Usuari Discussió:Cèsar

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvingut a la Viquipèdia i al Coneixement lliure. A la Portada, hi ha un apartat anomenat Viquipèdia on trobaràs informació per a un inici més fàcil :-)

Aquesta és la teva pàgina de discussió, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. A més, tens la teva pàgina d'usuari, on hi pots posar les teves dades, interessos, etc.

Disposes de la taverna, on posar-hi els teus dubtes, suggeriments o comentaris. Pots signar en les discussions amb el penúltim botó de dalt de la barra d'edició.


Recorda, que cal posar enllaços als termes importants, quan apareixen per primera vegada a l'article :-) Pots veure un exemple ací joanjoc 15:37 8 abr, 2005 (UTC)


Hola, sí, arreglem aquell article que fa una mica de pena tot i els vostres esforços... A més és una plana que segur que visiten els viquipedistes en altres llengües per a traudir-lo si és bo. Afegeixo l'article a la meva llista de vigilats: compta amb mi i fes encàrrecs--barcelona 14:01 4 jul, 2005 (UTC)

Acabaràs l'article de romanització? tens un cartellet penjat que no deixa que la gent s'hi posi--barcelona 09:44 28 jul, 2005 (UTC)

Història de Catalunya un altre cop[modifica]

No sé si has vist que l'article Història de Catalunya és la contribució de la quinzena, és un bon moment per tornar-se a posar en el tema--barcelona 18:18 15 oct, 2005 (UTC)

S'estan discutin canvis en aquesta categoria, al consens de la creació de la qual tu vas participar, vols opinar?--Paco 16:37, 13 ag 2007 (CEST)