tant en tant fa neteja i ho arregla. A disposar, --amador (disc.) 06:35, 1 set 2014 (CEST)[respon]

Hola @Amadalvarez:,

Tens raó, és addictiu i la veritat és que no és difícil. Gràcies pels ànims. No ho sabia pas, pel que fa els punts. He afegit més text i en el nou text he modificat els punts perquè estigui en coherència amb la convenció. Ara mateix modifico els altres. D'altra banda, no sé si t'has atansat a l'article, ara que l'he modificat, perquè hi he posat dues taules. He tingut algun problema amb aquestes dues taules vist que no les domino. El cas és que m'agradaria eliminar la tercera columna i fusiona les dues cel·les del títol. Si em poguessis ajudar amb això t'ho agrairia moltíssim. I bé, moltes gràcies de nou.

Usuari:Boigandorra (disc.) 15:12, 6 set 2014 (CEST)}}[respon]

Hola @Amadalvarez:,

T'escric per veure si em pots ajudar. El cas és que he afegit fotos a l'article Història d'Andorra però a mesura que vaig continuant a mi m'esborren les fotos per "haver vulnerat els drets d'autor". I bé, si continuen esborrant l'article es quedarà en zero, buit. Les fotos d'abans del 1950 són tot fotos de l'Arxiu Nacional d'Andorra, encara que les trobi en llocs web. Totes elles no tenen dret d'autor perquè són ja massa velles per tenir-ne i, segon, ja són considerades com a fotos lliures ja que estan en l'Arxiu Nacional com a document històric. D'altra banda, les fotos de després del 1950, especialment les del 2000 cap amunt, dubto molt que l'Agència Andorrana de Notícies o qualsevol periòdic vingui a reclamar-ne l'autoria. Què faig doncs? Gràcies.

Usuari:Boigandorra (disc.) 19:42, 9 nov 2014 (CEST)}}[respon]

Viquitrobada 2014[modifica]

Bones! Els dies 15 i 16 de novembre celebrarem la Viquitrobada 2014. Seria genial si poguessis venir. T'hi animes? :-) Salutacions --Kippelboy (disc.) 11:55, 7 nov 2014 (CET)[respon]

Moltes gràcies @Amadalvarez: Kippelboy però en aquestes dates estic ocupat. Gràcies de totes maneres. 16:16, 7 nov 2014 (CEST)[respon]

Dimensió article[modifica]

Hola, què tal ?. Feia dies que no seguia l'article de la Història d'Andorra i veig que ha crescut molt. Suposo que l'anònim 91.187.71.130 deus ser tu també, o si més no us coordineu força bé. En fi, et volia comentar que no hi ha cap norma que limiti la mida d'un article, tot i que es considera que el màxim raonable per a la comprensió del lector, no hauria de superar els 100-120 mil bytes, si bé alguns articles amb moltes referències o algunes biografies d'artistes amb taules d'obres arriben als 200.000. Veig que el teu ja va ha superat en molt (500.000 !) aquesta quantitat. Normalment un tema tan dens i amb tantes coses a dir, s'acostuma a estructurar com una síntesi que permet crear articles més detallats sobre cada període o fet destacat. Tracta de mirar-ho amb aquests ulls i a veure si trobes el nivell de detall adient. A veure si aquest cap de setmana tinc una estona i et puc fer una proposta. Bona feina i bona nit !. --amador (disc.) 23:42, 10 des 2014 (CET)[respon]

Hola @Amadalvarez:,

Hola, sí efectivament tens raó i sóc jo el d'aquesta IP. Hi ha dies que no obro sessió per mandra, encara que sembli absurd perquè és entrar i posar-hi el nom d'usuari, la clau i apa. Però la facilitat fa que a vegades no obro sessió. Doncs no sabia això dels bytes. I ara mateix doncs no sé pas com fer-ho. Avui abans de llegir el teu comentari doncs havia fet la part de "societat plurilingüe" i bé, sí que tens raó ara que m'ho miro, és llarg. Miraré de fer-hi alguna. :) Sorry :) D'altra banda, m'hauries de dir com es fa la verificació dels bytes.

Usuari:Boigandorra (disc.) 20:57, 11 des 2014 (CEST)}}[respon]

Hola de nou @Amadalvarez:,

He començat a reduir els articles de manera que "Història d'Andorra" quedi més escurçat. Com ho veus? Espero que així millor. He reduït la guerra civil, la revolució del 1933, el sufragi femení i Ràdio Andorra durant la 2a Guerra Mundial. Penso continuar reduint Ràdio Andorra. Però m'hauries de dir si així està bé. Gràcies i passa un bon nadal.

Usuari:Boigandorra (disc.) 18:35, 24 des 2014 (CEST)}}[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. Si no fos així, costaria molt de trobar-lo entre 753.083 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Ribeira das Naus.


--Pau Cabot · Discussió 08:31, 15 gen 2015 (CET)[respon]

Hola @Paucabot:,

Perfecte, doncs ara mateix modifico l'article perquè hi consti la categoria.

Usuari:Boigandorra (disc.) 13:29, 15 gen 2015 (CEST)}}[respon]

Avaluació[modifica]

Hola, He vist que ja t'han deixat comentaris. En aquesta fase hi ha molta feina amb el que demana la comunitat, però precisament per això està: per assegurar que el que els teus ulls han vist com "molt bo", pot ser no ho veu igual la resta de la gent. No t'ho prenguis com una falta de consideració de la feinada feta, sinó de la cerca de la qualitat, que no sempre és sinònim de quantitat. Tingues paciència i pensa que, per durs que siguin els comentaris, sempre són constructius i val la pena seguir-los. Miraré de revisar-ho jo també, tot i que ara estic embolicat amb un projecte per reformar i documentar totes les infotaules que estaven molt abandonades. Bona feina !!--amador (disc.) 16:16, 26 gen 2015 (CET)[respon]

Hola de nou,

No havia vist pas que tenia els comentaris. Tranquil, és normal que hi hagi crítiques i ja m'havies avisat sobre la llargada de l'article. Però ja està bé què m'aturin, que sí que és cert que quan començo a escriure no tinc aturador. Però vaja, quan puguis doncs endavant. I bé, si hi ha altres crítiques, sobre la manera de redacció, sobre altres articles o el que sigui, la crítica és ben rebuda. :) --Boigandorra (disc.) 18:48, 26 gen 2015 (CET)[respon]

Homosexualitat a Andorra[modifica]

No es pot eliminar un text amb referències. Com a mínim has de proposar-ho en la pàgina de discussió de l'article, proposar canvis en la taverna o a les pàgines de discussió de l'article, marcar plantilles de manca de neutralitat, etc. Pertant, reverteixo el teu canvi a l'article de referència i et recomano que facis algun dels passos que es comenten, si vols reduir el volum de l'apartat, però les referències fan que aquest es mantingui. --Panotxa (disc.) 19:34, 9 feb 2015 (CET)[respon]

Entesos doncs, ho posaré a discussió i modificaré el que calgui. Veig no ho faig gaire bé.--Boigandorra (disc.) 10:34, 10 feb 2015 (CET)[respon]
Segon i darrer advertiment. En referència a Govern d'Andorra 2011-2015 i Homosexualitat a Andorra. --Panotxa (disc.) 17:06, 10 feb 2015 (CET)[respon]
No ho entenc, intento millorar el text i me'l reverteixes. M'indiqueu que molta informació no vol dir obligatòriament informació de qualitat (que comporta eliminar referències). Elimino allò que pot ser considerat com a no neutre. I m'ho reverteixes.--Boigandorra (disc.) 19:16, 10 feb 2015 (CET)[respon]
Repeteixo del primer comentari: No es pot eliminar un text amb referències. Com a mínim has de proposar-ho en la pàgina de discussió de l'article, proposar canvis en la taverna o a les pàgines de discussió de l'article, marcar plantilles de manca de neutralitat, etc.. Has esborrat text referenciat unilateralment en articles que tenen un grapat de col·laboradors. --Panotxa (disc.) 19:57, 10 feb 2015 (CET)[respon]

Ciutadans[modifica]

L'article que has millorat és subjecte de nombroses polèmiques i l'apartat que has afegit en la introducció no és suficientment neutral, de manera que he suavitzat el text per deixar només les circumstàncies, eliminant els judicis de valor no referenciats i inferits d'una sola anècdota. Per altra banda, la part de la ideologia en la introducció ha estat bastant debatuda i consensuada (vegeu discussió) i no és convenient afegir novetats tant àmplies sense debatre-ho de nou a la pàgina de discussió, de manera que transfereixo la millora a l'apartat d'ideologia, fins que el consens ens deixi pujar-ho a la introducció (ens caldria una definició d'una sola paraula i referenciada). Per cert, aquesta millora aniria bé també en l'article del PP, per què no l'hi poses? Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 10:18, 10 març 2015 (CET)[respon]

Hola Panotxa,

Només he llegit avui el teu text. No ho sabia pas que hagués estat tant discutit perquè per mi sembla obvi que són de dretes i que no condemnen el franquisme. Ara bé, si hi ha debat entorn això, controvèrsia,... doncs potser tens raó. He estat llegint la discussió i des d'ara també hem llegiré les discussions abans d'escriure perquè no caigui en el mateix error. Sobre el PP, no hi havia pensat, ni de fet l'havia mirat. Però me l'acabo de llegir i veig que la descripció és més curta i difereix de la de Ciutadans. Tot i que també especifica més a sota els orígens franquistes. Ho tinc en compte :)--Boigandorra (disc.) 18:51, 16 març 2015 (CET)[respon]

Refs[modifica]

Quan posis referències (ex. Boxa amb cangurs) podries formatejar-les adequadament amb {{ref-web}}, {{ref-llibre}} o {{ref-publicació}}, si us plau? Amb l'editor visual és molt fàcil (botó referència). Gràcies!--Arnaugir (discussió) 15:55, 23 març 2015 (CET)[respon]

Fet :) --Boigandorra (disc.) 16:01, 23 març 2015 (CET)[respon]

Gràcies. addicionalment també voldria demanar-te que posessis enllaços interns (ex. Guerres de les Tres Nacions). I de nou caldria formatejar les referències. Si pots, fes-ho per tots els articles que vagis fent, que estan molt bé. Per cert, recorda que si pots ens veiem el dia 11 a la biblioteca nacional.--Arnaugir (discussió) 16:07, 23 març 2015 (CET)[respon]

Hola Arnaugir, He anat posant les referències com em demanaves. I bé, pel que fa el dia 11 ho sento però no sóc de Catalunya i no puc assistir-hi. Ho sento.--Boigandorra (disc.) 21:08, 31 març 2015 (CEST)[respon]

Altres[modifica]

Hola Panotxa (disc.), t'escric perquè he llegit que ets tu qui controles els comptes i la Viquipèdia catalana. M'agradaria desfer-me del meu compte, eliminar-lo. Però no voldria suprimir els articles que he creat. A més, en tinc un en revisió i veig que no obra passions, per tant, pot tancar-se el seguiment i deixar-lo com està, a no ser que algú després vulgui modificar-lo. En qualsevol cas m'agradaria suprimir el compte. Gràcies.--Boigandorra (disc.) 21:12, 31 març 2015 (CEST)[respon]

Bones, no sé on has llegit això, que no és cert (és una feina de tots), però en fi, sap greu que vulguis plegar amb les intervencions tant interessants que fas. El compte jo no te'l puc esborrar (o no en sé, no m'hi he posat mai), el més que puc fer és blocar-lo, però no hi ha cap raó per fer-ho en les previstes. Fes la peticiò a Viquipèdia:Petició als administradors, per si algun company s'hi ha trobat abans. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 07:25, 5 abr 2015 (CEST)[respon]

Pacte colonial és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Pacte colonial. --Bestiasonica: enraonem? 01:08, 20 abr 2015 (CEST)[respon]

No ho entenc, però si ho pots fer tu perquè ho veig, t'ho agrairia.--Boigandorra (disc.) 19:24, 3 maig 2015 (CEST)[respon]

Trobada de Viquipedistes en Andorra[modifica]

Hola, estic buscant Viquipedistes en Andorra per la nostre trabada. Vols assistir? O coneixes algun que té interès?--Lib2know (disc.) 15:06, 15 jul 2015 (CEST)[respon]

Arxiu d'avaluació[modifica]

He arxivat l'avaluació de Història d'Andorra per inactivitat (calia descongestionar la pàgina d'avaluacions). Recorda que en qualsevol moment pots tornar-ne a demanar l'avaluació o, si cal, presentar-lo a votació per ser article de qualitat. Fins aviat!!--Arnaugir (discussió) 12:00, 14 ago 2015 (CEST)[respon]

Espanha[modifica]

Sí, ja veig. Entenc el teu punt de vista, però el que facin a la VP en portuguès és cosa seva. Jo ja fa molt de temps que he determinat que no em fico en el que facin els altres. I espero que els altres facin el mateix amb la viquipèdia en català. D'altra banda, no sé portuguès, així que no veig què hi puc fer.--Carles (enraonem) 17:04, 26 oct 2017 (CEST)[respon]

Bé, entenc perfectament el que em comentes. Gràcies en qualsevol cas per haver-me respost. Salutacions.--Boigandorra (disc.) 19:08, 26 oct 2017 (CEST)[respon]

Crònica (diari econòmic andorrà)[modifica]

N'he proposat l'esborrat --Amortres (disc.) 18:42, 19 ago 2021 (CEST)[respon]