Usuari Discussió:Millars/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Millars! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Quan escriviu un article nou citeu les fonts. Així facilitareu la tasca dels companys que vulguin revisar la feina feta.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 12:57, 23 oct 2006 (UTC)

Viquiprojectas

Hola,moltes gracies per colaborar,dona la casualitat que m'ho has dit just abans de inagurarlo(ara mateix l'acabo de inagurar) perque el divendres ya l'havia acabat pero aquet cap de setmana estava fora,respecte el teu usuari no pateixis que ya et conec,i respecte el projecte de la corona d'arago en aquet yo tambe estaria disposat a colaborar,--Dyvid 09:12, 30 abr 2007 (CEST)

Modificacions fetas

Hola,ja he creat els apartats "articles a fer" i "articles a millorar" amb els articles mes importants,de totes maneras no estaria de mes que revisesis les pagines ja que es curios pero molts articles estan per començar i mols altres ya tenen un tamany considerable.--Dyvid 16:24, 30 abr 2007 (CEST)

Hola Millars ja he afegit tots els enllaços dels articles a crear i millorar a les altres viquipedies on els articles tenen una qualitat excelent,tan sols falta 4 articles de la secio "articles a crear" que em sembla que serem els primers en crearlos,t'escric per convidarte a revisar els canvis que he fet,per cert s iet sembla be a mesura que es vagin millorant i creant articles ja anirem afegint altres articles menys importants que no estan a la llista.Salut.--Dyvid 15:39, 1 maig 2007 (CEST)

No pateixis,no has dit res de les modificacions que hi fet suposo que vol dir que estas d'acord,no pateixis que no hi ha cap presa per començar a treballar,sort en el concurs.--Dyvid 16:38, 1 maig 2007 (CEST)

Corector

gracies pel consell, ja pasare el corector lo que pasa es que jo faig servir el de Sofcatala i no se si es el mes adequat,coneixes algun de millor?.--Dyvid 16:49, 2 maig 2007 (CEST)

hola perdona que et molesti per un tecnicisme pero saps la traducio de "galeazas" al catala i "galeotas"?gracies per l'ajuda--Dyvid 21:34, 2 maig 2007 (CEST)
gracies per l'ajuda, ara ja podré corregir les traduccions eroneas del article batalla de Lepant--Dyvid 21:50, 2 maig 2007 (CEST)

Opinio

Hola, et convido a que et passis per aquí i dongis la teva opinió.Gracies.--Dyvid 11:57, 3 maig 2007 (CEST)

Lepant

No, no s'ha perdut, gràcies.--Lohen11 13:53, 3 maig 2007 (CEST)

Plantilla

Hola he vist el teu comentari al Paucabot i la plantilla per senyalar que l'article esta en obres es aquets {{inacabat}}. Sort en el treball que ens queda molt.--Dyvid 16:48, 3 maig 2007 (CEST)

Decisio.

Gracies pels consells respecte als enllaços en vermell sempre els reviso al final, i esperant que sigui la decisió acertada no aparcaré l'article ja que aquest dies com que puc estar casi tot el dia a la viquipedia es segur que l'article demà estarà acabat ademes les modificacions que es produeixin si son aprofitables també les aplicaré jo ja que si hi ha sort amb les faltes i consegeixo fer poques de seguida que acabi l'article demanaré que el revisin per poder-lo proposar a destacat.--Dyvid 21:21, 3 maig 2007 (CEST)

precisament vaig blavejar uns cuants a Felip II de Castella i Batalla de Lepant, i no pateixis que ja prestaré mes atenció el problema es que molts erros son de crontacio o similars i aquest no els detecta el corrector--Dyvid 21:39, 3 maig 2007 (CEST)
Hola, em sembla curiosa la teva actitud de no esta d'acord amb les etiquetes del projecte Imperi Espanyol com pots llegir a la taverna estic d'acord amb reduir el tamany i el seu us però si no em falla la memòria tu ets el fundador del projecte de la corona d'arago ,projecte que també fa servir aquestes etiquetes si be de forma reduïda que es lo que proposo jo.--Dyvid 10:00, 4 maig 2007 (CEST)

Pregunta

Hola, Millars, l'article Setge de Malta hi demanat una revisió per proposar-lo a destacat i el Vriullop ha comentat que citar una pagina completa d'un llibre es violar els drets d'autor. Es cert això, o el llibre no te drets d'autor?ja diràs.Per cert suposo que has rebut el meu missatge,no?--Dyvid 18:47, 4 maig 2007 (CEST)

Doncs es tindra que borrar pero per sort no es uan part important com t'ho dius per cert respecte el misatge potser et vas regristar amb el teo autentic coreo i te l'ha enviat alla ara el tornare a enviar a wikimillars(a)hotmail·com.Salut.--Dyvid 20:36, 4 maig 2007 (CEST)

Dubtes

  • Per indicar que un article està en obres, utilitzam la plantilla {{inacabat}}.
  • Per poder votar articles de qualitat, has d'estar registrat almenys des defa dos mesos. Tens tots els requisits aquí.
  • Es pot proposar com a article de qualitat un article traduït, és clar. Sempre s'hi haurà de fer algun retoc o això, però normalment no seran gaires. Abans, però, mira'ls de fer-los passar per l'avaluació d'articles.
  • Això de l'eina per mesurar la mida dels articles, no ho entenc.

Pau Cabot · Discussió 23:49, 4 maig 2007 (CEST)

Banderes de ciutats agermanades

Sense que s'hagi decidit res a la discussió de la taverna, estàs canviant les banderes de les ciutats agermanades, tot modificant l'status quo actual. Si creus que s'ha de modificar, obre una presa de decisions i en cas que surti la opció que defenses, podràs modificar posteriorment els articles.--Xtv (que dius que què?) 16:53, 6 maig 2007 (CEST)

D'UK no en dic res. De les doble banderes, ja se n'havia parlat anteriorment tot i que no hi hagi hagut mai votacions hi havia un consens a posar només les de Catalunya/País Valencià/Balears en aquests territoris per evitar redundàncies. Per tant, abans de fer un canvi així, crec que has de buscar el consens per fer-lo.--Xtv (que dius que què?) 20:07, 6 maig 2007 (CEST)
No he dit cap perquè sí, ans al contrari que a la discussió de la taverna ja he exposat el per què. No veig cap pregunta que no t'hagi respost (n'has fet dues: si UK ha de ser una excepció i ja t'he dit que d'aquest no en parlo perquè ja em sembla bé el que has fet; i que què té de dolent aquesta opció, i ja t'he dit que és per evitar redundàncies). Tanmateix amb el meu comentari no t'estic dient que hagi de ser com jo dic. Només que si ho vols canviar, crec que has d'obrir una discussió i buscar consens. Sobre qui pot molestar, és una pregunta extraenciclopèdica. Sabent perfectament que hi ha molta gent a qui li molestarà (i que per tant ens portarà les corresponents guerres d'edicions i vandalismes), la comoditat no té res a veure amb l'enciclopèdia. Insisteixo, si tens les teves raons per canviar-ho, es discuteix i si són prou bones es canviarà. Ara, modificar l'status quo d'un tema tan delicat sense buscar consens només portarà problemes.--Xtv (que dius que què?) 20:42, 6 maig 2007 (CEST)
Oberta una discussió sobre la qüestió: Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Polítiques/Recent#Les_banderetes --Anònim

Error

No t'havia contestat perquè em pensava que volies una discussió en la qual no hi volia entrar. Però en insistir tant, he mirat el que va passar a la teva pàgina d'usuari i m'adono que he comès un error per anar massa de presa. A l'etiqueta que tens a la teva pàgina hi diu: "Aquest viquipedista pensa que els Països Catalans són una ximpleria i que no existeixen." i jo em pensava que abans de l'entrada de l'anònim hi posava només "Aquest viquipedista pensa que els Països Catalans no existeixen.", i que l'afegit de la ximpleria ho havia afegit l'anònim, i que per estar en plena discussió sobre les banderetes havies dit que ja et semblava bé. És evident que ja hi era i que tu penses això. No cal dir que res a dir sobre la teva manera de veure els Països Catalans, que no coincideix amb la meva, i que la discussió sempre és sana. Per tant, et demano disculpes i esborraré el comentari que he fet a la taverna, donant un explicació del meu error. Espero seguir col·laborant amb tu.--Lohen11 13:25, 7 maig 2007 (CEST)

Val molt la pena trobar punts en comú.--Lohen11 13:55, 7 maig 2007 (CEST)

Hola!

Hola, per si t'interessa.Salut!--Dyvid 20:28, 22 maig 2007 (CEST)

OK--Dyvid 20:53, 30 maig 2007 (CEST)

M'ho van deixar a la pàgina d'usuari

Hola Millars, molt be per la teua tasca. Tal vegada caldria fer la viqui valenciana, amb la variant valenciana de la mateixa parla. Text deixat per Codifiva.

Felicitats i Pregunta

El article Vasco Nuñez de Balboa t'ha quedat molt be,felicitats!que et sembla si a mesura que es van creant articles del viquiprojecte Imperi espanyol els anem traient i col·locant altres per crear?si estàs d'acord i tens alguna sugerencia colocala tu mateix perquè jo tan sols he trobat uns 20 o 25 articles a fer (em sembla que son relativament pocs).Salut--Dyvid 19:40, 21 juny 2007 (CEST)

Categories

No posem les biografies en categories d'història. No és neutral considerar que hi ha biografies que són part de la història i altres no. Totes ho són. Per això tenim la categoria "Biografies" que és subcategoria d'"història". Tots els milers d'articles que tenim de biografies són en subcategories de la categoria "biografies". Les que puguis trobar en articles d'història són quatre colades per gent no avesada als nostres convenis. Si totes hi fossin, seria l'únic que tindrien aquestes categories. Llull · (vostè dirà) 20:42, 24 juny 2007 (CEST)

FC Barcelona

Hola. No he pogut posar cap motiu pq la reversió ràpida no ho permet. Et comento. És tant subjectiu posar la lliga mediterrània dins de competicions nacionals com de competicions interregionals. Si el problema és que no t'agrada que la lliga mediterrània estigui dins de les competicions nacionals, es podria posar dins les estatals, tot i que hi ha molta gent (dins del País Valencià i dins de Catalunya) que ho considera correcte. Salutacions.--Felato 11:23, 28 juny 2007 (CEST)

Respecte a les banderes als jugadors no hi ha un criteri unificat. El meu parer (el pots veure a la pàgina de discusió del R Madrid) és posar banderes estatals, excepte en els casos de jugadors del País Valencià, Illes i Catalunya, però cada pàgina segueix un criteri diferent no unificat. Salutacions.--Felato 11:36, 28 juny 2007 (CEST)
Com bé has dit abans, posar estatals i nacionals és correcte. Jo entenc que és subjectiu, però també ho és posar competicions nacionals quan es parla de les espanyoles (i molts articles ho tenen). Resulta que, si les dues coses són subjectives, cada cop que el terme nacional fa referència a Catalunya, algú ho vol canviar. Si fa referència a Espanya ningú diu res. Hem de posar competicions espanyoles a tots els articles (per exemple R.Madrid o València CF ???? És la meva opinió. Jo si la majoria de gent està d'acord amb el teu punt de vista, cap problema, però jo no ho canviaria. Salutacions.--Felato 12:27, 28 juny 2007 (CEST)

Bona nit

Em referia, que al article Idioma Valenciano, diuen, que esta viquipèdia, es la viquipèdia en valencià, cosa que no es certa, es la viquipèdia en Català, encara que també es cert que hi ha textos en Valencià, el nom oficial es la viquipèdia en Català, i es per açò, per que des de la wikipedia en castellano dieu açò.Marc 00:58, 28 ago 2007 (CEST)

T'entenc perfectament Millars, però es que no entenc per que pose " La Wikipedia en Valenciano " sen el nom oficial " La Viquipèdia en català " . De totes formes, ara, men vaig a dormir que tinc son :P Bona nit! --Marc 01:07, 28 ago 2007 (CEST)

Invitacio a la 3 edicio del viquiconcurs

Hola, perdona si et molesto però he pensat que potser t'interessaria apuntar-te a la 3 edició del Viquiconcurs que començara el 15 de setembre, per mes informació aqui i si coneixes alguna persona que podria estar interessada en apuntar-si no dubtis en fer-li arribar aquesta informació--Dyvid 00:35, 8 set 2007 (CEST)

Petició

Bon dia Millars! hahaha

Podries revisar els teus vots a la valoració del article catalanisme? des de que vas votar, fins ara, ha passat un temps considerable, i el article ha estat millorat.

Moltes Gracies --Marc 14:09, 9 set 2007 (CEST)

Sondeig AdQ

Hola Millars,

He iniciat un sondeig a Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article. Que podries passar-t'hi, si us plau?

--Meldor (discussió) 11:16, 27 nov 2007 (CET)

Ajuda i Col·laboració.

Hola Millars necessite ajuda respecte a classificar una imatge perquè no sabria molt be com datar-la. I com formes part del projecte Corona d'Aragó ja que ho vas crear, és possible que t'interese. La imatge es un vell gravat que representa un guerriller miquelet. He vist eixe mateix gravat a una publicació de l'editorial Vicens Vives de la que he fet un scan que vaig a intentar publicar a Internet per a que pugues tindre accés i vore la imatge, però crec que esta present a més editorials.

Si saps si ha sigut treta d'un gravat més gran o em pots ajudar a datar-la aproximadament millor que millor. Jo diria que te més de cent anys (i com a molt estaria datada entre els segles XVII-XIX)

El soldat del gravat es molt semblant als gravats dels miquelets anomenats fusellers du rossillon pel trage i la boina.

Ací tens una imatge amb el peu de foto, encara es podria retocar moltísim més l'imatge: representant un miquelet, vestit d'època i armat amb mosquet i baioneta

Es deuria de treure el peu de foto i retocar el fons per a que siga més blanc però en principi diria que el seu copyright ha vençut per antiguitat.

I aquí he intentat retocar-la i borrar-li una miqueta el fons encara que per damunt perquè no tinc programes de dibuix especialitzats:(Imatge2retocada)

En quant estiga datada i correctament clasificada si vols pots publicar-la jo no puc actualment perquè estic bloquejat degut a violacions continues de copyright, entre d'altres perquè he pujat dos voltes una imatge del quadre La Carrega de Ramón Casas.

Crec que seria molt important l'imatge d'un gravat perquè l'actual imatge (http://ca.wikipedia.org/wiki/Imatge:Miquelets3.jpg) que utilitzem a viquipèdia es una imatge d'una representació de festers a ple carrer i no de vertaders miquelets els quals fa temps que és van dissoldre com a força militar d’importància.

Seria important tindre algun gravat de copyright vençut a la wikipedia més que una representació de festers pel carrer per a il•lustrar l'article respecte als guerrillers anomenats miquelets. Gracies i Salutacions Millars. ---NeVic 13 de gener de 2008 (CET)

PD: Perdona abans vaig publicar l'imatge però és veu que no es veien correctament i vaig posar un link incorrecte. Mira a veure si amb estos links es veu l'imatge correctament: ([([<a href="http://img205.imageshack.us/my.php?image=miqueletarmatibenvestitmn8.jpg" target="_blank"><img src="http://img205.imageshack.us/img205/5308/miqueletarmatibenvestitmn8.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a> miqu1]) (miq2) Comunicam qualsevol informació al respecte i que opines. Gracies. ---NeVic

Gracies per tot Millars, per al que fassa falta dins de wikipedia per aqui estare ;) ---NeVic

Villarreal CF

Hola Millars, magradaria que fem junts la pàgina del Vila-real CF, a més jo sóc de Nules. Salutacions! --Adri 22 (discussió) 18:34, 12 maig 2008 (CEST)

D'acord, ja m'avisaràs. Moltes gràcies. --Adri 22 (discussió) 15:25, 14 maig 2008 (CEST)
Bé, no més dir-te una cosa: Jo sóc professor i també acabe a mitjans-finals de juny, per tant que acabe, tindre més temps lliure per a dedicar a la secció del Vila-real CF. M'agradaria saber si ets soci del Vila-real. Un abraç, moltes gràcies.--Adri 22 (discussió) 15:26, 28 maig 2008 (CEST)
Jo sóc professor de primària a un col·legi públic de Nules. Done quasi totes les matèries, les bàsiques, però sobretot de Geografia en sé moltíssim. Jo sóc soci del Vila-real des de l'any 2004 i estic en el Fondo Norte. Mai m'ho he passat tan bé en la meva vida que anant al Madrigal, ha sigut el meu gran encert. Moltes gràcies de nou i que et vaja bé els examens de la UJI, segur que ho conseguiràs!--Adri 22 (discussió) 15:24, 29 maig 2008 (CEST)
Doncs molt bé, aquests primers 5 dies he estat de vacances a un poble de la Serra de Gúdar a Terol com tinc vacances tinc molt de temps lliure per a millorar l'article i ampliar-lo. I tu?, No tens vacances o no tens molt de temps lliure? Estic disponible per a quan vullgues, pots comptar en mi. Salutacions i bon estiu! --Adri 22 (discussió) 11:37, 13 ago 2008 (CEST)
D'acord, que vagi bé. Salutacions!--Adri 22 (discussió) 10:08, 14 ago 2008 (CEST)
Una última cosa. Quan ens posem ha treballar l'article, m'agradaria que intentem fer l'article del Vila-real en article de qualitat si és possible. El FC Barcelona i el RCD Espanyol ja en tenen i de moment al País Valencià no tenim ningun article de qualitat d'equip de futbol, perquè la pàgina del València CF no hi ha res de bò i tampoc pense millorar-la perquè no m'interese pel València. Salutacions--Adri 22 (discussió) 11:46, 15 ago 2008 (CEST)
Gràcies per dir-me lo del diari Mediterràneo això ens facilitarà el treball. En quant a la pàgina de Marcos Senna no m'importaria traduir-la, tot el contrari. Tot el que siga relacionat amb el Vila-real ho faré encantat. Salutacions!--Adri 22 (discussió) 18:06, 19 ago 2008 (CEST)
Hola de nou! És una genial idea lo de fer una trobada de viquipedistes de la província, xarrariem un poquet i parlariem d'aquests temes. En quant pugues, em dius on quedem, i si puc hi aniré, perquè ultimament no he pogut editar massa sobre l'article del Vila-real, perque estic prou enfeinat, però quan vullgues i pugues farem l'article els 2. Un plaer de parlar amb tu, salutacions!--Adri 22 (discussió) 18:46, 1 des 2008 (CET)

Futbol i política

Me fa peresa entrar a discutir sobre futbol i política. Jo només he desfet un canvi que no és consensuat. Abans de fer canvis d'aquests, per favor, comenta-ho a la pàgina de discussió o bé, molt millor obre una presa de decisió global. Crec que més o manco hi ha consens en eliminar les banderetes, però tu vares aprofitar per fer un canvi que no té res a veure amb les banderes i que, com saps, no gaudia de gaire consens. Pau Cabot · Discussió 09:34, 14 jul 2008 (CEST)

Imatge

Hola! Jo ja sé que les imatges que carregue estic violant els drets d'autor, però es que jo vull posar el escut més recent, perquè l'altre ja es un poc antiquat i no se com fer-ho per a que la imatge no estiga violant els drets d'autor, a més jo intente posar l'altre escut (el que hi havia abans) i no apareix la imatge cosa que abans i en altres wikipedies apareix i sinò mira: www.ca.wikipedia.org/wiki/Vila-real_Club_de_Futbol

Salutacions --Adri 22 (discussió) 11:49, 30 des 2008 (CET)

Salutacions

Hola, Millars! M'agrada veure't per aquí hahaha. Una abraçada, --Josep Gustau - Discussió 00:09, 1 abr 2009 (CEST)

Topònims a la eswiki

Hola Millars, Avui per avui no tinc cap interès a la eswiki, com he dit fa molt temps vaig decidir fer objecció de consciència al respecte ... molt abans de començar a col·laborar a la Viquipèdia . Amb el meu comentari no volia iniciar cap debat, només donar suport al de l'Amador ... i espero que en Góngora no s'ho hagi pres malament. Si has seguit una mica algunes discussions passades sobre topònims coneixeràs que sóc contrari a utilitzar traduccions i exònims que potser tenien sentit en el passat però no avui, tret d'alguns pocs que encara són vius. Aquí no he vist mai les reaccions delirants que vaig poder veure a la eswiki, ni tenim traduccions esotèriques, que ignoro si encara es conserven perquè, com deia, evito la eswiki des de fa força temps. Potser heu canviat ... però pel que llegeixo no ho sembla. --LouPeter (discussió) 20:57, 3 abr 2009 (CEST)

Flors i uintateris

Hola Millars, què tal tot? Gràcies pels teus compliments, sempre fa plaer veure que a algú li ha resultat útil el meu treball. Ara mateix tinc la viquipèdia mig aparcada per problemes personals... Tinc el cap a una altra banda i trobo difícil concentrar-me per col·laborar. Quan tingui el cap més clar, em passaré per es:Flor, li faré una repassada en profunditat i corroboraré el "vot" que ja vaig donar. Fins aviat. – Leptictidium (discussió) 12:48, 12 maig 2009 (CEST)

Hola. No entenc el que vols exactament; pel que he llegit, tot el que posa sobre la granota de bosc és correcte. Et deixo una altra referència que s'acosta més al que diu el text: Muir Timothy J; Costanzo Jon P; Lee Richard E «Osmotic and metabolic responses to dehydration and urea-loading in a dormant, terrestrially hibernating frog». Journal of Comparative Physiology, vol. 177, 8, 2007, pàg. 917-26..– Leptictidium (auderiense) 16:47, 30 oct 2009 (CET)
La urea és la proteïna a la qual es refereix la referència, almenys és el que suposo. En qualsevol cas aquesta altra referència és més precisa. – Leptictidium (auderiense) 21:36, 30 oct 2009 (CET)

Dubte

És aquest Millars El mateix que tu?

En resposta al teu dubte he de dir-te que:

  1. Ignoro si aquesta és la meva IP o no. No sé com es mira. Això ho hauries de preguntar a un Verificador de comptes d'usuari.
  2. Aquests comentaris no els he fet jo, però crec que conec a qui els ha fet i no ho penso revelar.
  3. Independentment del contingut dels comentaris, és vergonyós el sarau que s'ha muntat, semblen robots repetint lo mateix de sempre. És que quant surt el tema posen l'automàtic i no es preocupen ni de llegir el que diuen els altres? O és que hi ha interessos inconfessables i només és comèdia?
  4. Lo únic més vergonyós que aquest popurri és la falta de respecte de l'usuari Millars de can ES (que espero que no siguis tu) vers un usuari que ha escrit anònim. Si té motius justos per intentar esbrinar dades personals d'un usuari ha de recórrer als verificadors de contes d'usuari. Si no en té ha de respectar l'opció de cada usuari d'enregistrar-se o no.

--Gomà (disc.) 20:05, 13 maig 2009 (CEST) La única forma que sem acut d'averiguar-ho és desconnectanr-me i signant. Vaig a fer l'experiment.

  1. Signatura sense iniciat sessió: --85.94.179.77 (discussió) 10:21, 15 maig 2009 (CEST)
  2. Signatura havent iniciat sessió:--Gomà (disc.) 10:23, 15 maig 2009 (CEST)

Sembla que no.

Santa Innocència?

Primer de tot agrair-te el teu missatge, en segon lloc comentar-te que us veig un poc nerviosos i el nerviosisme és mal conseller, abans de dir que un és mentider millor reflexionar-ho bé, com que sóc persona educada no et contestaré de la mateixa manera, entre d'altres coses perquè no portaria res. Com ja he comentat a la pàgina de la wiki basca, hi ha per part del grup promotor de WM-ES la voluntat d'integrar organitzativament i de forma unitarista als altres, cosa que és reflecteix de tota la vostra correspondència. Certament és una proposta i és aquella majoritària defensada al grup promotor. Com saps bé perquè tens relació amb en Gustau Carra no només hi ha la intenció d'organitzar WM-Es unitaristicament sinó que voleu utilitzar les "marques" WM-CAT i WM-EUS, cosa que és indignant i insultant per la gent que d'anys treballem a la wiqui en català. L'única via possible de solució és acceptar i que el grup WM-Es interioritzi d'una vegada que hi ha diferents organitzacions i deixeu la pretensió d'utilitzar les marques WM-CAT i WM-EUS. Per molt bona voluntat que tu tinguis, cosa que reconec sense problemes, una única organització WM-ES farà allò que fan sempre, promocionar l'idioma "comun" i els altres arriben després amb les engrunes. Per altre part em sembla sorprenent tot aquest nerviosisme quan membres de les wiki en català, basc i gallec parlen entre ells sense el "filtre" dels promotors de WM-ES, com també trobo curiós, molt curiós Millars, que els membres d'eu-wikipedia desconeixien la realització de la trobada de Bilbao, i més quan el tema "estrella" era la comunicació entre la wiki eu i la es, fantàstic que els promotors els comuniquin l'existència de la reunió una vegada han descobert, oh quina por! que hem parlat amb ells i els hem dit entre altres coses que WM-Es els organitza una reunió a casa i ells no saben res. Disculpa el rotllo i rep una cordial salutació.--Gus.dan (disc.) 12:32, 9 feb 2010 (CET)

Benvolgut Millars, agrair-te el to distes d’aquesta teva segona comunicació, anys llum del to normalment ofensiu que corre per la llista WM-ES , comprenc que mantinguis la idea de que estic equivocat, hi mancaria més! :-) Perquè sinó fos així estaríem d’acord, cosa que evidentment que no succeeix. Podem per tant partir d’aquest principi, no estem d’acord en com organitzar-nos, encara que segurament ens trobem d’acord en què volem promocionar el coneixement lliure i la wikipedia i els seus projectes germans en general, això és demostrable perquè treballo a la wiki per diversió i passió des del 2005 i tu fas el mateix des del 2006 sinó vaig errat, arribem, doncs a la conclusió que els dos tenim aquesta “mania” comuna.El grup promotor de WM-ES no està compost per extraterrestres, sap perfectament quina és la complexa realitat social i cultural de l’estat espanyol, coneix a més que dins el mateix estat hi ha viquipedistes que editen en altres llengües que no són aquella dels promotors de WM-ES, parlo de memòria, però em sembla recordar que esteu aproximadament al 99% que només edita a la Wp-es. Em sembla perfecte cada un fa la seva aportació on és sent més còmode i creu que és més capaç mancaria altre cosa. Dit això el grup promotor pot fer totes les declaracions de bones intencions que vulgui, alguns per propi convenciment, altres per “imperatiu legal” he arribat a llegir entre d’altres idees que defensarien el català com també l’africaner, meravellós! La realitat és que com fan tots els capítols i així ho reconeixen dins els propis estatuts, tots fan/fem una genèrica i ben intencionada declaració de bones intencions, després tots reconeixen, italians, francesos... que la seva dedicació principal és la llengua dels seus estats respectius. Tots tenim el dret i el deure de defensar el patrimoni lingüístic universal, però la realitat ens diu que cada un de nosaltres té un temps limitat i prioritza en allò que pot i sap. Altres tenen, a més com ha estat escrit a la llista WM-ES la idea de que existeixen idiomes de primera i de segona categoria, certament nosaltres en aquesta òptica som de segona. Per si fos poc Millars em desplau dir-ho, teniu la genial idea de no considerar-nos una organització wikipedista, sinó com una marca a utilitzar allà on el nom WM-Es no pot vendre i així recaptar fons, resulta que no ens hem d’ofendre?, em sembla una manera molt especial de considerar les coses. El procés de creació de WM-ES us agradi o no parteix, d’un plantejament original que naix de la idea unitària del grup espanyol de WP-es que ells/vosaltres us constituïu en grup promotor de WM-ES feu uns estatuts a la seva-vostra mesura i els altres, poc a poc i bons xiquets anem incorporant-nos a la gran WM-ES. Com tu saps perfectament, mai ningú del grup promotor a pres una iniciativa del tipus, “ja que aquí tenim majoritàriament gent treballant a quatre projectes WP diferents convoquem una reunió on tots d’igual a igual decidim com organitzar-nos o desorganitzar-nos,sense cap a priori”. La realitat benvolgut Millars és que la relació/desrelació entre WM-ES i Amical-WM-CAT és fa per voluntat nostra, sinó encara estaríem esperant,les reunions aquestes separades sorgeixen vist que WM-ES té un problema greu,no teniu-tenen wikipedistes de les altres wikis.Per la meva part penso dir apreciat Millars allò que penso, no m’agraden els dobles jocs, allò que he dit als bascos ho he dit directament a la llista de WM-ES anteriorment.Les organitzacions unitàries van perfectes Millars pels matrimonis, tots dos diuen que s’estimen, ara i aquí no és donen les condicions per un matrimoni entre altres coses som més de dos, per tant heu/han d’interioritzar que hi ha de fet i de jure, diversitat organitzativa. Penso que després podrem trobar formes de coordinació paritària en tot allò que podem fer conjuntament que poden ser tantes, poques o cap, segons els nostres respectius interessos o necessitats. Em sembla que ja t’he castigat bastant amb aquest rotllo, m’agrada no estar d’acord amb tu ;-) com a mínim tens el do de ser sincer.

Salutacions cordials--Gus.dan (disc.) 16:58, 9 feb 2010 (CET)

Vilapedia

Moltes gracies per l'interès i l'oferiment sembla que el tema està encarrilat però és lent. Si cal ajut ja t'ho faré saber. --Gomà (disc.) 01:25, 23 abr 2010 (CEST)

Editem a la Viquipèdia --Gomà (disc.) 10:33, 23 abr 2010 (CEST)
No cal apuntar-se en lloc. La qual cosa té el risc que no hi ha control de si serem quatre gats o estarà ple. Ens veiem.--Gomà (disc.) 10:45, 23 abr 2010 (CEST)

Quart de quilo

Hola Millars: tot i que m'encanten els rifi-rafes ideològics, no vull allargar més el fil de la taverna. Tan sols dir-te que en l'exposició meva prèvia a la teva ultima resposta volia, i pretenia, deixar clar que jo crec en la necessitat que existeixin els dos capítols i que els dos son formats per gent prou vàlida com per entendre's (creia que el meu punt c ho deixava clar). En cap cas he volgut menystenir la teva postura al contrari. --Marc (Mani'm?) 08:20, 5 maig 2010 (CEST)

Setge de Torí

Gràcies per Torí... Hola, la meva àvia era de Zucaina (1887, es deia Palanques i Vives)però sempre havia parlat castellà;-) Hi estava treballant encara no sé quin nom deixar-hi--Mcapdevila (disc.) 20:13, 12 maig 2010 (CEST)

Vargas Llosa

Gràcies per corregir la nacionalitat de Vargas Llosa, no m'hi havia fixat. --Davidpar (disc.) 23:51, 7 oct 2010 (CEST)

Polemitzar

Serè el més clar possible. Revisant les teves contribucions veig que només edites a la taverna i poc més. I en les teves contribucions em fa l'efecte que només vens a la Viquipèdia en català a polemitzar. És així?--KRLS , (disc.) 11:36, 7 nov 2010 (CET)

Jo no he parlat en cap cas de bloqueig. Si a la wikipedia en castellà actueu així, cosa que desconec, doncs aquí no funcionem així.--KRLS , (disc.) 21:26, 7 nov 2010 (CET)
Millars, veig que ja fa dies que un altre usuari t'ha donat una opinió que comparteixo. Ser membre d'una wikipedia, sigui la que sigui, vol dir quelcom més que fer edicions a la seva respectiva Tabierna. D'altra banda, jo no tinc cap problema amb cap editor a la "teva" wikipedia (és a dir, a la wikipedia a on fas y millores articles y continguts): son els vostres editors qui tenen problemes, no pas amb mi, amb la realitat dels fets. Ara be, en una cosa sí que tens raó, ets ben lliure d'editar a on vulguis, sempre que en respectis les normes, mai ningú no pot negar-te aquest dret. Respecte de la teva invitació, la agraeixo, que una cosa no treu l'altra, i et dic el mateix: si vens per Barcelona només has de dir-ho. --Manuel Trujillo Berges (disc.) 14:09, 17 nov 2010 (CET)

Batalla de Lepant

Quan hi ha dues batalles en el mateix lloc, sempre es posa entre parèntesi la data en el nom de l'article, i l'article sense la data s'utilitza per desambiguar, independentment o no de la importància històrica. --Panotxa (disc.) 06:59, 22 des 2010 (CET)

Nota de premsa

Gràcies per expressar la teva opinió i ajudar a millorar la nota de premsa. --Davidpar (disc.) 14:57, 7 gen 2011 (CET)

Administració

Estava veient la teva plana d'usuari i he vist que posa que poses que ets adminstrador de la viqui espanyola. No creus que pot dur a confusió i que està una mica fora de lloc? Potser un usuari poc avessat en això de la viqui pot confondre't amb un administrador d'aquí. Que en penses?--KRLS , (disc.) 02:08, 15 gen 2011 (CET)

Malgrat que tinc més ganes que arribi l'aniversari de la catalana, és un motiu d'orgull aquesta data. Demà em podràs veure al telenotícies de TV3 si tot va bé, si t'interessa. Vagi bé en l'acte de Madrid.--KRLS , (disc.) 02:49, 15 gen 2011 (CET)
Els que gestionen el correu, ho reenviaran a la llista no et preocupis.--KRLS , (disc.) 01:08, 19 gen 2011 (CET)

Trobada a València

Hola Millars, gràcies per dir-m'ho. Visc últimament molt desconnectat de la Viquipèdia. No crec que puga anar a València este cap de setmana, de totes maneres t'avise si se'm canvien els plans. Una abraçada :) --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 01:12, 20 gen 2011 (CET)

Petició de traducció

Re:Fusió

Hola, Millars. Pots trobar les instruccions en aquesta pàgina. Sincerament, no he fet mai una fusió a la viquipèdia en català, per tant no sabria dir-te exactament el camí que has de seguir. Sempre m'ha semblat un tema tediós i és una de les tasques que generalment evito a la viquipèdia sempre que puc. Per tant, no sóc la persona més indicada per parlar-ne. Sento no poder ser de més ajuda. Salutacions, --J. G. Góngora (disc.) 02:57, 6 feb 2011 (CET)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Millars. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 12:10, 12 feb 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

WLM

M'he inscrit a la pàgina commons:Commons:Wiki Loves Monuments 2011 in Spain. Encara que allà diu "organizing team", la meva intenció és col·laborar, no interferir. Per cert, he començat a preparar el model valencià: Llista de monuments de l'Alt Millars. Segurament aquesta comarca me l'has inspirat tu :-) --V.Riullop (parlem-ne) 19:44, 9 feb 2011 (CET)

El bot pel País Valencià, estarà llest en poc temps. Només caldrà cercar les imatges ja disponibles i traduir tots els noms al valencià. Per cert, que lleig que no tingueu el catàleg en valencià. Aixx! Us faria falta un govern amb autoestima pròpia. (off-topic)--KRLS , (disc.) 19:38, 12 feb 2011 (CET)

Monument o Monument històrics

Hola. La base de dades a la Conselleria de Cultura del País Valencià és una còpia de la base de dades al Ministeri de Cultura. És cert que el nom que apareix a aquesta base de dades és Monument i no Monument històric. Tanmateix, no es tracta de qualsevol tipus de monument, sinó sols aquells monuments integrats al Patrimoni Històric Espanyol. Per tant, la categorització com a Monument històric podria considerar-se com una abreviatura de Monument integrat al patrimoni històric espanyol. Bé, és tant sols una reflexió personal al respecte. De totes formes, crec que aquest tema ja ha estat discutit i tu mateix també has participat a aquesta discussió: Viquiprojecte_Discussió:Monuments#Nom_de_les_llistes--Albert Villanova del Moral (disc.) 00:54, 18 feb 2011 (CET)

Llistes

És cert, però el bot té certes limitacions :-(. Penjarà absolutament totes les llistes, després s'haurà d'anar destriant segons fet i no fet i arreglar una mica el format (a més hi ha una mica de text en castellà). En tot cas, com a ajuda pot anar bé. Per cert, felicitats per la feina que estàs fent amb les llistes! --Jo ++ 14:54, 20 feb 2011 (CET)

Jo diria que sí, ja està tot. S'ha d'anar revisant, arreglant noms de topònims, municipis... Vigila, però, que hi ha paràmetres amagats (p.e. nomcoor) que també s'han de corregir. Llavors, com a més a més, coordenades i imatge. Però això serà més feixuc :(. En tot cas, bona feina i endavant! --Jo ++ 15:12, 20 feb 2011 (CET)

De cap manera

I una tercera és dir una cosa i fer-ne una altra amb nocturnitat i traïdoria: Mentir, boicotejar, sabotejar. Si tu no participes de

tranquil que no va per tu. Però la junta de WM-ES queda ignominiosament tacada només pel fet d'haver tant sols imaginat de fer tal cosa, i es mereix el qualificatiu de xusma.--Galazan (disc.) 21:26, 21 feb 2011 (CET)

Triste....te cogen una frase,te la sacan de contexto y ¡zas!...ya está. Podrían haber cogido otra frase mía, al mismo respecto, del mismo día

Cualquiera que sin mala fe haya leído el post se dará cuenta de que esa frase mentada por Galazan estaba exagerando precisamente para mostrar que no podíamos hacer nada a ese respecto. Era una manera irónica de decir "¿qué vamos a hacer?...no es asunto nuestro". Pero claro....mejor lo tomamos por las malas y así podemos decir de los de WM_ES que mentinos, saboteamos y boicoteamos, mientras que avisar en la wikipedia:eu de tejemanejes varios para formar un frente común anti WM_ES, eso..eso es un favor que nos hicieron unas almas generosas. Ya estoy harto de este tema.Por favor, traslada este mensaje a quien tengas abien hacerlo. No pienso intervenir nunca más en un sitio donde la educación brilla por su ausencia en alguans personas.--Marctaltor (disc.) 23:03, 21 feb 2011 (CET)

Mala fe?? Treure de context?? Tu vas dir que havíeu de deixar clar que no donàveu suport a la Wikimania encara que es fes a Espanya perquè es feia a Catalunya i goses dir ara que simplement feies broma? Exageraves? No tens credibilitat, noi. Et recomano, Marctaltor, que tots els que vau participar d'aquella reunió dimitiu. Encara que no compartim la mateixa ètica, ja va quedar clar a la taverna, almenys hauries de tenir vergonya de l'escàndol que has protagonitzat. I Millars: aquesta gent ha creuat la línia de la honradesa, això t'hauria d'escandalitzar i no una paraula meva.--Galazan (disc.) 10:06, 22 feb 2011 (CET)
Perdona, Millars por usar tu discusión, pero no puedo permitir que esto quede así. En la reunión -como se puede ver en el enlace- se pregunta si vamos a ofrecer una postura oficial a un proyecto de Wikimania organizado por WM-CAT, más aún, dejar claro que no era WM-ES quien organizaba ese evento. Y entorno a eso, a dehar claro que no era WM-ES la que organizaba y que no teníamos nada que ver con eso, eran todas las intervenciones. Yo tuve exactamente 7 intervenciones en ese tema, que me vas a permitir que transcriba aquí:
  • marctaltor:

Personalmente opino que eso es una cosa que decidirá quién tenga que decidir, y no se si nuestra opinión al respecto le interesará

  • marctaltor:

De interesarle, por su requerimiento podremos sacar algo ¿no? No parece, por ahora, que la propuesta suscite enromes corrientes de entusiasmo generalizado....me parece

  • marctaltor:

Yo no creo que tengamos que salir a la palestra para decir "Oiga que nosotros no avalamos esto"..si nos preguntan (que lo harán , ya lo vereis) ya les diremos ¿no?

  • palestra
  • oiga
  • diremos
  • marctaltor:

¿Y qué hacemos? ¿ponemos un cartel que diga "WM-ES no apoya la Wikimania en Cataluña"? ¿le decimos a alguien extraoficialmente que no lo hacemos?... _

  • marctaltor:

Pero es que no se si debemos comentar el caso "oficialmente"...de todas maneras quizás podríamos poner algo del tipo "me han dicho en WM_ES que no apoyan esta idea"... _

  • marctaltor:

Básicamente hay tres alternativas: apoyamos, no apoyamos, no decimos nada

  • marctaltor:

Yo creo que esto se debe hacer saber a quienes van a tomar la decisión, nada más

Como se puede observar, toda mi intervención gira en torno a la idea de "nostros no tenemos que salir a decir nada, porque no es asunto nuestro". De hecho, es lo que se hizo: nadie de WM_ES dijo una sola palabra sobre esa Wikimania, ni tampoco nos han preguntado. Y si lo hubieran hecho -y aquí yo solo puedo responder personalmnte, porque no hay una posturaoficial- yo habría respondido que, por mi parte, si quién tiene que tomar la decisión de que se celebre una Wikimania en Cataluña dice que sí, yo no tengo nada que objetar. Aunque esto quizás ya no sea necesario, pues ya conocereis la decisión del Jurado del día 28 de enero, y si no podeis verla en [1]. Juro ante Dios y por la salvación de mi alma que absolutamente nadie de WM_ES ha tenido nada que ver com esa decisión.
Por último, parece ser que yo debeo respetar todas las opiniones, incluso debo soportar con cristiana resignación que me humillen y me insulten a placer, a mí y a mis compañeros y amigos de WM-ES. Sin embargo, yo no puedo expresar mis opiniones -con educación: hasta ahora yo no he insultado a nadie-. Esa es la diferencia: que ustedes pueden pensar lo que quieran, y expresarlo como les parezca mejor, y luchar por lo que crean justo y conveniente. Pero los demás, no. Que ustedes son los abanderados de la razón y de la justicia. Pero los demás, no. Que su ideario es el razonable y honesto. El de los demás, en tanto en cuanto no cuadre con el suyo, es inmoral, dudoso e improcedente. Pero les digo una cosa: pueden ustedes seguir así, porque la diferencia entre ustedes y yo es que yo defiendo el derecho a que ustedes sigan pensando como piensan, aunque esté muy lejos de compartir sus pensamientos y sus modos. Salud.--Marctaltor (disc.) 11:20, 22 feb 2011 (CET)
Estalvia't els discursos morals perquè els teus fets et desacrediten. Es va plantejar una Wikimania a Espanya i la junta de WM-ES va debatre a proposta teva de no donar-hi suport o de trobar maneres no oficials de no donar-hi suport, i tot per què la fa la comunitat catalana. Això és treballar per la Viquipèdia? Dimiteix, noi, dimiteix. La raó i la justícia la tenen aquells que diuen i fan el que han dit, els que no actueu així no. I perdona Millars per tenir aquest debat a la teva discussió, però si el sr. Marctaltor es cola en el diàleg dels altres...--Galazan (disc.) 14:49, 22 feb 2011 (CET)
He prometido a Millars no usar su discusión. De hecho, esta es la última vez que intervengo en la Viquipedia...paso de dar de comer.--Marctaltor (disc.) 16:12, 22 feb 2011 (CET)