Usuari Discussió:Martorell/2006 02

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Resposta amb retrás[modifica]

Vaig rebre el 7 de desembre el teu avis animant-me a participar al sondeig sobre els noms... Pero és un fet que fa dos mesos que ni tan sols obro la Viquipèdia... Mea culpa. El cas és que no tinc clar si puc ser útil, per que si més no, sóc analfabet en la meva própia llengua. Valencià conscient de parlar catalá i professor de francés... a Madrid. Llegeixo bé i l'entenc. Sóc capaç de parlar-lo i d'escriure sense moltes faltes si hi fico atenció, però no sols la manca d'estudi, també la manca de pràctica em fa tindre por d'escriure amb faltes. Malgrat tot, col.laboraré en allò que puga amb vosaltres, encara que el meu treball principal ho faig en la Wiki castellana. --Robespierre 16:34, 16 feb 2006 (UTC)

Em podries explicar perquè vas moure el Template:De a Template:DE el 5 de desembre del 2005? Pasqual · * 19:44, 21 feb 2006 (UTC)

Administrador de la Viquipèdia[modifica]

Gràcies. M'agradaria ser-ho però encara no complisc el requisit de l'any de registrat. Crec que el faig en agost, llavors crec que estaré més preparat per a ser-ho i acceptaré la teua proposta amb molt de gust somriure. Adéu i gràcies. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:30, 2 mar 2006 (UTC)

Gracies per mirar aixo de les IPs. Pel que fa al cibercafe, si continua emprenyant no em faria res blocar totes les adresses que puguin venir d'alla, si es possible fer-ho amb un interval d'IPs. Xevi 23:40, 16 mar 2006 (UTC)

Si us plau no bloquejeu IPs, si no és estrictament necessari. És possiblo que aquestes IP de Àustria, etc. siguin de companyies que estan enregistrades en aquests països, però que corresponen a linies del nostre país, és practicament impossible que el vàndal hagi anat de València a Àustria en tan pocs dies. Plàcid Pérez Bru 11:44, 17 mar 2006 (UTC)

Andorra al commons[modifica]

Ei, Joanot! Ets administrador del commons, oi? Potser t'interessa el comentari que he fet a Discussió:Andorra la Vella. Tu mateix.--VRiullop (parlem-ne) 17:45, 17 mar 2006 (UTC)

Antivalencianisme?[modifica]

Salutacions,

Ja no escric aquí des de fa temps com a protesta pel que crec que és un anticatalanisme subtil i soterrat que s'ha emparat de la Viquipèdia. Però com que malgrat tot encara continuo creient en la idea de compartir informació i coneixements, procuro fer-hi una ullada sempre que puc. M'ha fet gràcia llegir els teus comentaris sobre l'onada de vandalisme recent; fins i tot un cec veuria que es anticalanisme pur i dur, el de tota la vida, no antivalencianisme com tú afirmes. Aquí tens el que volies. Suposo que és a aquests elements als que vols integrar en la Viquipèdia a costa de no esmentar els mots "Catalunya" i "català". Ja t'ho faràs tú i la teva Viuqipèdia acatalana per apanyar-vos amb aquests monstres que heu creat, i que no s'aturaran aquí. Tant se me'n fot.

Fins mai, Salvador.

Vandalisme[modifica]

El nostre amic continua fent de les seves. Les ultimes adreces que he blocat veig que son d'universitats d'Egipte i de Lisboa. No he volgut blocar intervals pq no estic gaire segur de quin interval blocar sense passar-me. Pot ser millor que ho facis tu, o si tens temps de preparar una pagineta amb instruccions per altres administradors ? . Xevi 14:10, 18 mar 2006 (UTC)

Gracies altre cop. Es possible saber com aconsegueix utilitzar tantes IPs ? Es possible que en pugui anar aconseguint de noves cada vegada ?

Els Ports[modifica]

Pots aconseguir mapes de la comarca de Els Ports amb la classificació de municipis correcte (és a dir, amb Vilafranca inclosa)??? Gràcies!!! --Javi Sorribes 15:34, 19 mar 2006 (UTC)

¡ CHE TU ! TAN LISTOS QUE SOIS Y NO SE OS HA OCURRIDO PENSAR QUE SOY PILOTO DE AVIACION COMERCIAL, JUA, JUA, JUA, JUA

¡ VIXCA LO REGNE DE VALENCIA !

VES AHORA ESTOY EN OTRO PAIS, JE,JE,JE.....

¡ VIXCA LO REGNE DE VALENCIA !


Y AHORA EN OTRO, Y EN OTRO, Y EN OTRO


POR CIERTO EL UNICO QUE HA DEMOSTRADO AQUI UN POCO DE SENSATEZ ES "SALVADOR" EL QUE OS HA ESCRITO AHI ARRIBA.

¡ VIXCA LO REGNE DE VALENCIA !

Pobre Regne de València si el reivindiquen imbècils com tu. --Joanot Martorell 08:12, 21 mar 2006 (UTC)

Botó de revertir[modifica]

A la wikipedia anglesa (en:) han modificat la plana d'edició d'articles de manera que a la dreta de tot, després del botó de línia horitzontal hi han afegit un que escriu el text "#REDIRECT [[ ]]" de manera automàtica. Crec que és molt útil. Hi hauria alguna manera de poder implementar-ho a la viquipèdia en català???--SMP (missatges) 15:08, 26 mar 2006 (UTC)

Vandalisme[modifica]

Avui el trobo a faltar, pobret, pero fa un parell de dies estava ben actiu i no m'estranyaria que tornes. Deu tenir molt de temps per perdre. Xevi 18:04, 29 mar 2006 (UTC)

Matís[modifica]

Sempre m'alegre de veure que estàs per ací però hui he de dir-te que "matització" s'ecriu matisació, ja que ve de matís i este del ver matisar. De fet molta gent la confon i la fa derivar de mat què dóna el verb matar (un color, etc.) Pasqual · bústia * 09:35, 31 mar 2006 (UTC)

És que és una paraula què utilitze a diari, no és que siga jo una persona molt docta, la veritat... fa l'ullet Pasqual · bústia * 10:51, 31 mar 2006 (UTC)

estat[modifica]

quan tinguis temps i ganes, podries actualitzar la secció d'estar, si us plau? fa més de tres mesos que no es toca--barcelona 21:48, 2 abr 2006 (UTC)

Error portada Internet Explorer[modifica]

Hola company :-) L'explorer em dóna un error al carregar la portada, però només la portada;

Línia 348 
Caràcter 9
Error '0.style' is null or not an object

Per una estona, m'he cregut que era el Mediawiki:monobook.js que he estat remenant, però he restaurat a una versió anterior, he purgat l'explorer, i continuava donant el mateix error. Crec que ja t'hi havies barallat fa uns mesos... Saps com arreglar-ho? --Joanjoc (discussió) 19:31, 6 abr 2006 (UTC)

Llevar l'encapçalat dels portals[modifica]

Joanot, pots llevar l'encapçalat a tots els portals com vas fer amb la portada? Ho dic perquè és redundant, per exemple, que pose dalt "Portal:Biotecnologia" i després baix "Viquiportal de Biotecnologia". Seria eliminar l'encapçalat a tots els que comencen per "Portal:...". --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 20:09, 8 abr 2006 (UTC)

Uns quants temes[modifica]

Vandalisme (bis)[modifica]

Finalment si que sembla què has pres unes bones mesures contra aquell vàndal de la WIKITROLA. Norabona! En fi quan lliges aixó ho borres, almenys esta secció, ens evitarem problemes...

L'altra vegada em vaig enrotllar puntualitzant i se'm va passar...

Usuari Discussió[modifica]

Una cosa que tinc pendent amb tu és fer-te una pregu sobre la raó d'anomenar les pàgines de discussió com a Usuari Discussió en lloc de dir Discussió d'usuari, a part d'una sintaxi típicament anglesa sembla un telegrama capgirat. Supose que serà difícil canviar-ho a estes hores, però saps per quina raó no se va fer en el seu moment?

Desambiguació i listat tenen la seua gràcia i són comprensibles, però Usuari Discussió!?

Caràcters especials[modifica]

Una última cosa. Els caràcters especials que estan disponibles a la caixa d'edició (no sé molt bé com definir-ho però crec que s'entén hehehe) no podrien aparèixer tal qual en lloc d'un número hexadecimal? Si no m'enganye a la Viqui francesa i a l'anglesa ja ho tenen així.

–Pasqual · bústia 01:16, 14 abr 2006 (UTC)

Aixó últim ja ho ha solucionat en Joanjoc. –Pasqual · bústia 11:16, 15 abr 2006 (UTC)

Mapa del País Valencià[modifica]

Com supose que ets l'autor del mapa comarcal oficial del País Valencià voldria saber si en tens algun de blanc, i si en tens un de la provincia de Castelló, inclús si en tingueres un amb l'isoglossa del valencià me serien de molta utilitat... Estic fent un mapa del betacisme adaptant un que hi ha a la Xarcia: betacisme cronologia del betacisme a Castelló –Pasqual · bústia 12:44, 24 abr 2006 (UTC)

Articles de qualitat[modifica]

Escolta, els articles de qualitat estan abandonats. De fet, no n'hi ha ni un que passi els requisits mínims que hi vas posar. Et demano per favor, que tanquis la votació dels més antics i els declaris articles de qualitat segons el nombre i qualitat de vots que han rebut. No té sentit allargar votacions que van començar el desembre. Gangleri2001

30.000[modifica]

Ens estem acostant als 30.000 articles (hem fet el mateix en aquest últim mig any que en tot l'any anterior junt). Tens preparat algun logotip commemoratiu? Llull · (vostè dirà) 10:51, 30 abr 2006 (UTC)

Ayuda[modifica]

Hola Joanot, vengo a solicitar tu ayuda.

He sido suplantado en varias wikipedias (de hecho en más de 70 si hago caso a esto). Como aquí ya tenía usuario, los atacantes han creado un usuario llamado Ecemaml., cuyas contribuciones están aquí (otras joyitas en :en: y :gl:). Oersted bloqueó este usuario fantasma durante tres días, pero dado que se trata claramente de un usuario creado con propósitos maliciosos, ¿podrías bloquearle indefinidamente? Te lo agradecería enormemente. Gracias --Ecemaml (discusión) 18:23, 4 mai 2006 (UTC)


Walden69[modifica]

Bona nit, he vist que m'has bloquejat en commons per no se qué d'unes banderes. Pots explicar-me el perquè ?. Sius plau, segur que és un malentès i el podem aclarir. Si em bloquegeu i no em dieu que passa, no em puc defensar Walden69 18:28, 13 mai 2006 (UTC)

Walden69[modifica]

Bona nit, soc jo altre cop. M'agradaria saber què passa amb mi al commons i us ho podria explicar. Que vol dir això de Claiming faked ownership in works made by others (flags). A quines es refereix. Jo només he dibuixat i he compost banderes, no les he inventat pas !. Si us plau, contacta amb mi i aclarim-ho, perquè al commons no em deixa. Walden69 19:09, 13 mai 2006 (UTC)

Walden69[modifica]

Bona nit, he rebut la notícia , i gràcies per l'aclariment. No tenia ni idea que un brètol utilitzés el meu compte per a pujar banderes sense drets d'auator. Les que he pujat les he fet jo, tot i que no puc negar que les he copiat, en molts casos, de la pagina de FOTW. D'algun lloc les he de copiar. Una altra cosa, ja que hi som. Darrerament he pujat al commons banderes fetes per Jaume Ollé, com a pd-user, ja que també n'és usuari. Al FOTW n'ha fet moltes, i d'altres al butlletí de vexil·lologia (ja no s'edita). No sé si es poden pujar aquestes banderes com a PD-user, ja que ell, a la seva pàgina d'usuari dóna permis per a pujar banderes i afirma que en aquestes pàginesa el copyright és seu. M'agradaria aclarir el tema abans de pujar res, ja que no vull que em bloquegeu un altre cop, ara que faig les coses (crec) bé. Bé, et deixo i no molesto més. Ara mateix també estic incloent a pàgines en català d'altres que ja estan al commons (és per això que darrerament no pujo gaire). Bona nit, company, i molt bona feina. Si algun cop més hi ha un problema semblant, digues-m'ho. Ajudaré en el que pugui.Walden69 20:08, 13 mai 2006 (UTC)

Walden69[modifica]

Soc jo altre cop. Que passa ??? Encara estic bloquejat al commons ?? Tu em vas dir que estava tot arreglat. No es que em corri pressa, però tinc algunes coses que pujar (pd users d'altres usuaris que no són al commons, i coses fetes per mi). Com es que encara estic bloquejat ?? HI ha algun problema ?? Si em manteniu bloquejat no em puc comunicar amb vosalatres a través del commons, per això ho faig des de la wiki en català Walden69 15:05, 14 mai 2006 (UTC)

Walden69[modifica]

Sento ser insistent, però encara no estic desbloquejat al commons.Walden69 19:08, 14 mai 2006 (UTC)

foto a commons[modifica]

Hola, avui he canviat la llicencia de la foto. La foto es meva i he posat que està lliure. Com que no sabia com canviar la qualificació de la llicencia, he fet una re-càrrega i així ho he indicat. Salut !--amador 13:56, 15 mai 2006 (UTC)

Per fiiiiii Walden69 17:47, 15 mai 2006 (UTC)

Convencions de noms al Commons[modifica]

Pel què fa a les convencions de noms, sembla ser que de moment no hi ha cap consens definitiu (excepte per a la biologia). El que m'agradaria saber és si les propostes que hi ha ara, es poden utilitzar per a justificar el nom a utilitzar per als municipis del País Valencià -Pere(Digueu-me) 20:53, 18 mai 2006 (UTC).

Metacaixes a la Viquipèdia llombarda[modifica]

Hola, treballo a la Viquipèdia llombarda: [1] i estic utilitzant com a model la portada de la Viquipèdia catalana (per la qual us agraeixo molt!). Però la llengua llombarda tè una elevada fragmentació dialectal, doncs és necessari fer aparèixer a la portada dos llistats de categories, correspondents, mes o menys, a les varietats orientals e occidentals. Veu, sisplau, lmo:template:portada dia 14, on s'està projectant la portada reformada. Allà voldria utilitzar una metacaixa tambè per a les categories en blau, però no he estat capaç de definir una table.metacaixa d'estil al file monobook.css. De fet, copiant i enganxant de table.metacaixa td#mc-elements-viquipedia fins a la fí (i cambiant nom e colors) no puc fer aparèixer que una metacaixa blanca. Tens un suggeriment, sisplau? Moltes gracies i adéu lmo:user:clamengh 21:22 UTC+2 21/05/06

Hola, he fet la metacaixa de les categories en blau, només es tractava (com havia ja fet) de modificar el monobook.css, però calia també buidar la memoria cau del navegador, amb ctrl+F5 per a veure els efects de les modificacions al monobook.css. Encara moltes gracies per l'ajuda! Adéu, lmo:user:clamengh 22:00 UTC+2 23/05/06
Hola, em sembla que tot funcioni bé, malgrat potser no hagi fet les coses en la manera mes elegant. Només et volia demanar, sisplau, com es fa a fer desaparèixer el titre de la portada. A la Viqipèdia llombarda el 'noinclude' no té tal èxit. Adéu i moltes gracies, lmo:user:clamengh 22:27 UTC+2 26/05/06

Canvi de nom d'Usuari[modifica]

Hola Martorell. No trobo informació de com sol·licitar el canvi del nom d'usuari. T'agraeixo si em dius on o a qui he de demanar-ho. Moltes gràcies. UrieldaCosta 12:29, 23 mai 2006 (UTC)

És tot un detall! Em costa entendre que un treball que ha portat tantes hores no es pugui corregir, i s'hagi de llençar directament. Realment és decebedor!--Paco 19:42, 23 mai 2006 (UTC)

Podries opinar sobre el meu raonament (1) per tenir una tercera opinió independent?--Paco 20:19, 23 mai 2006 (UTC)
Agraeixo la teva bona intenció. Malhauradament aquest article em sembla tan tendenciós, que no veig com es podria profitar!--Paco 16:44, 24 mai 2006 (UTC)

Les Baies[modifica]

Hola...

Avuí he creat la pàgina en Viquipèdia de la pedania de Les Baies. T'importaria donar-li una ullada i dir-me què et pareix? jejeje es que és el 1er article que faig, les meves altres contribucions eren modificacions, correccions d'ortografia o afegir fotografies. També em pots dir quina cosa milloraries.

Salut, viquipedista!

si, ara ja està

Catalan Wikinews[modifica]

The Catalan Wikinews edition has been created! Congratulations!

You originally supported this project on Meta, so I am contacting you in hopes you will be able to volunteer on the project and make it a great success! - Amgine 19:34, 25 mai 2006 (UTC)

L'etern debat dels topònims[modifica]

Segons la política sobre els topònims aprovada a la wiki castellana, s'haurien de canviar els noms d'alguns articles (cada un amb les seves peculiaritats). He començat les següents discusions:

Si encara et queden forces (a mi em comencen a faltar) hi pots fer una ullada. A reveure ;-) Pere(Digueu-me) 17:32, 1 jun 2006 (UTC)

Walden 69 se'n va[modifica]

Amb tot el dolor del meu cor, deixo de col·laborar amb vosaltes. No és res personal (ni de bon tros), però ja n'estic tip que al commons en qüestionin, em revisin i em tractin gairebé com a un delinqüent. Col·laboro desinteressadament (no hi guanyo res fent tot això), he aportat documentació dels meus arxius personals que guardo des de fa molts anys, i no tinc perquè aguantar tot això. Ho sento molt, però si es així com fan amics, que amb mi no hi comptin. Em van bloquejar diverses vegades. He pujat banderes (potser m'han sortit massa bé i tot), però ara no sé que diuen que he de posar el lloc d'origen (les havia fet jo!) i les volen esborra. Mira, ja no aguanto més. No tinc perquè aguantar tot això, tinc molt poc temps lliure i el poc que tinc us el dedicava. Veient la resposta, llenço la tovallola. Quan vaig ficar-me per primer cop al commons, ja em van advertir que molts ho havien deixat escaldats. JA he vist el perquè. Tot i així, us desitjo que seguiu tirant en davant el projecte. Teniu tot el meu suport moral. Jo ja m'he cansat de lluitar. Bona sort, company Walden69 14:33, 4 jun 2006 (UTC)

Martorell, com administrador que ets no se si tens accés al correu d'en Walden. És una llàstima que ens deixi perquè feia molta feina. No se si pots escriure-li un correu per convencer-lo que torni. Gracies.--Felato 21:05, 6 jun 2006 (UTC)

Plantilla fora[modifica]

He vist que has estat fent uns canvis a la plantilla fora. Estan bé, però és possible que se t'hagi passat per alt la Viquipèdia:Presa de decisions/2006/Política per a esborrar articles. És una proposta ja bastant avançada que, com administrador, hauries de conèixer. Si ja l'havies vist, doncs res.--VRiullop (parlem-ne) 12:15, 7 jun 2006 (UTC)

M'agradaria que et miressis un parell de coses: Plantilla Discussió:Captura de pantalla i Viquipèdia Discussió:Avís de drets d'autor de material audiovisual#CopyAtt.--VRiullop (parlem-ne) 12:04, 9 jun 2006 (UTC). Seguint amb el tema, també Viquipèdia:La taverna/Arxius/Polítiques/2006/06#Llicències --VRiullop (parlem-ne) 12:36, 9 jun 2006 (UTC)

Treure el títol de la Portada[modifica]

Hola, he acabat els treballs per a la Portada de la Viquipèdia llombarda, potser de manera no molt elegant, però funciona. Només voldria treure el el títol de la Portada (Pàgina principala) i de les seves sota-pàgines. No he estat capaç de fer-ho. Podries dir-me com es fa, sisplau? Moltes gràcies, adéu lmo:user:Clamengh 15:45 UTC+2 09/06/06

Mapa dialectal del català[modifica]

Per què has canviat el mapa fet per mi, sent més complet el meu, que havia posat ací, en la viqui anglesa (que el meu està traduït en anglés) i altres? No ho entenc i, a més, faltant-te posar l'alguerés. Si tenies cap problema amb el meu, haver-m'ho dit i ens posavem d'acord amb el que fóra (suposadament amb la classificació del valencià de transició o tortosí, veig jo) però no llevant-lo i ja està. Jo no havia dit res perquè el meu era més complet i no creia que suposava cap problema perquè estava tot correcte fiant-me de les característiques de cadascun dels dialectes. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:48, 9 jun 2006 (UTC)

Mapa[modifica]

Hola Joanot, ¿tienes o sabes si existe un mapa que muestre exclusivamente los límites de las zonas de predominio lingüístico valenciano y castellano en la Comunidad Valencina? He visto que existen algunos, pero sobreimpresos en un mapa de uso del valenciano. Yo quería uno mostrando simplemente ambas zonas. Gracias --Ecemaml (discusión) 08:21, 10 jun 2006 (UTC)

Nombre real[modifica]

Hola, ja fa mesos que veig que a l'article de nombre real hi ha l'etiqueta d'inacabat i veig que n'ets un dels col·laboradors. Vist que fa temps que no s'hi avança, traiem l'etiqueta?--Xtv (que dius que què?) 14:29, 22 jun 2006 (UTC)

Imatge sense llicència?[modifica]

Hola Martorell. Et volia comentar que he trobat a la categoria:elements a eliminar la Imatge:Alfabet dactilològic de la llengua de signes.png. Pel que he vist tu la vas carregar i hi manquen les dades referents a la llicència. Ja que em sembla que l'usuari anònim que hi va ficar la plantilla fora no et va avisar, he trobat convenient que en tinguessis coneixement. Salut --Manu bcn 18:07, 22 jun 2006 (UTC)

Proposta[modifica]

Hola company, volia proposar-te quelcom. Avui mateix he acabat l'article de Guerres Napoleòniques. M'agradaria que el miris i consideris si es mereix la qualificació d'article de qualitat. Gràcies pel teu comentari.

Hugoaes 17:48, 23 jun 2006 (UTC)

Votacions al Viccionari[modifica]

No tens interés de participar a les votacions del Viccionari? Com que no ho fa ningú, el projecte es veu aturat a l'espera de què passarà... Llull · (vostè dirà) 20:37, 1 jul 2006 (UTC)

Proposta per a la metacaixa de la portada[modifica]

Hola Joanot!! Era per a dir-te que, com a la Viquipèdia en general, s'hauria de posar les pestanyes, inclòs les inactives, de totes les caixes com les que hi ha dalt de tot on posa discussió, pàgina d'usuari, edita, etc. Per si no m'has entés, pots mirar-ho ací, en ambdues caixes hi ha totes les pestanyes corresponents inclòs la inactiva que està d'un color més dèbil. Doncs això però en totes les caixes, tant la vermella com la groga. Crec que així és millor perquè hi ha gent que no se n'ha assabentat que la portada està organitzada per pestanyetes i ho posaríem més clar per als visitants. De pas, et dic que a la meua pàgina de proves hi ha la caixa de portals que Llull i jo volem afegir a la portada quan estiguen acabats els portals principals. Moltes gràcies. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 08:18, 12 jul 2006 (UTC)

Tu que ets administrador de Commons[modifica]

Diverses vegades han pujat imatges a Commons sobre escuts i banderes de Catalunya amb llicències i autories falses. Podries eliminar-les?

Per cert, he intentat estimular el vot al Viccionari però la gent passa sobremanera. Creus que hauríem de dir que les votacions ja han finalitzat? Llull · (vostè dirà) 17:42, 14 jul 2006 (UTC)

SPAM[modifica]

L'usuari Cromelnordic està omplint la Viquipèdia d'enllaços cap al [SPAM seu web]. És un troll professional que argumenta qualsevol cosa encara que ja li ho hagen desmuntat amb anterioritat.

Després d'un temps d'estar explicant-li on es devia dirgir per conèixer les normes de la Viquipèdia i inclús explicar-li-les jo mateix a la seua pàgina d'usuari, amb tota la paciència del món i amb el tracte d'innocència que tothom mereix, segueix fent com si ningú s'hagués molestat en donar-li l'informació que necessita per comprendre el funcionament i la política dels enllaços.

També, quan li convé diu que no tornarà a parlar del tema, que no tornarà a posar més enllaços cap a lastoa (punt) cat i que està sent una víctima a la que no se li respecta els seus drets, etc.

En una ocasió vaig editar una pàgina que no em deixava desar-la mentre figurara una adreça que era considerada SPAM. No sé si és cosa de demanar-ho als MediaWiki però crec que ja és hora que actuem sense cap mirament contra este usuari. –Pasqual bústia 16:19, 15 jul 2006 (UTC)

He decidit tirar en davant la meua proposta, ja que he trobat la manera de blocar eixe tipus d'SPAM. Voldria conéixer el teu parer sobre l'assumpte.
La solució és sol·licitar als administradors de MetaWiki que incloguen en la llista negra l'adreça de la web. Aquesta sol·licitud s'ha de fer a la pàgina de discussió de la llista negra. De moment estic esperant una resposta d'un dels administradors que està actiu actualment per saber quin és el procediment. Seguiré informant, si ho vols. –Pasqual bústia 23:43, 17 jul 2006 (UTC)

Potser et pot interessar el nou portal comunitari Llombard...[modifica]

Hola Martorell, a la Viquipèdia Llombarda hem reestructurat el portal comunitari utilitzant el codi català per a la portada. Si el vols veure, està ací. Hi ha encara una mica de feina a fer, però està prou bé. Adéu, Claudi.--Clamengh 10:37, 17 jul 2006 (UTC) PS He utilitzat el codi en manera pèssima, provaré a millorar-me...

Amenaces[modifica]

Company,

Escric aquest missatge a tots els administradors que conec per demanar que intercedeixin en aquest afer. Després que en Pasqual fes una petició formal d'inclusió de la pàgina web de La Stoa en una llista negra d'adreces blocades per spam, l'usuari Usuari:Cromelnordic, propietari de la web i principal artífex de l'spam de la seva web a la viquipèdia, escriu sistemàticament missatges d'amenaces a les discussions d'usuari d'en Pasqual i de mi, atès que vam ser els dos que li vam esborrar spam que posava (en realitat el meu pecat va ser fer-ho un sol cop). És impossible d'entaular cap mena de diàleg fluït. En Pasqual ho va intentar i va fracassar. Em sembla que aquest usuari ha estat prou avisat i, d'altra banda, coneixem prou bé els seus precedents a d'altres webs per demanar formalment el seu blocatge indefinit.

Moltes gràcies i fins aviat,

Vilallonga 14:56, 20 jul 2006 (UTC)

Proposta d'esborrat de la pàgina Formació d'Espanya[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina « Formació d'Espanya», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.