Usuari Discussió:Jbarberà

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Jbarberà/Arxiu 1 en data 19-10-2017.

Paddy Mc Aloon (discussiócontribucions)

Problemes de drets d'autor: Palau Reial Menor

Agraïm les teves contribucions, com a Palau Reial Menor, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de FUGUET SANS, Joan: «La casa del palau del Temple de Barcelona», a Locus Amoenus, 7, Barcelona, p. 99-109, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Palau Reial Menor i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Palau Reial Menor amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Palau Reial Menor dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes.--~~~~

Paddy Mc Aloon (discussiócontribucions)

Ets un titella de Joan Fuguet i Sans? En termes de la Viquipèdia, un titella és algú que publica en nom d'un altre. En el teu cas, veig que has pujat imatges de les seves monografies a Commons com a "treball propi".

176.87.96.215 (discussiócontribucions)

No he plagiat res, ja que sóc l'autor de l'article de "Locus amoenus" Jbarberà i Joan Fuguet són la mateixa persona. Acostumo publicar molt del tema del qual sóc especialista: Ordes militars (templers i hospitalers)

Paddy Mc Aloon (discussiócontribucions)

Ho sabia! Doncs aleshores hauries d'aclarir-ho explícitament segons les regles de la Viquipèdia per a que no hi hagi confusió. Una de les opcions possibles seria que a la pàgina d'usuari diguessis qui ets.

Apart d'això, mira el que he escrit a Discussió:Palau_Reial_Menor

Resposta a «Has plagiat l'autor Joan Fuguet i Sans»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello Vunjc4514kggdr2d,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Resposta a «We sent you an e-mail»

Demanant autorització per pujar una imatge a Commons

3
Konkordia (discussiócontribucions)

Hola Joan@jbarberà! Per veure com demanar l'autorització per pujar a Commons una imatge (o una foto) a qui en tingui els drets d'autor, et recomano que visitis la pàgina [[Viquipèdia:Autoritzacions]] Ja en parlarem un altre dia que vingui a l'Ateneu. Salut!@Konkordia

95.120.82.156 (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. Miraré si m'aclareixo.

Konkordia (discussiócontribucions)
Hola Joan@jbarberà! Veuràs que vares respondre abans de iniciar la sessió com usuari registrat. Per això ha sortit el codi Internet del teu ordinador (95.120.82.156) enlloc de "Jbarberà" Quan ens tornem a veure repassarem aquestes coses i d'altres. Salut!@Konkordia
Resposta a «Demanant autorització per pujar una imatge a Commons»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:47, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Abans d'afegir articles a una categoria primer l'has d'haver creada, després s'inclouen els articles.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

He creat la categoria però cal afegir un article més per arribar al mínim de 5

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Resposta a «Categories»

Sobre la comanda hospitalera de l'Hospitalet de Vallmoll a l'article de Puigpelat

2
Viatgepercatalunya (discussiócontribucions)

Hola, he vist que en el seu moment vares fer una ampliació de l'article de Puigpelat parlant de la comanda hospitalera de l'Hospitalet de Vallmoll. He de dir que està força ben fet i consultant les fonts i llegint també en diagonal (no en sóc expert) sí que m'agradaria fer una observació de caire més viquipedista. Trobo que la teva aportació hauria de tenir un article propi enlloc de descriure, podries categoritzar-lo aquí, per exemple. M'imagino que entre els editors d'aquests articles, que de ben segur que heu parlat en alguna ocasió, arribaríeu a un acord per crear-lo i deixar-ne un resum a l'article del municipi. T'ho comento més que res per ampliar l'article de Puigpelat amb contingut més rutinari com parlar de geografia, economia i història. Ja em diràs que et sembla la proposta.

Jbarberà (discussiócontribucions)

Teniu raó, ja ho havia pensat, però quan vaig fer aquest afegit a la pàgina Puigpelat no en sabia prou. Si ho feu vosaltres, millor. Si cal retocar alguna cosa, ja hi entraré.

Resposta a «Sobre la comanda hospitalera de l'Hospitalet de Vallmoll a l'article de Puigpelat»
Amadalvarez (discussiócontribucions)
Jbarberà (discussiócontribucions)

N'hem près bons nota. Gràcies

Jbarberà

Resposta a «alinear fotos»
Tiputini (discussiócontribucions)

Ja he arreglat les referències i he posat una cita.

Jbarberà (discussiócontribucions)

Moltes gràcies, poc a poc n'anem aprenent.

Jbarberà

Resposta a «Ollers»
Cap més tema anterior