Usuari Discussió:Coet/Arxiu 2022

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

És possible que m'hagi arribat una invitació?

Bon dia, mestre.

Com va tot?

Fa molt de temps que estic desconnectat de la viqui i m'ha sorprès rebre una invitació al GitLab de Wikimedia. Com no podia ser d'una altra manera duia associat el teu nom. Me'n fas 5 cèntims? Anskar (disc.) 11:42, 9 set 2022 (CEST)

Coet! Au, vinga! Mira't la pàgina de la Viquitrobada d'enguany a Amposta del 18 al 20 de novembre, que et cau més a prop. Ens encantaria que hi vinguéssis, i així ens podríem conèixer en persona, finalment. Espero que estiguis molt bé i tinguis els teus assumptes resolts. Si et va bé venir encara que sigui un dia, inscriu-t'hi aquí. I si t'animes a fer algun taller (de bots, per exemple) o xerrada sobre algun tema, deixa'ns les teves propostes aquí. Una abraçada, i fins ben aviat! Judesba (digues...) 03:53, 29 oct 2022 (CEST)

Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats

Hola, Coet!

Si us plau, passa't per aquesta pàgina relativa als dinars i als sopars i apunta't a aquells àpats als què et sumes i tria els plats de dissabte al migdia (si és que hi dinaràs). Si tens alguna al·lèrgia, intolerància o preferència alimentària, si us plau fes-nos-ho saber aquí o enviant un correu a viquitrobada@wikimedia.cat.

Moltes gràcies i fins ben aviat! Salut! -- Judesba (digues...) 03:22, 17 nov 2022 (CET)