Usuari Discussió:Pa-integral

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Pa-integral! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Judeo-què[modifica]

Hola, benvingut. Pots aclarir l'assumpte de Discussió:Judeoprovençal? --VRiullop (parlem-ne) 16:44, 9 feb 2006 (UTC)

Signatura[modifica]

Hola,

Jo de tu afegiria una redirecció cap a la teva pàgina de discussió en la teva signatura, així és més fàcil accedir-hi per fer-te algun comentari. Pasqual · * 19:53, 10 feb 2006 (UTC)

Genial! Hi ha gent amb originalitat pel món! Pasqual · * 09:00, 11 feb 2006 (UTC)
Hehehe... és que he pensat, ja que ho fas, fes-ho original :) pa-integral 14:06, 11 feb 2006 (UTC)
Aixó sí, quan vullgues contestar a algú, millor et dirigeixes a la seua pàgina de discussió, en el meu cas fent click al sobret (* ), i en alguns hauràs de dirigirt-te a la seua pàgina d'usuari i ahí fer click sobre la solapa Discussió. D'esta manera l'interessat s'assabenta instanàniament que té un nou missatge. Pasqual · * 16:59, 11 feb 2006 (UTC)

Necessitem mes usuaris! Avèm mestièr de mai d'usancièrs![modifica]

Adieu amic!

Sóc viquipedista i també participo a l'oiquipedià, l'enclipedia liura en occitan. Et poso aquest missatge aquí per animar-te a participar a la wiki en òc. Si jo tinc un nivell bàsic i puc fer articles, tu podràs fer molt més! Espero veure't allà!


Siáu viquipedista e tamben participi en l'oiquipedià,l 'enciclopedia liura en occitan. Te pausi aqueste messatge çai pr'amor qu'avèm mestièr de mai de personàs en la wiki en òc. Se ieu teni soncament un nivelh basic e pòdi far d'articles, tu poirás far fòrça mai! T'espèri ailà!

L'oiquipedià[modifica]

Mon occitan tanben es una barrèja de gaireben totei lei dialectes! Aquò es pas un problèma, es quicòm bon e neutrau! Pòdes veire que ara meteis ai escrit una barrèja de provençau, lengadocian e nord-occitan! Se as un nivèl mai naut qu'ieu, de segur poiràs far d'articles! Mon nivèlh qu'ei soncament basic! A mai, lei occitans "de la tèrra" son enlai per o corregir! T'i esperam! --KekoDActyluS

Mas ieu pensi qu'as pas lo nivèl 1, mas lo 2 (lo nivèl 1 es per los que comprenen l'occitan, mas lo saben pas escriure) --Pa-integral · 13 feb 2006 01:55 (UTC)

Benlèu òc, mas tu tanben as lo meteis nivèu! Totes dos podèm far o meteis! Vesi que ja siás a l'oiquipedià, òsca! A lèu! KekoDActyluS

Hola Pa-integral[modifica]

Mira, responent la teva pregunta: http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussi%C3%B3:Edvard, originariament la Viquipèdia en català havia sigut la número 2 i no la 20; no et sorprenguis, l'explicació és lògica, la Viquipedia en català va ser la segona Viquipèdia després de l'anglesa en crear-se (sí, es va crear abans que l'alemana, la francesa, l'espanyola, l'italiana, la portuguesa, la japonesa, etc...).

Jo també soc molt nou com a usuari que aporta/expandeix/corregeix articles, fins fa poc nomès els llegia. Pero certament es veu que la wikipedia en Txec està trepitjant els talons de la catalana pel que fa nombre d'articles. De totes formes es normal que la wikipedia en català perdi posicions contra llegües més parlades o més oficials, pero en tot cas, el que importa no es tan la qüantitat, sino la qüalitat, suposo jo. I a més, la Viquipedia en català pel que veig, es la llegua sense Estat propi (si no contem Andorra, que pel cas...) que més bé està de totes (nomès cal que miris la vasca, la bretona o d'altres llengues minoritaries...).

De totes formes, a mi em sorprenen altres coses, com per exemple que la Wikipedia en Polonés sigui la 4 Wikipedia en nombre d'articles (amb més del doble que la wikipedia en castellà), quan el polonès amb prou feines el parlen uns 45 milions de persones, i el castellà uns 400 milions de persones.

Almenys és sorprenent.

Oiquipedià:Presa de decision/Nom del projècte Oiquipedià bis[modifica]

Hola! Adieu!

Veig que fa temps que ja no t'hi passes, per la oiquipedia, i ara mateix ens cal tota la gent possible. Estem intentant canviar el nom, ja que, no se sap perquè, es va anomenar L'OIQUIPEDIÀ, etc etc. Com podràs notar, aquest mot és incoherent, ja que és accentuat segons les regles del francès (wikipedié). Ja sé que no s'accentua en francès, però aquesta es la pronunciació. Per això, ara intentem, mitjançant una votació, canviar-li el nom, però ens cal un mínim de 8 vots a favor, i perilla de fer aigües!

Vei que fa de temps que vénes pas per l'oiquipedia, e ara nos cau tota la gent possibla. Volèm chamjar lo nom, pr'amor que, se sap pas perqué, se ié balhèt lo nom d'OIQUIPEDIÀ. Coma poiràs véser, aqueste nom es pas logic, pr'amor que seguís lei nòrmas d'accentuacion dau francés (wikipedié). Ja sabi que en francés a pas d'accent, mas la prononcacion es aquesta. Es pr'aquò que volem, mejançant d'una votacion, ié chamjar lo nom, mas nos cau un minim de uèch vòtes a favor, e es en perilh de partir al país de las talpas!

Vaquí era direccion d'era presa de decision;

http://oc.wikipedia.org/wiki/Oiquipedi%C3%A0:Presa_de_decision/Nom_del_proj%C3%A8cte_Oiquipedi%C3%A0_bis

T'ié esperam! T'hi esperem! KekoDActyluS 19:24, 4 jul 2006 (UTC)

Problemes a la wiki occitana[modifica]

Adieussiatz! Doncs mira, hi he entrat i si, m'ho he trobat tot gegantí, però he anat a identificació i tot a tornat a la normalitat, i a canvis recents no veig cap reversió de vandalisme... No se, ho parlaré a la taverna. Mercé plan e al còp que ven! Keko_dc 21:41, 5 gen 2007 (CET)[respon]

Pàgines orfes[modifica]

[[{{{1}}}]] és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)[respon]

Articles orfes

Jordi Coll Costa 12:27, 9 març 2007 (CET)[respon]

Saudações[modifica]

Olá. És o mesmo Pa-integral del Racó Català? Então saudações! --Ibérico 18:49, 11 maig 2007 (CEST) Jo era l'Iberiquinho al Racó, però ja no hi entro. Romanès? Si són senzilles, podria traduir algunes coses. Ibérico[respon]

Benvingut[modifica]

Hola Pa. Quant de temps! Benvingut de nou.--Lohen11 18:44, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

Plantilla Infotaula Municipis de Gal·les[modifica]

Bon dia. He vist que has creat la plantilla dels municipis de Gal·les, i ho he trobat genial. Aquesta taula, o una de semblant em seria molt útil per a llocs que no fossin municipi, com Portmeirion, per exemple. Creus que podries fer-la o adaptar-la?

He trobat una part de la plantilla que em sembla que no treballa bé. Està en l'apartat de coordenades; si les poso en la font, quan fa la representació de la taula posa una cosa com "region:EU_type:city()}}|" i no entenc què hi pinta. Pots arreglar-ho o dir-me on ho has vist, per veure si trec l'aigua clara de com funciona? Gràcies per tot Jordi Roqué 16:01, 19 juny 2007 (CEST)[respon]

Crec que Portmeirion no és un municipi, sinó una entitat menor. En tot cas, sempre acabarem trobant nuclis de població que depenguin d'un municipi més gran. Jordi Roqué 16:40, 19 juny 2007 (CEST)[respon]

Gràcies per l'ajuda. Ja he trobat què feia malament, era un problema de sintaxi. Jordi Roqué 16:56, 19 juny 2007 (CEST)[respon]


Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'usar el botó <<reanomena>> de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article; Antonio de Oliveira Salazar. --Pere prlpz 00:13, 20 juny 2007 (CEST)[respon]

Categories de Gal·les[modifica]

M'he permès la llibertat de tornar a categoritzar tots els articles de geografia gal·lesa, ara que ja n'hi ha uns quants. Entren per dos nivells de categories principals:

Gal·les > Geografia de Gal·les > Comtats de Gal·les Àrees administratives de Gal·les > Anglesey ó Ceredigion ó Gwynedd -- Per conceptes d'algun dels tres comtats

o

Gal·les > Geografia de Gal·les -- 1) Pels conceptes d'altres comtats, fins que hi hagi prou articles per cada comtat per a crear-lo com a a categoria i 2) Per conceptes a cavall de dos o més comtats, que es podran enquibir algun dia en categories com a > Rius de Gal·les o es quedaran permanentment a > Geografia de Gal·les, que ja és prou digna. Salutacions Jordi Roqué 19:36, 5 jul 2007 (CEST)[respon]

Olá, Pa-integral![modifica]

Como vai a pós-graduação em Portugal? Aqui no Brasil tudo bem comigo. Fiz minha inscrição aqui na Wikipédia catalã, e ampliei o artigo sobre Estat de Rio de Janeiro. Um grande abraço/salutacions, Joao Xavier 04:44, 6 set 2007 (CEST)[respon]

  • Olá, Pa-integral! Por aqui tudo bem. Hoje é feriado aqui no Brasil (7 de setembro, proclamação da independência), por isto estou com tempo mais livre.

Entrei aqui na Vikipèdia para ampliar alguns artigos sobre o Brasil (como já fiz com o artigo sobre o estado do Rio de Janeiro). Recorri ao "Apertium", um sítio que possui, dentre outros, um tradutor automático castelhano-catalão e um outro catalão-aranês. Como eu me acostumei mais à norma lengadociana (usada pelo Cedric, pelo Jiròni e outros) decidi improvisar, e partindo de artigos em espanhol "traduzi-os" para o catalão com o "Apertium", deste para o aranês, e deste último para o lengadociano, procurando palavras na própria oc:wiki - o Jiròni corrigiu os detalhes. Meu objetivo principal é economizar tempo e aprofundar a qualidade das informações dos artigos. Veja o Apertium aqui, neste link. Um grande abraço, Joao Xavier 03:38, 8 set 2007 (CEST)[respon]

  • Tens gostado das ampliações de artigos que fiz? Que tal? Pretendo ampliar as informações sobre os estados brasileiros e suas capitais, e posteriormente criar artigos sobre algumas cidades. Salutacions, Joao Xavier 21:10, 9 set 2007 (CEST)[respon]

Olá! (ref.: tradutor automático)[modifica]

Olá, Pa Integral! Dentre os artigos que fiz com a ajuda do Apertium, estão todos da Categoria:Ciutats_de_Minas_Gerais, por exemplo, sobre a capital do estado, Belo Horizonte. E também as ampliações das informações sobre os estados brasileiros (por exemplo, Minas Gerais). Os textos originais eu escrevia em castelhano ou os adaptava da es:wiki (em alguns casos, eu primeiro corrigi ou atualizei informações da es:wiki, e depois usei o tradutor automático). Em alguns casos, quando o tradutor não reconhecia uma palavra, eu buscava um sinônimo ou mudava a estrutura da frase, até que ele a reconhecesse.

Apesar de não saber me expressar em língua catalã, entrei aqui na Viquipèdia para ampliar os artigos sobre o Brasil que existiam e criar outros (ao menos sobre as capitais de estados e outras cidades importantes). Sei que todo e qualquer tradutor automático terá e tem suas limitações, porém pode-se perceber que a quantidade de erros numa tradução automática espanhol-catalão (duas línguas neolatinas) é muito menor que a de uma "tradução" inglês-catalão, ou, digamos, italiano-inglês (uma língua neolatina e uma anglo-saxônica).

Sempre que eu me disponho a ampliar um artigo existente ou a escrever um novo, eu me preocupo com a veracidade e com a precisão da informação que escrevo (área, população, atividades econômicas principais, etc), mesmo só escrevendo bem em três idiomas (inglês, espanhol e na minha língua, o português) e de forma muitíssimo limitada em occitano, Ido e galego (nestas três, a maioria das palavras e expressões eu encontro em outros artigos destas mesmas Wikipedias). Por isto, digamos, o artigo sobre Estat d'Espírito Santo pode ter erros oriundos da tradução automática. Porém as informações técnicas (área, população, nome dos rios, etc) são absolutamente corretas.
Um grande abraço, e um Feliç Any Nòu! ;) Joao Xavier (discussió) 21:50, 2 gen 2008 (CET)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina 21 Elefants Grocs Anorèxics[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «21 Elefants Grocs Anorèxics», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 21:30, 6 ago 2008 (CEST)[respon]

Feliz Natal e Próspero 2009[modifica]

Olá, Pa-integral! Desejo a ti e a tua família um Feliz Natal e um 2009 repleto de paz, saúde e muitas alegrias! Um grande abraço do amigo, Joao Xavier (discussió) 12:23, 23 des 2008 (CET)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Glas Slavonije[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Glas Slavonije», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (discussió) 11:32, 4 gen 2009 (CET)[respon]

Recordatori de notabilitat de Brideshead Revisited[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Brideshead Revisited. --Bestiasonica (disc.) 23:18, 5 jul 2009 (CEST)[respon]

Feliz Natal e Próspero 2011[modifica]

Olá, Pa-integral! Desejo a ti e a tua família um Feliz Natal e um Ano Novo repleto de paz, saúde e muitas alegrias. São os votos do amigo, Joao Xavier (disc.) 02:45, 24 des 2010 (CET)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Pa-integral,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 31 de juliol no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 20. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:31, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Llawer Mwy[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Llawer Mwy. --Pau Cabot · Discussió 18:34, 29 set 2011 (CEST)[respon]

viquimarató gastronomia de l'Empordà[modifica]

Hola, Hem organitzat una viquimarató/formació sobre la gastronomia de l'Empordà a la Bisbal el 30 de setembre. Hi estàs convidat a participar presencialment o a distància. --Paputx (disc.) 13:08, 15 set 2015 (CEST)[respon]