Usuari Discussió:Glm

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica

Benvingut/da a la Viquipèdia i al Coneixement lliure. A la Portada, hi ha un apartat anomenat Viquipèdia on trobaràs informació per a un inici més fàcil :-)

Aquesta és la teva pàgina de discussió, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Per contestar, no ho has de fer a la teva pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit. A més, tens la teva pàgina d'usuari, on hi pots posar les teves dades, interessos, etc.

Disposes de la taverna, on posar-hi els teus dubtes, suggeriments o comentaris. Pots signar en les discussions amb el penúltim botó de dalt de la barra d'edició.


--Joanjoc (discussió) 14:55 13 jul, 2005 (UTC)


copyright de les imatges[modifica]

Hola,

He vist que has pujat unes imatges sobre Dusminguet. Caldria que hi posessis de qui són i sota quina llicència les has posades, si estan en domini públic o coses per l'estil. Si no, caldria esborrar-les.

--Viktor 10:53 14 jul, 2005 (UTC)

hola uri :)[modifica]


Moltes Gràcies--Pepetps 18:53 16 set, 2005 (UTC)

Història de Catalunya[modifica]

Veog que has col·laborat en aquest article. És la contribució de la quinzena i està una mica mort, potser voldràs tornar-hi i afegir alguns apartats o enllaços o animar a altres perquè ho facin--barcelona 18:23 15 oct, 2005 (UTC)

Categories de plantilles[modifica]

Està molt bé això de categoritzar les plantilles. Però m'he trobar un problema a Template:Coordenades. Editant l'article Lifuka la plantilla em feia un salt de línia, però només quan està en una llista marcada per asteriscs. He vist que posant el <noinclude> tot seguit, sense cap return, queda solucionat. Suposo que la majoria de plantilles, que van al principi o al final de l'article, no tindran cap problema, però s'haurà de revisar aquesta return abans no surtin coses inexplicables.--VRiullop (parlem-ne) 17:24 27 oct, 2005 (UTC)

=Viquipedistes Catalans[modifica]

Hola. He retocat força la pàgina dels viquipedistes catalans.
Viquipèdia:Viquipedistes/Catalunya
El teu nom d’usuari, que ja estava inscrit, no l’he pogut identificar amb el de cap comarca, per la qual cosa resta a la part final de la plana, dins de l’apartat històric de “territoris” .
Si pots posa’l a la comarca que creguis que és la teva (residència, naixement...) respectant l’orde d’antiguitat.
Per comprobar-lo només has de substituïr la paraula usuari per el teu “malnom” o “àlies” al següent enllaç:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Contributions/usuari

Ho pots fer clickant-lo i després retocant-ho a la barra d’adreces del navegador i fer enter.
Podràs anar retrocedint fins a la primera de les teves edicions/contribucions, i mirar la data de la primera d'elles, que és l'unica dada objectiva d'antiguitat (que ha estat el criteri de prelació, enlloc de l'alfabètic).
Si clickes al nom una comarca amb contingut (en blau) podràs veure que a més del “malnom” hi he posat la data de la primera contribució dels noms d'usuari que ja he traspassat, més totes le seves contribucions.
Espero que t’animi’s a inscriure’t.
Si tens qualsevol dubte m'escriu aquí Usuari Discussió:Tonipares Salutacions --Tonipares 01:00, 28 des 2005 (UTC)

Candidatura meua per ser admin a Commons.[modifica]

Hola! M'he presentat candidat per a ser admin a commons. La plana de votacions és a Commons:Administrators, concretament a Commons:Template:Administrators/Requests and votes/Martorell. Si ho creus convenient, m'agradaria rebre el teu suport, ja que ets usuari allà. Salutacions i bon any nou 2006!. --Joanot Martorell 17:51, 6 gen 2006 (UTC)

Administrador en Commons[modifica]

Moltes gràcies pel teu suport! Gràcies a tu i de molta gent de la Viquipèdia finalment ha estat acceptada la meua candidatura a commons. Ja saps que si necessites quelcom em trobaràs allà, si bé tampoc és gaire cosa el que puc fer a diferència de tu. Siau! --Joanot Martorell 09:36, 16 gen 2006 (UTC)

Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

Atenció; La imatge Imatge:Baserodet.jpg que vos vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu l'informació de la imatge i i afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. Joanjoc (discussió) 12:20, 23 jul 2006 (UTC)

Quinzena[modifica]

Dona és la contribució de la quinzena, article que vas proposar --barcelona 13:02, 17 juny 2007 (CEST)[respon]


Manca d'informació amb el fitxer Imatge:BetagarriMaketa.gif[modifica]

العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

Warning sign
Aquest fitxer podria acabar suprimit.

Gràcies per carregar la imatge Imatge:BetagarriMaketa.gif. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --V.Riullop (parlem-ne) 18:17, 9 ag 2007 (CEST)

Gata negra, gat blanc[modifica]

Hola,

he canviat el títol de l'article, t'ho explico a la discussió.

--Meldor 22:56, 26 set 2007 (CEST)[respon]

Júpiter (mitologia)[modifica]

Hola:

Hauries de completar la proposta que vas fer fa temps per a que l'article Júpiter (mitologia) sigui contribució de la quinzena. Deixaré un temps prudencial abans de retirar la plantilla. Salut! --Bestiasonica (discussió) 19:37, 10 gen 2009 (CET)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Glm,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 14 de febrer no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 18. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:38, 6 maig 2011 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Cultura xupística»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Cultura xupística», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Medol (disc.) 01:18, 10 set 2019 (CEST)[respon]