Usuari Discussió:Fsolerol

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Fsolerol! Sigues benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Carles (enraonem) 11:56, 13 nov 2014 (CET)[respon]

Invitation[modifica]

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Fsolerol,

The Editing team is asking for your help with VisualEditor. I am contacting you because you may have tried to use VisualEditor before. Please tell them what they need to change to make VisualEditor work well for you. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 20:12, 26 març 2015 (CET)[respon]

Conflicte d'interessos[modifica]

Bon vespre @Fsolerol, gràcies per les vostres edicions. Tanmateix, teniu relació amb el biografiat? Aporteu masses dades pròpies d'un article biogràfic exhaustiu. Recordeu que a la Viquipèdia s'editen articles enciclopèdics que sintetitzen allò més important. Us recomanem que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Gràcies per la vostra comprensió!-- Docosong (disc.) 21:44, 23 oct 2023 (CEST)[respon]

Bon dia @Docosong. Com ja vaig comentar en algun altre lloc (penso que va ser a La Taverna) no conec personalment el biografiat, però he obtingut algunes dades d'una persona que sí que el coneix. He mirat que totes les dades siguin comprovables (avui mateix he esborrat un paràgraf que he vist que em faltava documentar). El biografiat està jubilat i malalt irreversiblement. Les dades que hi ha a l'article penso que són objectives, i no veig quin pot ser el conflicte d'interessos que hi pot haver.
Per altra banda, no veig la diferència que hauria de tenir la biografia d'una persona que ja ha acabat la seva vida professional amb el que podria ser el seu currículum (sempre que las dades es puguin comprovar)
En tot cas, us agrairia que eliminéssiu les parts de l'article que us semblin que no compleixen la normativa.
Gràcies per la vostra atenció. Fsolerol (disc.) 12:23, 26 oct 2023 (CEST)[respon]
@Fsolerol El problema és que la majoria de les referències de l'article són sobre les seves obres publicada. És a dir, s'han d'aportar referències que parlin sobre ell, no d'ell. Per altra banda, el símptoma de manca de neutralitat és que penseu que les dades que aporteu són objectives quan només aporteu treballs publicats pel biografiat i cap sobre ell des d'un punt vista extern. Si no veieu la diferència entre currículum i article enciclopèdic, us recomano una ullada a Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és.
Veient les vostres edicions, us recomano no continuar editant l'article, ja que teniu un conflicte d'interessos més que evident. Malauradament, costa millorar un article amb molts problemes d'edició d'inici. No és el mecanisme més adequat per fer un article enciclopèdic. Salutacions!-- Docosong (disc.) 13:01, 26 oct 2023 (CEST)[respon]
D'acord. Fsolerol (disc.) 18:10, 26 oct 2023 (CEST)[respon]