Usuari Discussió:Dvdfrn

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvingut a la Viquipèdia i al coneixemenent lliure :-) joanjoc 14:29 1 set, 2004 (UTC)

Si us plau, quan pugis imatges a la Viquipèdia, mira que el nom estigui en català per què desprès ens sigui fàcil trobar-la en el cercador d'imatges. Gràcies. Llull 17:05 4 set, 2004 (UTC)

Definicions del DIEC:

  • neerlandès -esa adj. i m. i f. Holandès.
  • holandès m. Llengua germànica parlada als Països Baixos, incloent-hi el Flandes belga i el francès.

L'argument que exposes és el mateix que fan servir els que diuen que a València no es pot parlar català ja que aquest és el gentilici de Catalunya. El nom tradicional d'aquesta llengua entre nosaltres sempre ha estat holandès i neerlandès és un neologisme-extrangerisme que mai ha calat. Fins i tot es dóna el cas que és correcte fer servir el terme holandès com a adjectiu i gentilici del que no és ni ha estat mai estrictament Holanda. Llull 14:51 11 set, 2004 (UTC)

Hola! Podries dir l'origen de la imatge del trambesos aquesta?? Si la has feta tu, esborra la línia {{OD}} i escriu que és una foto presa per tu. A més, en aquest cas hauries de dir amb quina llicència d'ús la exposes. Un bon exemple seria escriure {{propi|GFDL}} que donaria:

{{propi|GFDL}}

--SMP 12:30, 11 mar 2006 (UTC)

Hi ha una proposta per retirar la distinció de l'article Metro de Barcelona, que vau crear o en el qual heu col·laborat significativament, com a Article de Qualitat. Podeu seguir la votació corresponent seguint aquest enllaç. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article i resoldre'n els defectes perquè compleixi els criteris de qualitat i pugui mantenir el seu estatus actual.

el comentari anterior sense signar és fet per Leptictidium (disc.contr.) 23:39, 26 març 2008 (CET)[respon]