Usuari Discussió:Jordi escarre/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA

Ajuda

Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Jordi escarre! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Podeu fer les vostres proves a Viquipèdia:Pàgina de proves sense cap por de trencar res sense voler.


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Ssola (disc.) 18:03, 10 oct 2009 (CEST)

Bona nit i bon any; suport a Wikimedia CAT

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment i que tingues un 2011 excel.lent amb moltíssima felicitat, salut i prosperitat! Claudi/Capsot (disc.) 22:42, 16 gen 2011 (CET)

Lee Falk

Perquè l'esborres? --Beusson (disc.) 20:16, 9 gen 2012 (CET)


Per inseguretat. Malgrat que vaig posar les referencies que es poden trobar a la wikipedia en Castella i Angles i que de fet es poden consultar via internet continua surtin el missatge d'entrada sense referencies. I he pensat que potser val mes crear l'entrada fora de la wikipedia i que quan l'editi estigui mes complerta.--Jordi escarre (disc.) 20:58, 9 gen 2012 (CET)

Disculpes

Voldria donar les gracies a Beusson per aver desfet l'esborrat que jo vaig fer de la pagina Lee Falk. Amb var semblar que ho havia fet malament i vaig pensar que era millor esborrar-la. La meva inexperiència amb va portar a no adonar-me que hi avia altres usuaris que avien treballat a la pagina. Voldria demanar disculpes per aquesta falta de respecta a la feina dels altres, així com agrair-los les correccions.--Usuari:Jordi escarre(disc.)

I ara, no et cal cap disculpa, tots hem estat novells. Els articles els comencem i entre tots es van polint i millorant (almenys això és el que hauria d'esser!). I és un article que ja està força bé. Ànims i endavant! --Beusson (disc.) 19:10, 10 gen 2012 (CET)
I ara que hi penso, si vols esborrar un article l'has de marcar amb la plantilla {{destrucció}} o bé amb una proposta d'esborrament, pots veure com a Viquipèdia:Esborrar pàgines. Fins aviat!--Beusson (disc.) 19:13, 10 gen 2012 (CET)
Gracies.Espero millorar i fer las coses be.Fins aviat! --Usuari:Jordi escarre(disc.)

Boixcar

El que falta (i ja faltava abans) és referenciar tot el que es diu al text usant les fonts que has posat a l'apartat de Bibliografia i Fonts. Més informació a Viquipèdia:Citau les fonts. Pau Cabot · Discussió 22:28, 13 feb 2013 (CET)

Bon dia, sisplau, ajuda'ns!

Benvolgut company, primer de tot perdona'm (de nou...) aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 10:40, 27 març 2013 (CET)

Glossari de termes de còmic

He tornat a treure les pestanyes de Glossari de termes de còmic. Es tracta d'un article enciclopèdic i, com a tal, no és correcte que tingui l'estructura d'un portal amb pestanyes.--Arnaugir (discussió) 10:16, 25 maig 2013 (CEST)

Gracies per avisar-me, he mirat l'historial de la pagina i al resum ja ho explicaves. A estat una badada i desconeixement, de tant en tant fico la pota. Per d'altra banda comentar-te que volia mirar de donar-li una mica mes de vida al Portal: Còmics, si poguessis de tan en tant donar-hi un cop d'ull i si he fet alguna errada avisar-me o si em pots donar algun consell, to agrairia molt.--JordiE (disc.) 15:32, 25 maig 2013 (CEST)
Ei, no havia vist la resposta (a partir d'ara ja vigilo la teva discussió ;)). No pateixis per lo de les pestanyes, mentre sigui de bona fe no hi ha cap problema! Donaré un cop d'ull al portal, felicitats per revitalitzar-lo, esta molt bé!--Arnaugir (discussió) 20:07, 28 maig 2013 (CEST)
Amb sembla que amb el tema de la discussió també i haig d’afinar-hi més. Gracies per la resposta i el comentari.--JordiE (disc.) 04:01, 29 maig 2013 (CEST)

Chicha, Tato y Clodoveo

Bones! El títol del còmic és "Chicha, Tato y Clodoveo, de profesión sin empleo", oi? Doncs reanomeno l'article i es modifica el text una mica. I la introducció haurà d'anar en negreta i cursiva, que veig que ho has canviat. Gràcies per les teves aportacions, Jordi escarre! --Judesba (digues...) 16:20, 19 juny 2013 (CEST)

Gràcies a tu per la feina que fas. Salut! --Judesba (digues...) 17:52, 19 juny 2013 (CEST)
hola, compte perquè es va acordar que a diferència de l'espanyola o l'anglesa, aquí no posem plantilles de pertinença a projectes a les discussions, les úniques són amb finalitats docents o similars. El que sí pots fer és llistar els articles o categories a la pàgina del viquiprojecte còmic --barcelona (disc.) 18:55, 17 jul 2013 (CEST)
no pateixis! si vols conserva la plantilla al projecte o te l'esborro jo mateixa, com vulguis. --barcelona (disc.) 19:16, 17 jul 2013 (CEST)

Ja està esborrada, si mai necessites restaurar-la, avisa'm. Celebro que et miris els còmics, un àrea on som febles, més que res perquè tenim presència molt desigual de nacionalitat d'autors, a veure si el projecte anima les contribucions!--barcelona (disc.) 19:28, 17 jul 2013 (CEST)

No me l'he llegit però sembla complet i ben referenciat ... Pau Cabot · Discussió 21:17, 8 oct 2013 (CEST)
Ok. Pau Cabot · Discussió 06:50, 9 oct 2013 (CEST)

Emili Boix Pagès

Hola! Gràcies per la teva feina inicial amb Emili Boix Pagès! Li he fet una repassada a l'article, a veure si t'agrada com queda... jarashi (disc.) 00:03, 14 des 2013 (CET)

No cal que exageris, home! La informació hi era (molt bona feina de documentació!!), només calia posar-la en ordre i redactar-la correctament... jarashi (disc.) 16:28, 14 des 2013 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Jordi escarre! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per JordiE (disc.) 17:10, 1 gen 2014 (CET)

Thierry_Démarez és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Thierry_Démarez. --Bestiasonica: enraonem? 17:02, 11 feb 2014 (CET)

Discussió còmic/còmics/àlbum de còmics

Hola! Si no tens massa mal de cap, voldries opinar sobre això? (si no, no hi fa res!)--Hinio (disc.) 16:41, 3 abr 2014 (CEST)

== {{Infotaula còmic}} ==

Hola, company, et veig patint amb aquesta plantilla, vols un cop de ma? --Anskar (disc.) 22:14, 17 maig 2014 (CEST)

Sí, sis plau. Mes que patint, és que no me'n surto. Si la pots endreçar i fer-la funcionar to agrairia moltíssim. Penso que podria ser útil però jo quedo curt. Ara me'n vaig a dormir que demà treballo i em llevo a les 5 de la matinada. Moltes gràcies per endavant. el comentari anterior sense signar és fet per Jordi escarre (disc.contr.) 22:32, 17 maig 2014 (CEST)
ieps, company encara no la vaig deixar enllestida, se'm van passar les hores i no està acabada. Ho vaig deicxar de forma que sigui fàcil posar les coses que hi falten. A apartir d'aquí tot es repeteix de forma que si falten paràmetres s'afegeix
| header_n+1  = <!-- Crea un banda horitzontal ampla com la infotaula. Serveix de separació de conceptes -->
| label_n+1   = <!-- Crea els noms dels paràmetres que es visulitzaran a l'esquerra de la infotaula -->
| data_n+1    = <!-- Crea la visualització dels valors que s'afegeixen a la infoatula-->

si poguessis omlir-la amb els paràmetres que falten jo li faria un repàs per veure que funcio i deixar-la operativa. Salut --Anskar (disc.) 22:25, 18 maig 2014 (CEST) Bé m'he posat mans a l'obra, sóc bastant sepastre amb els colors, així que potser te l'hauràs de mirar per posar-la bonica, també estic encallat amb l'ordre que han d'aparèixer els paràmetres a la infotaula i els possibles títols (header) que hi han d'anar. --Anskar (disc.) 00:05, 19 maig 2014 (CEST)

Còmic

Hola, molt bones, Jordi, t'envio aquest missatge perquè jo també sóc aficionat al còmic o historieta, no se encara quin és el terme correcte,ja que en les exposicions del saló en deien historieta... Bé, tot i que m'interessa bastant fer articles en el camp d'Àfrica, que ningú en fa, el meu altre principal interés és el còmic, sobretot l americà. Si vols podem engegar un viquiprojecte per si a veure si nova gent s'apunta a fer articles sobre el còmic i els autors de còmic. Si et cal alguna ajuda, compta amb mi per tot el que pugui fer. --Pitxiquin (disc.) 00:00, 19 maig 2014 (CEST)

No coneixia el portal i el viquiprojecte. He vist que els principals editors del portal ja no són actius, per tant enviar-els un missatge potser no és massa productiu, perquè si no editen des del 2006 o 2009 no crec que obrin el seu perfil... El que si es pot fer és aprofitar-los i posar una notícia per a reemprendre'ls. Jo com que, a banda del còmic, m'interessa sobretot Àfrica, intentaré aportar-hi el que pugui. Si tu el coordines t ajudaré en el que pugui.. Per editar ja t'ajudarem en el que sigui. Hauriem de parlar amb el Kippelboy perquè ell ha fet el viquiprojecte de Ficomic i ha parlat amb els del saló... Crec que hi ha la intenció de ser presents en el Saló del còmic o del manga editant a allà, però estaria bé que parlessim amb els de ficomic. --Pitxiquin (disc.) 22:50, 19 maig 2014 (CEST)

Usuari autopatrullat

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat.--Àlex (Discussió) 12:28, 24 maig 2014 (CEST)

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat.--Àlex (Discussió) 12:28, 24 maig 2014 (CEST)

Gràcies!

Gràcies per arreglar el < ref > que faltava a l'article de Gai Sal·lusti Crisp, aquest matí m'havia estat trencant les banyes amb per què donava error de citació i no he vist que faltava aquest ref! Bon ull i merci :) --Marionaaragay (escriu-me) 16:04, 18 juny 2014 (CEST)

Viquitrobada

Bones! Els dies 15 i 16 de novembre celebrarem la Viquitrobada 2014. Seria genial si poguessis venir. T'hi animes? :-) Salutacions --Kippelboy (disc.) 12:28, 7 nov 2014 (CET)

còmic francobelga

Felicitats per haver fet l'article! Ja era hora de que algú se'n encarregués! hi ha algunes correccions de traducció per fer, ja m'ho aniré mirant, si puc.--Hinio (disc.) 19:51, 10 març 2015 (CET)

Viquimarató del Saló del Còmic

2a Viquimarató Saló del Còmic
2015


Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació al
Viquiprojecte FICOMIC
en motiu de la 33a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.
Gràcies!

Gràcies per la teva participació! com que no tens galeria de records a la teva pàgina t'ho deixo aquí --F3RaN (disc.) 21:15, 20 abr 2015 (CEST)

m'alegra veure't de nou pels canvis recents, necessitem moltes mans a l'àrea de còmics!--barcelona (disc.) 23:16, 2 des 2015 (CET)
Gràcies, és un tema que m'agrada, miraré d'anar-hi fent totes les aportacions que pugui. Salutacions.--JordiE (disc.) 10:47, 4 des 2015 (CET)

Torna el Viquiprojecte Cinema 2016!

Hola Jordi escarre!

T'informo que a partir del pròxim dimecres dia 27 i fins el diumenge 31 de gener, coincidint amb la gala d'entrega dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, tindrà lloc la 5ª edició del Viquiprojecte Cinema!

L'objectiu és crear i millorar articles relacionats amb el món del cinema: vuitena edició del Premis Gaudí, Globus d’Or, Oscars, etc.

T'animo a participar-hi i a fer-ne difusió a altres usuaris que hi puguin estar interessats. Gràcies!

--F3RaN (disc.) 18:36, 19 gen 2016 (CET)

tbo

Crec que ara amb el centari del TBO tens més feina que mai fent còmics, autors i revistes. Segueix així!--barcelona (disc.) 12:38, 19 març 2017 (CET)

Esther y su mundo

Hola, crec que l'article "Esther y su mundo", hauria d'utilitzar la infotaula llibre i no personatge. Com ho veus? Paputx (disc.) 21:36, 17 jul 2017 (CEST)

Crec que tens raó, ja l'he canviat, Esther y su mundo. Gràcies per comentar-m'ho. Jordi escarre (disc.) 12:55, 18 jul 2017 (CEST)

Pumbi

Coses del directe. Un abraç!--TaronjaSatsuma (disc.) 22:32, 18 jul 2017 (CEST)

Ets del berguedà?

Hola, molt bones, jo sóc de Cal Bassacs, Gironella i també sóc un amant del món dels còmics, sobretot USA i d aquests els que prefereixo són els còmics marvel. Estas per aquí dalt? Podríem fer alguna cosa a la viquipèdia junts.--Pitxiquin (disc.) 20:23, 12 març 2018 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 02:48, 20 abr 2018 (CEST)

Aarón Ñíguez Esclápez

Hola, Jordi. Gràcies pel comentari referent a Aarón Ñíguez Esclápez. Ja suposava que no t'havies adonat que la plantilla infotaula persona no va bé per futbolistes, per ara. Potser algun dia, però ara mateix és bastant defectuosa per l'historial esportiu. L'error que comentes sobre més d'un valor pel paràmetre «gols11» se soluciona així, simplement passava que hi havia més d'un paràmetre «gols11» quan calia posar «gols12». Ha anat bé la teva intervenció, perquè si no no me n'hagués adonat!. Salut i gràcies per la teva col·laboració!.--Carles (enraonem) 22:13, 23 maig 2018 (CEST)

Infotaula Anatasa

Hola, he revertit el teu canvi a Anatassa. En canviar la taula, s'havia eliminat gran part de la informació. Gràcies!--Darth (disc.) 23:55, 24 maig 2018 (CEST)

Gràcies per revertir, de vegades volent ajudar es fa algun despropòsit. Salutacions. --Jordi escarre (disc.) 21:50, 26 maig 2018 (CEST)

T'escric pel mateix sobre Yōjū Kyōshitsu. Fixa't tota la informació que es perd: un manga sobre el qual es basa un OVA i el productor de l'OVA.--Hienafant (disc.) 14:20, 5 juny 2018 (CEST)

D'acord, gràcies per revertir. Suposo que caldria afegir la informació que es perd a Wikidata , però com que no en sé prou, caldrà que m'acostumi a no tocar el que no domino prou, o bé anar més amb compte.--Jordi escarre (disc.) 21:20, 5 juny 2018 (CEST)

Viquiprojecte Saló del còmic

Hola! Aquest divendres comença una nova edició del viquiprojecte del còmic, en motiu de l'inici del #37COMICBCN. Et prego que en fagis difusió entre amics, coneguts i viquipedistes que hi podrien estar interessats. Com d'habitud, el viquiprojecte durarà una setmana i hi haurà premis pels tres primers classificats. Edita i millora tota mena d’articles relacionats amb el món del còmic. La pàgina del viquiprojecte i més informació la tens aquí: https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Ficomic Gràcies. Atentament, --F3RaN (disc.) 00:25, 4 abr 2019 (CEST)

Gràcies per participar-hi!

6a Viquimarató del Saló del Còmic


Edició de 2019


Placa commemorativa de participació al Viquiprojecte del còmic
37 Comic Barcelona.


Per altra banda, donada la teva trajectòria a la Viquipèdia, t'animo a plantejar-te l'opció d'esdevenir membre d'Amical Wikimedia. Salutacions i gràcies per les teves edicions! Xavier Dengra (MISSATGES) 16:04, 14 abr 2019 (CEST)

Premi Viquimarató del Còmic

Bones Jordi! Et pots llegir els fils de discussió d'aquí i després aquí, però resumint acabes de guanyar el tercer premi de la Viquimarató del Còmic que vam participar tots, ja que vaig acabar en tercera posició però el meu objectiu va ser més aviat participatiu i cedeixo el premi si s'escau, al següent de la classificació per incentivar nous col·laboradors de la Viquipèdia. Si acceptes el premi, envia un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom complet i adreça postal, de manera que te'l puguin fer arribar el més aviat possible. Per qualsevol dubte fes-ho saber a Xavier Dengra, que segur et pot ajudar. Salutacions i felicitats! @Xavier Dengra:--Manlleus (disc.) 17:50, 17 abr 2019 (CEST)

feina de còmics?

Hola, et vinc a proposa que facis una empenteta per tenir tots els personatges que apareixen als àlbums de Llista de còmics de la Col·lecció Olé de Bruguera--barcelona (disc.) 16:52, 26 abr 2020 (CEST)

Gràcies per comentar-ho, no havia vist la pàgina. Sí que és una bona idea m'hi posaré. Aquests dies estava preparant, Aspirino y Colondion a la pàgina de proves. Salut!! Jordi escarre (disc.) 17:34, 26 abr 2020 (CEST)

Wikiprojecte còmic

Hola Jordi, T'informo que el wikiprojecte del còmic retorna enguay. Comença a partir del pròxim dilluns, 4 de maig, i durarà una setmana. Les condicions seran les mateixes que habitualment. T'animo a participar-hi i/o a fer-ne difusió. Gràcies. Ferran