Vés al contingut

Usuari Discussió:Jordi TB

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Jordi TB! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


joanjoc 18:47 9 des, 2004 (UTC)

No has posat la llicència de la imatge. Suposo però que es teva. De totes maneres t'agrairiria que d'ací en endavant enlloc de posar noms críptics com Imatge:281104 3d9f.JPG en fecis servir de descriptius que ens permetin trobar les imatges en el cercador. Benvingut a la Viquipèdia. Llull 21:36 9 des, 2004 (UTC)

Hola, estari força bé que a les imatges que hi puges hi posessis la llicència com {{PD}} per al Domini Públic o {{GFDL}} per a llicència GNU. Encara que ací som més laxes, a les versions en castellà són tan estrictes en aquest tema que si no poses la plantilla de llicència directament te les esborren. Llull 18:30 10 des, 2004 (UTC)
Només era per dir-te que si hi posaves aquests cartells, llavors les imatges es classificarien a Categoria:Imatges. Ací som més lliberals amb això però a la versió en anglès o ho poses o te les esborren assegurant-se així que les imatges no tinguin drets d'autor. Llull 08:56 11 des, 2004 (UTC)

Castellers[modifica]

Hi! I've seen you ask for the rights on casteller's pictures in catalan wikipedia. I think the picture you have in the english wikipedia (Image:Castellers 3de7.jpg) is scanned from a postcard, and we can't use it. That's why I uploaded other pictures as Imatge:4 de 9 amb folre.jpg directly from the Colla Castellers de Barcelona with their agreement.

If you need more information about that, you can find me at my catalan discussion page ca:Usuari_Discussió:Jordi_TB.

  • You tagged that {{PD}}, but from what you are saying it is not public domain, it is used by permission. Is it released under GFDL? Some other, broader release? Without more of an explanation (who owns the copyright -- probably the Colla Castellers de Barcelona -- and exactly what sort of license they have granted), I know this won't be allowed in the English Wikipedia; I'd suggest that ideally we get the permissions clear and then put it on the Commons. -- en:user:Jmabel 19:23 20 oct, 2005 (UTC)

Enhorabona[modifica]

He vist que estàs entre els viquipedistes més actius, no t'havia descobert fins ara perquè veig que les teves contribucions estan molt focalitzades (castells i biogeografia). M'alegra que puguem esdevenir àrea de refèrencia per a altres viquis en qualsevol camp, enhorabona! --barcelona 21:38, 11 nov 2005 (UTC)

Fusió Reus Depotiu[modifica]

He vist que havies marcat com a fusió els articles Reus Deportiu i Club de futbol Reus Deportiu. Ho he eliminat per que des de 1951 es tracta de dues entitats esportives independents. He fet alguns retocs als continguts per deixar més clar aquesta diferència i que no porti a confusió. Una salutació. --Felato 18:21, 5 des 2005 (UTC)

Votació de proposta de política sobre noms de la llengua.[modifica]

Hola! T'envie aquest missatge perquè vas participar al sondeig sobre els noms de la llengua. Seguint diverses interpretacions del sondeig, s'ha fet una proposta de política sobre els criteris d'ús dels noms de la llengua que se sotmetrà a votació, en principi, a partir del dilluns dia 12 de desembre, i duraria el termini obert fins el dia 23 de desembre (12 dies). Vos pregue perquè, si en voleu, hi féu una ullada i, si cal, suggeriu alguna correcció o modificació del requisit de participació, de les normes del vot i d'aprovació, així com del mètode de recompte.

Resumidament, a diferència del sondeig anterior, aquesta vegada els vots possibles seràn "a favor", "en contra", o "blanc", i caldrà una majoria de 75% a favor per a aprovar-lo, o una majoria del 50%+1 en contra per a rebutjar íntegrament la proposta, i fer-ne una altra nova a partir de zero. Si no s'aprova amb percentatge suficient la proposta, es discutirà quins canvis calen, i es torna a sotmetre a votació la proposta modificada. També, per a reduir possibles manipulacions per part d'usuaris "fantasma", el requisit per a poder participar és tenir un compte d'usuari registrat a la Viquipèdia dos mesos abans de l'inici de la votació, i amb un mínim de 50 contribucions reals.

Finalment, només em queda encoratjar-vos perquè hi participeu a partir del dilluns. Gràcies. --Joanot Martorell 10:57, 7 des 2005 (UTC)

=Viquipedistes Catalans[modifica]

Hola. He retocat força la pàgina dels viquipedistes catalans.
Viquipèdia:Viquipedistes/Catalunya
El teu nom d’usuari, que ja estava inscrit, no l’he pogut identificar amb el de cap comarca, per la qual cosa resta a la part final de la plana, dins de l’apartat històric de “territoris” .
Si pots posa’l a la comarca que creguis que és la teva (residència, naixement...) respectant l’orde d’antiguitat.
Per comprobar-lo només has de substituïr la paraula usuari per el teu “malnom” o “àlies” al següent enllaç:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Contributions/usuari

Ho pots fer clickant-lo i després retocant-ho a la barra d’adreces del navegador i fer enter.
Podràs anar retrocedint fins a la primera de les teves edicions/contribucions, i mirar la data de la primera d'elles, que és l'unica dada objectiva d'antiguitat (que ha estat el criteri de prelació, enlloc de l'alfabètic).
Si clickes al nom una comarca amb contingut (en blau) podràs veure que a més del “malnom” hi he posat la data de la primera contribució dels noms d'usuari que ja he traspassat, més totes le seves contribucions.
Espero que t’animi’s a inscriure’t.
Si tens qualsevol dubte m'escriu aquí Usuari Discussió:Tonipares Salutacions --Tonipares 01:01, 28 des 2005 (UTC)

Candidatura meua per ser admin a Commons.[modifica]

Hola! M'he presentat candidat per a ser admin a commons. La plana de votacions és a Commons:Administrators, concretament a Commons:Template:Administrators/Requests and votes/Martorell. Si ho creus convenient, m'agradaria rebre el teu suport, ja que ets usuari allà. Salutacions i bon any nou 2006!. --Joanot Martorell 17:48, 6 gen 2006 (UTC)

Moltes gràcies pel teu suport! Gràcies a tu i de molta gent de la Viquipèdia finalment ha estat acceptada la meua candidatura a commons. Ja saps que si necessites quelcom em trobaràs allà, si bé tampoc és gaire cosa el que puc fer a diferència de tu. Siau! --Joanot Martorell 09:36, 16 gen 2006 (UTC)

Alzina surera[modifica]

Hola Jordi, no en sé pas gaire jo d'espècies vegetals, em vaig basar en un llibre d'en Ramon Pascual. Allí anomena indistintament Surea o Alzina surera al Quercus suber però no diu res del Quercus Morisii. Però he fet una cerca amb el google i més aviat cal relacionar el Quercus Morisii amb el nom comú de surolí.

Per la meva part preguntaré a amics que en saben i cercaré més bibliografia.

De qualsevol manera el millor és que traspassem aquesta discussió a la pàgina Discussió:Alzina surera. Així quedarà manifesta la teva objecció, i amb el temps i l'aportació d'altres es podrà fixar exactament.

--David ( ) 19:17, 12 feb 2006 (UTC)

Etiqueta de portal[modifica]

A la resta de portals -i ja entenim com una vintena- hem posat les etiquetes sobre l'existència del portal en l'atricle i la categoria principals del tema. No més. Llull · (vostè dirà) 22:06, 9 mai 2006 (UTC)

Pàgina d'Usari[modifica]

Hey Jordi, merci per les etiquetes, no se com però ara al posar algunes més i a diferència de totes les altres vegades que ho he intentat no se m'ha descol·locat tot. Així que en principi no caldrà que tinguis que arreclar-ho. PD: Espero que no t'importi que hagi copiat algunes coses de la teva pàgina d'usuari, prento com un homenatge wikipedista ;) Ens veiem, Mataró 2d8f..... BaggioBaggio 13:29, 3 jun 2006 (UTC)


Manca d'informació amb diferents imatges[modifica]

العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

Warning sign
Aquests fitxers podrien acabar suprimits.

Gràcies per carregar-hi Imatge:3 de 10 fm.jpg, Imatge:281104 3d9f.JPG, Imatge:Alzina.jpg, Imatge:Arboç.jpg. Ens hem adonat què la pàgina de descripció de cada fitxer ara per ara no especifiquen qui creà els continguts, per tant l'estatus de dret d'autor no és aclarit. Si no n'hi heu creat vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè se'n pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor avall). Així mateix, també heu d'especificar d'on ho heu trobat, en la majoria dels casos, amb un enllaç cap a la web d'on ho heu agafat i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hi haurieu d'afegir-lo. Si ho heu creat aleshores pots fer servir {{GFDL}} per a posar-ho sota els termes de la GFDL o {{PD}} per a disposar-ho en domini públic, indicant tot seguit que sou l'autor material del fitxer. Podeu llegir Senyals de drets d'autor per a trobar una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense font d'origen o sense senyal de llicència d'ús seria esborrada una semana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si hi heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també la seua font d'origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que hi heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --Joanot Martorell 10:44, 22 set 2006 (UTC)

Imatges d'etiquetes d'usuari[modifica]

M'he permés la llibertat de canviar-te les imatges de les etiquetes dels castellers de Barcelona i la del Barça de la teva pàgina d'usuari. El problema és que aquests escuts s'utilitzen com a fair use i segons els requisits de l'ús legítim VP:RUL#9 aquests tipus d'imatges no es poden usar fora de l'espai de noms d'articles. --VRiullop (parlem-ne) 19:02, 6 febr 2007 (CET)

monobook.js[modifica]

Jordi, el teu monobook és un autèntic caos, permet-me assessorar-te –Pasqual · discussió 12:28, 2 maig 2007 (CEST)[respon]

Elimina tot el contingut del teu monobook.js i introdueix aquest: {{subst:Usuari Discussió:Jordi TB/monobook.js}} (copia-ho tal qual, no entres en mode d'edició), i actualitzes la teua memòria cau. Funcionarà fa l'ullet –Pasqual · discussió 12:38, 2 maig 2007 (CEST)[respon]
M'ha faltat el subst: espere arribar a temps... –Pasqual · discussió 12:40, 2 maig 2007 (CEST)[respon]
He comprovat que encara no has fet els canvis, així que ja m'informaràs, no deuries de tenir cap problema. Qualsevol dubte, ja saps on acudir. L'explicació, és que evidentment repeties la crida als viquiestris. El que faràs ara és substituir el contingut de la pàgina pel que t'he deixat a la pàgina de discussió. L'he adaptat al que semblava que volies aconseguir, que era obtenir els VE junt amb els PopUps. –Pasqual · discussió 12:48, 2 maig 2007 (CEST)[respon]
Agh! Ara sí que he fet tard hehehe –Pasqual · discussió 12:49, 2 maig 2007 (CEST)[respon]

Hola[modifica]

Si estaves a la primera tècnica del Arreplegats, crec que ens coneixem (i si no, perdona la confusió).--Pere prlpz 15:28, 8 set 2007 (CEST)[respon]

Corvus corax[modifica]

La redirecció de Corvus corax a un article que parlés del corb seria no només legítima sinó molt necessària. Jo trobo que l'article corb (que caldria reanomenar Corvus) està molt al límit, i que el que diu sobre el Corvus corax amb prou feines arribaria a esborrany acceptable, pel que preferiria no tenir la redirecció, de manera que si algú busqués Corvus corax amb cerca trobaria igualment l'article.--Pere prlpz 20:29, 18 set 2007 (CEST)[respon]

He fet un esborrany sobre el corb. Així ja no hi haurà dubtes sobre a on redirigim Corvus corax.--Pere prlpz 01:37, 21 set 2007 (CEST)[respon]

Imatge de Florència[modifica]

No he sabut trobat l'origen de la Imatge:Florencia.jpg, així que l'he substituït per Imatge:Panorama di Firenze da piazzale Michelangelo.JPG, excepte a la teva pàgina d'usuari. --V.Riullop (parlem-ne) 18:19, 25 juny 2008 (CEST)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 20:15, 3 maig 2010 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Brivalls de Cornudella[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Brivalls de Cornudella. --Pau Cabot · Discussió 07:07, 27 oct 2010 (CEST)[respon]

També per Castellers de l'Hospitalet. Pau Cabot · Discussió 13:48, 27 oct 2010 (CEST)[respon]
Les webs de l'entitat no serveixen per a demostrar la notabilitat. Hauries de llegir VP:NOT i VP:FF. Pau Cabot · Discussió 01:10, 28 oct 2010 (CEST)[respon]

Hola Jordi TB! Últimament m'he aficionat molt al món casteller en general i veient la quantitat d'articles sobre castells que tenim a la viquipèdia he decidit crear un projecte per tal d'aconseguir millorar-ne el contingut conjuntament. El pots veure a Viquiprojecte:Castellers (i també al títol... :) ). Crec que ens pot ser molt útil per discutir i parlar com han de ser els articles que volem fer i millorar; un viquiprojecte no és més que un punt centralitzat de discussions. T'hi apuntes? Apa, salut. Vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 11:44, 10 maig 2011 (CEST)[respon]

Veig que fa temps que no edites, espero que ho vegis algun dia...Adéu! --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 11:44, 10 maig 2011 (CEST)[respon]

Mapa de Senegal[modifica]

Hola Jordi TB, Bon 2012 ! He vist que fa uns quants anys vas pujar a la viquipèdia la imatge Fitxer:Senegal-mapa.png, que és una traducció teva al català d'un mapa de domini públic. Quan tinguis temps, la podries moure a wikimedia commons (afegint-hi la categoria "Maps in Catalan") i així estaria disponible per a tots els projectes ? No sé si vas pujar més imatges lliures que es trobin en la mateixa situació. Salut. --Viaranyestelat (disc.) 23:00, 3 gen 2012 (CET)[respon]

Categoria petita a Pelophylax[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Pelophylax. --Pau Cabot · Discussió

Il·lustració científica[modifica]

Hola, veig que treballes en articles de l'àmbit de ciències. Estem preparant una viquimarató per millorar continguts sobre il·lustració científica i m'agradaria poder comptar amb tu. Per ara estem fent el diagnòstic que què hi ha i què i falta a Viquipèdia, si et pots passar per VP:IC/PF potser pots ajudar revisant si veus que hi falten coses, aportant referències que puguin ser útils o completant alguna taula. La marató serà el dia 21 de novembre a Llotja i ens faran falta viquipedistes en els diferents torns, tant per editar com per ajudar als usuaris novells, si veus que hi podràs venir et pots inscriure a la pàgina. Salutacions. - Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 21:53, 30 oct 2013 (CET)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Bones! Els dies 15 i 16 de novembre celebrarem la Viquitrobada 2014. Seria genial si poguessis venir. T'hi animes? :-) Salutacions --Kippelboy (disc.) 12:17, 7 nov 2014 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Irmo»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Irmo», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. -- Docosong (disc.) 15:19, 2 gen 2023 (CET)[respon]

Imatge sense URL d'origen[modifica]

Caldria trobar l'URL d'origen de l'imatge per tal que puguem valorar si es pot penjar a Commons ({{Attribution-gencat}}):

KRLS, (disc.) 08:21, 12 feb 2023 (CET)[respon]

Antoni Rovira i Virgili: [1]https://www.parlament.cat/pcat/parlament/presidents/antoni-rovira-i-virgili/
Joan casanovas: [2]https://www.parlament.cat/pcat/parlament/presidents/joan-casanovas/
Joaquim Xicoy: [3]https://www.parlament.cat/pcat/parlament/presidents/joaquim-xicoy/
Manuel Serra: [4]https://www.parlament.cat/pcat/parlament/presidents/manuel-serra/
La reutilització de les imatges del web del Parlament de Catalunya resten sotmeses a les següents condicions, segons la pàgina de l'Avís legal del web:
La informació que conté aquest lloc web hi ha estat inclosa amb la finalitat que sigui fàcilment disponible per a un ús personal o públic i pot ser reutilitzada sense necessitat d’obtenir una autorització expressa del Parlament de Catalunya ni de pagar cap preu. Això no obstant, la reutilització de la informació resta limitada a les condicions següents:
- que no se n’alteri ni se’n desnaturalitzi el sentit.
- que no es presenti com una versió oficial dels documents ni tampoc com una versió feta amb la col·laboració o amb l’aval del Parlament de Catalunya.
- que s’identifiqui el Parlament de Catalunya com a font de la informació.
- que s’especifiqui la data de l’actualització de les dades o, si es desconeix, la data en què les dades foren obtingudes.
--Jordi 17:33, 13 feb 2023 (CET)[respon]