Vés al contingut

Usuari Discussió:Eloi/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA

Ajuda

Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Eloi! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Marca't objectius a llarg termini:

  • "Escriure sobre la població on visc"
  • "Fer l'article sobre aquella pel·lícula que em sé de memòria"
  • "Un article sobre l'estil de música que més m'apassiona"
  • "Article sobre l'escriptor, filòsof, polític, que més m'ha marcat"
  • ...

Ficar-los en una llista ( o ) a la teva pàgina d'usuari, i així quan tinguis temps i ganes, anar completant la llista que t'hagis plantejat.
Així també d'altres usuaris sabran en què estàs treballant o què tens plantejat fer i et podràn aconsellar.


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 20:48, 18 set 2008 (CEST)

addicció

esperem que et duri molt l'addicció! --barcelona (discussió) 14:08, 19 set 2008 (CEST)

Benvingut!

Benvingut, i referent al que comentaves a Discussió:Els Muntanyans, si tornes a necessitar ajuda no dubtis a demanar-me-la. Salutacions i endavant!--Quico (discussió) 20:22, 19 set 2008 (CEST)

Viquimedia.cat

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 11:51, 8 des 2009 (CET)

Suport a Viquimedia.cat

Si has considerat no donar suport o si és que has donat suport a la proposta de ser reconeguts com a capítol de la Fundació Wikimedia amb un altre malnom d'usuari, disculpa i ignora el següent missatge.

Lamentablement s'han tingut que esborrar els nombrosos suports signats amb una IP:Anònima de la proposta de l'Associació Amical Viquipèdia per crear una secció local de Wikimedia per a Andorra, l'Alguer, les Illes Balears, Catalunya, la Catalunya del Nord i el País Valencià, així com tots els viquipedistes de la Franja i el Carxe ja que que és imprescindible estar registrat com a usuari a Wikimedia Meta-Wiki o simplement Meta, si el cas és que vas signar amb una de les IP anònimes, el teu suport de moment no es vàlid i per això no es comptabilitzarà i en aquests moments ens cal tots els suports possibles per tal d'influir en la decisió del comitè de Chapters. Es necessari que et registris a Meta, per la via tradicional o activant el compte global o SUL a les teves preferències -> Dades d'usuari -> (Gestioneu el vostre compte global). Perdona les molèsties i la pèrdua del teu temps, però la viquipedia en catala s'ho mereix i t'ho agraeix.--Jordicollcosta (discussió) 15:15, 12 des 2009 (CET)

Plantilla Wikimedia CAT

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 10:20, 3 maig 2010 (CEST)

permanència

jo també espero que ara duris més! A veure si fas fitxatges entre coneguts --barcelona (disc.) 11:19, 20 ago 2011 (CEST)

Perfecte

La veritat es que tens raó. Ara mateix en ficaré. --Arnau Poveda Mira (disc.) 13:25, 20 ago 2011 (CEST)

Petició de traducció

Plantilla botànica

Hola Eloi,

Per casualitat, tot i que em dedico a altres temes, he anat a parar a la categoria de plantilles de navegació de biologia. Com que he creat un parell de plantilles de botànica, m'ha semblat oportú crear una categoria específica per botànica, i he reubicat algunes que estaven a la categoria genèrica dins de la de botànica. Mentre feia això, he vist que has creat una plantilla general de botànica. Tota aquesta introducció és per dir-te que, si et sembla bé, podries crear la plantilla com a tal, enlloc de que sigui una plantilla d'usuari. De pas, la podries incloure dins la Categoria:Plantilles de navegació de botànica.

Salutacions--Sng (disc.) 09:09, 6 oct 2011 (CEST)

Manquen referències a Indymedia

Hola Eloi/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Indymedia. --Pau Cabot · Discussió 19:38, 30 abr 2012 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: L'Hortet de l'Autònoma

Hola Eloi/Arxiu 1,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article L'Hortet de l'Autònoma. --Pau Cabot · Discussió 21:18, 6 maig 2012 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina L'Hortet de l'Autònoma

Hola Eloi/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «L'Hortet de l'Autònoma», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:37, 3 jul 2012 (CEST)

Herbari

Si no hi ha més comentaris crec que es pot arxivar l'avaluació i posar-lo a votació. Què m'en dius?--Arnaugir (discussió) 17:34, 26 juny 2013 (CEST)

Hola, he acabat d'arreglar totes les referències d'Herbari, crec que ja es pot passar a votació. Salut!--Arnaugir (discussió) 17:00, 19 ago 2013 (CEST)
Hola, arxivo l'avaluació, quan vulguis el pots posar a votació (instruccions al desplegable de Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article). Fins aviat!--Arnaugir (discussió) 15:38, 29 ago 2013 (CEST)
Encara ho estic esperant... :-)--Arnaugir (discussió) 19:44, 21 set 2013 (CEST)

Temes anarquistes

Hola! Estic buscant companyes i companys que vulguin anar millorant articles de temes anarquistes. Hi ha molta feina a fer, però de mica en mica... Si tens una estona fes un cop d'ull a aquesta breu proposta per a carregar-nos l'inactiu Portal:Anarquisme i començar un Viquiprojecte minimalista que serveixi de punt de coordinació. Passa la veu, tant a editors que coneguis com a coneguts que encara no siguin editors. Jo encantat de fer un cop de mà a qui arribi. Moltes gràcies!--QuimGil (disc.) 09:41, 7 jul 2013 (CEST)

Gràcies

Viquimarató 35 hores a la Fundació Miró (abril 2013) / 35-hour edit-a-thon at Miró Foundation (April 2013)
Viquimarató 35 hores a la Fundació Miró (abril 2013)

Hola, gràcies a la teva firma donant suport a la nostra associació. El passat dia 5 de juny Amical Wikimedia (Associació Amical Viquipèdia) va ser reconeguda pel Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia com a Organització Temàtica. Pots veure el comunicat de l'associació en català aquí o el comunicat de la WMF en anglès aquí. Per a la nostra associació és una fita molt important, portàvem 5 anys demanant ésser un organisme oficial. Nosaltres continuarem la nostra tasca de promoció al carrer i a les institucions de la Viquipèdia i els seus projectes germans arreu dels territoris de parla catalana.

Moltes gràcies --Davidpar (disc.) 17:44, 16 jul 2013 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina «L'Hortet de l'Autònoma»

Hola Eloi/Arxiu 1,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «L'Hortet de l'Autònoma», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. el comentari anterior sense signar és fet per Panotxa (disc.contr.) 07:01, 2 nov 2015 (CET)

Dones informàtiques

El dia 1 de juny participarem en aquest acte https://www.upf.edu/web/mdm-dtic/women-in-technology-day on farem una Viquimarató sobre Dones i Tecnologia i la teva llista https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Eloi/Llista_de_dones_inform%C3%A0tiques serà on ens basarem per treballar i et volia demanar quina diferència hi ha entre 'description' i 'ocupation', també si en la columna de l'ocupation podria sortir en femení. I finalment la columna dels sitelinks a què fa referència. Tiputini (disc.) 17:06, 9 maig 2019 (CEST)