Usuari Discussió:Pallares/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure




Hola Pallares!

Sóc molt conscient que especialment a tu no cal dir-t'ho però de totes maneres te n'informo ;-)

A partir del pròxim dimecres dia 27 i fins el diumenge 31 de gener, coincidint amb la gala d'entrega dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, tindrà lloc la 5ª edició del Viquiprojecte Cinema!

L'objectiu és crear i millorar articles relacionats amb el món del cinema: vuitena edició del Premis Gaudí, Globus d’Or, Oscars, etc.

T'animo a participar-hi i a fer-ne difusió a altres usuaris que hi puguin estar interessats. Gràcies!

--F3RaN (disc.) 18:45, 19 gen 2016 (CET)

Experiment de Davisson-Germer

Bon dia Pallares. En tenir temps podries avaluar l'article Experiment de Davisson-Germer referent a la comprovació de la naturalesa ondulatòria dels electrons. Fes els canvis que creguis necessaris o envia'm les correccions que hagi de fer per millorar-lo. Salut. Antoni Salvà (disc.) 11:52, 21 gen 2016 (CET)

Viquiprojecte cinema: aclariment de la puntuació de les fotos

@Pallares: hola!
Un aclariment pel que fa a les fotos. El viquiprojecte es va idear en motiu de la vuitena edició dels Premis Gaudí. A l'apartat puntuació, està especificat 3 punts Per cada fotografia pujada a Wikimedia Commons, perquè la idea era que algú assistís a la cerimònia d'entrega dels Gaudí, fes fotos 100% lliures i les pugés a Commons. Òbviament, això no ho ha entès ningú i és culpa meva per no haver-ho especificat, no haver-me expressat bé ni haver definit millor la puntuació, que a més és contradictòria. Per tant els teus punts són vàlids. Ara bé, com que no em sembla proporcional atorgar els mateixos punts per carregar una foto que per afegir 3.000 octets, et demano que a partir d'ara no incloguis més punts per fotos (que no es puguin carregar a Commons), si us plau. Informo a la resta d'usuaris perquè tothom ho ha interpretat com tu. Ho sento perquè és culpa meva i t'agraeixo la teva comprensió i la teva participació al viquiprojecte! --F3RaN (disc.)
@F3RaN: Ok. No comptaré més fotos. A més, aquest any no ens han convidat a la gala. --Pallares (disc.) 11:06, 31 gen 2016 (CET)

Hola, sí, molt de temps! Aquesta setmana estic una mica aclaparada de feina. Cap al cap de setmana, m'hi poso. Salut, m.--Maria Fullana de València (disc.) 21:02, 1 feb 2016 (CET)

Per cert, pel tema premis, envia'm un email (F3RaN mail) amb les teves dades personals, adreça, localitat i codi postal, si us plau. Ni idea de què t'enviarà en Kippel, això es cosa seva. Sorpresa! ;-)

L'últim article, no he pogut acabar de revisar-lo perquè no tinc l'original per contrastar-lo.--Maria Fullana de València (disc.) 18:34, 3 feb 2016 (CET)

Ja li he fet una ullada, m.--Maria Fullana de València (disc.) 14:19, 11 març 2016 (CET)

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 21:48, 30 març 2016 (CEST)

Hola, Pallarés, no trobe l'article; és el Parker??--Maria Fullana de València (disc.) 14:23, 18 abr 2016 (CEST)

Cinema turc

Mixed dessert plate

Hola. Veo y aprecio sus contribuciones als articles de cinema. Estoy tratando de dar una mica més de visibilitat als pelis turcs, pero la material visual en Commons es escasa. Tanto VP en turc como VP en inglés usan un "mogollón" de posters sota "fair use" (o fair play? :-) o algo así. No sé si me quiere ayudar con esto. Si yo le indico un par de posters, por ejemplo para desarrollar el article que acavo d'iniciar de Hülya Koçyiğit, o de Belgin Doruk, dos gigantes (no cabezudos, actrius :-) del cinema turc, me puede carregar les imatges? Independientemente de su respuesta positiva o negativa, moltes gràcies i bon cop de setmana. --E4024 (disc.) 15:08, 22 abr 2016 (CEST)

Gràcies. Per a Hülya Koçyiğit aquesta i per a Belgin Doruk aquesta por el momento... (Per a no agobiar. :-) Unes postres turques per a donar-li energia. --E4024 (disc.) 15:39, 22 abr 2016 (CEST)
I el director de Susuz Yaz, Metin Erksan, si es posible. --E4024 (disc.) 17:15, 22 abr 2016 (CEST)
Català? No crec. --E4024 (disc.) 17:42, 22 abr 2016 (CEST)
Moltes gràcies per la imatge i altres contribucions al article de Hülya Koçyiğit Bon setmana. --E4024 (disc.) 13:50, 25 abr 2016 (CEST)

Por mi culpa por mi culpa por mi grandisima culpa

Yo ya estoy pagando por pecados ajenos. También espero tu ayuda en ese purgatorio (no se qué significa :-) --E4024 (disc.) 15:58, 25 abr 2016 (CEST)

Tots els meus propis articles són esborrany!.. :) --E4024 (disc.) 16:13, 25 abr 2016 (CEST)

Títols de pel·lícules

Hola! Moltes gràcies pels ànims! Respecte a indicar després del nom de la pel·lícula que es tracta d'una pel·lícula i l'any d'estrena, és possible que n'hagi "abusat" però s'hauria de vigilar que moltes pel·lícules antigues provenen d'obres de teatre d'èxit amb el mateix títol i que de les que potser més endevant algú en farà l'entrada. Si et sembla bé, faré una repassada de les meves entrades i per a totes aquelles que no hi hagi versions ni tampoc hi hagi una novel·la o obra de teatre prèvia, reanomenaré l'entrada traient la indicació "pel·lícula de l'any XXXX". Et sembla correcte? Les referències provenen d'alguns llibres que tinc per casa i també de buscar en les bases de dades articles originals de l'èpocaAntoniBM

Títols de pel·lícules turques

Almanya Acı Vatan, per exemple. :) --E4024 (disc.) 10:21, 28 abr 2016 (CEST)

Carlotta Cosials

Necessito la teva ajuda -per ara- més que el cinema turc en Carlotta Cosials. Estoy convencido que esta cantant-actriu es notable. Hemos agregado muchas fuentes (vegeu EE:EE si us plau) pero falta incorporarlas al texto del article. Després estic segur que no será propuesto de nuevo por esborrar. Qué dices? Tienes una media hora para Carlotta? No vaciles en entrar a mi pàgina de proves i editar. Moltes gràcies. --E4024 (disc.) 16:34, 28 abr 2016 (CEST)

Referencies, avís

Manquen referències a Yol

Hola Pallares/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Yol. --Nobita931Espiar-me XD! Xat 22:15, 17 maig 2016 (CEST)

Cuinant

Bon dia, Pallares,

estem treballant per completar l'article de Balcázar. Gràcies per informar.

Cristina Abelló

Ho sent molt, de veres, estic dins d'un treball que m'omplirà de moment tot el mes, i no em dóna temps a revisar-los; a veure si més endavant: molt bon estiu!!!, m.--Maria Fullana de València (disc.) 08:01, 6 jul 2016 (CEST)

AWB

Ei, hola Pallares!. En aquesta mena de coses, si no les fas servir durant un temps, t'acostumen a donar de baixa l'usuari, podria ser que t'hagi passat això. Si ja t'has instal·lat la darrera versió de l'AWB i no et reconeix l'usuari, digue-li a en Lohen11, probablement ell et pot donar d'alta novament. Salut!.--Carles (enraonem) 14:13, 30 jul 2016 (CEST)

Viquirepte Any Llull de Viquidites

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 20:46, 4 ago 2016 (CEST)

Hola, Pallarés! més val tard que mai. Ho he fet una mica corrents perquè me'n vaig demà i estaré fora una setmana. Salut, m.--Maria Fullana de València (disc.) 21:16, 21 ago 2016 (CEST)

Índex de l'estat de les xarxes

Hola, he assajat d'actualitzar el primer paràgraf l'article Índex de l'estat de les xarxes, que des del moment que el vas escriure al 2009 queda força obsolet, com que aquest índex es publica cada any, i que pares al «campionat» del 2009. No sé tampoc si té sentit afegir taules per a cada any. Jo seria més partidari d'un article amb més text, explicant tendències, eventualment els tres primers països, la posició de l'estat espanyol o altres infos més pertinents que meres taules difícils per llegir. Es pot fer un enllaç extern cap a les taules, tot i que no les vaig trobar totes al web del WEF. Que et sembla?--Flamenc (disc.) 09:51, 7 oct 2016 (CEST)

Nikolai Noskov

Hola, estimada Pallares! No sé el seu katalnskogo, però sí que és l'ordre: vostè serà capaç de fer català un article sobre el músic de rock pro-rus Nikolai Noskov? Si ho fa aquest article, vaig a estar molt agraït! Gràcies! --178.71.215.129 (discussió) 08:33, 9 oct 2016 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Joansg (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 09:43, 18 oct 2016 (CEST)


Hola! Sóc nou!

Noves dates viquitrobada 2016

Hola. T'informem que, per motius aliens a l'organització, hem hagut de canviar les dates de la Viquitrobada d'enguany. Finalment se celebrarà els dies 26 i 27 de novembre al Museu Etnològic de València. Esperem poder comptar igualment amb la teva presència. Quedem a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte al respecte. Cordialment, --Kippelboy (disc.) 15:18, 20 oct 2016 (CEST) Amical Wikimedia

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Mònica13 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 16:29, 22 oct 2016 (CEST)


Bona tarda,

Em dic Mònica i sóc nova a Viquipèdia. Tinc un dubte: si tradueixo un article, per exemple, del castellà al català, copio també les cites que apareixen en l'article en castellà al de català?

Moltes gràcies per seva atenció,

Mònica

Hola, Pallarés: demà li faré una ullada. No puc anar a la trobada... a veure si a una altra. m.--Maria Fullana de València (disc.) 20:22, 22 oct 2016 (CEST)

Quinzena de la Qualitat de 2016

El 16 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Per al millor seguiment del volum d'edicions es recomana incloure #QQ16 en el resum d'edició Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 09:36, 4 des 2016 (CET)

Copiar i enganxar

Hola! Sóc la Mònica i temps enrere et vaig fer una consulta sobre com traduir un article.

T'escric perquè tinc un problema a l'hora d'editar els articles. Des d'aquest matí que la viquipèdia no em deixa enganxar informació en cap article (es tracta d'informació que tinc en un word i que ara estava passant). Com creus que ho puc solucionar?

Gràcies!

Felicitat

Bones festes!. Una abraçada--MarisaLR (disc.) 11:38, 23 des 2016 (CET)

Gràcies!

Hola Pallares! Avui he acabat la mermelada de taronja que ens vas donar a la viquitrobada. M'ha endolcit molts esmorzars, va ser un detall molt maco :)

Moltes gràcies i bones festes!

PESCAR

Bona tarda, com va tot? Tal i com vam anunciar durant la Viquitrobada a València, en pocs dies començarà el Viquiprojecte:PESCAR, amb la intenció de millorar el coneixement sobre la història de la humanitat a la Viquipèdia. Esperem comptar amb la teva participació. Apunta't-hi! Bones festes --Kippelboy (disc.) 16:13, 27 des 2016 (CET) (Amical Wikimedia)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Mapintanel (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 11:59, 19 gen 2017 (CET)

Hola, vull enfrontar-me a una tasca que s'allunya dels meus coneixements tècnics en la Viquipèdia. M'explico, vull fer les entrades Foto fixa (professió cinematogràfica) i Foto fixa (fotografia), que corresponen a https://en.wikipedia.org/wiki/Unit_still_photographer i a https://en.wikipedia.org/wiki/Still_photography per la qual cosa crec que s'ha de fer una pàgina de desambiguació ja que en català es diuen igual la professió i l'objecte, i també s'hauran de relacionar amb les versions internacionals. Encara em queda feina de redactar i organitzar fonts, però abans de crear les entrades volia una mica de suport per no cagar-la.

Moltes gràcies per l'ajuda!--Mapintanel (disc.) 11:35, 20 gen 2017 (CET)

Caiguda mortal

Perdona. No entenc el començament de l'article indicat. Suposo que serà fàcil de corregir. Cordialment.Josep Esquer (disc.) 18:58, 23 gen 2017 (CET)

Em referia a la frase "Després de l'accident del seu pare, Joe intentarà realitzar el seu últim desig recuperant el que el germà bessó del seu pare li havia robat fa anys: un descapotable llisca pels foscos carrers de Newark". Tornant-la a llegir, veig que la puc entendre. Però barreja una descripció amb l'acció del film. No em facis cas. Són dèries meves. Perdona i endavant. Mercès per col·laborar.Josep Esquer (disc.) 20:02, 23 gen 2017 (CET)
Crec que ara s'entén perfectament. Repeteixo: perdona i mercès per l'atenció. A disposar!!Josep Esquer (disc.) 08:07, 24 gen 2017 (CET)

Hola Pallares,

Et contacto per informar-te que aquest diumenge, 29 de gener, s'entreguen els Premis Gaudí. Torno a aprofitar l'ocasió per reiniciar el Viquiprojecte:Cinema, que enguany durarà una setmana, del dissabte 28 de gener 8 (demà) fins al dissabte 4 de febrer, i està obert a tota mena d'aportacions sobre el cinema. T'animo a participar-hi i em disculpo per la brevetat de la comunicació! --F3RaN (disc.) 19:17, 27 gen 2017 (CET)

Mentors per a usaris no registrats

Hola Pallares, m'ha arribat un missatge de "Cercant un mentor" d'un usuari no registrat, és a dir una IP. Si no està registrat, té sentit que li contesti a la pàgina de discussió d'aquesta IP? Rebrà el missatge? No sé ben bé com funcionen aquestes coses... Gràcies! :) --Marionaaragay (escriu-me) 12:31, 5 feb 2017 (CET)

Moltes gràcies! --Marionaaragay (escriu-me) 12:45, 5 feb 2017 (CET)

La teranyina de la Carlota (pel·lícula de 1973)

Tu que hi entens de cinema, saps què punyetes vol dir aquest fragment de l'article?: «L'aranya pot protegir marranillo escriptura de missatges de Wilbur espectaculars a la pantalla (d'aquí el títol). Al final, l'aranya Charlotte mor i sortir de la cort de 511 dels seus fills (tenia 514).» Intentava arreglar-lo però no me'n surto. --Enric (discussió) 13:29, 10 feb 2017 (CET)

Ho he canviat basant-me en la versió italiana, ja que no he vist la pel·lícula i no en tenia ni idea de què anava. --Enric (discussió) 19:07, 11 feb 2017 (CET)

articles revisats

Hola, Pallarés: ja els he revisat, salut, m.--Maria Fullana de València (disc.) 12:30, 12 feb 2017 (CET)

Crear categories

Hola, volia afegir una categoria Filmoteca de Catalunya amb una subcategoria Directors de la Filmoteca de Catalunya, però com tinc tendència a trepitjar cables que no toquen et volia demanar consell abans de fer-ho.--Mapintanel (disc.) 14:13, 22 feb 2017 (CET)

A Directors de la Filmoteca volia assignar-hi els que estan documentats ja actualment com a tals: Antoni Kirchner, Natàlia Molero i Esteve Riambau, i si algun dia algú el crea, Roc Villas. La categoria Filmoteca de Catalunya es podria utilitzar per a poder organitzar en subtemes les activitats de la Filmoteca, ja que ara mateix alguns com el Centre de Conservació són excessivament llargs a l'entrada de la Filmoteca. Sobre el lloc on ha de penjar... és complicat canviar les categories de lloc? Perquè ara mateix depèn de l'ICEC, però el Conseller de Cultura ha dit que en un any serà autònoma. Potser sota Cinema estarà bé, sense que estigui col·locada orgànicament. --Mapintanel (disc.) 08:30, 23 feb 2017 (CET)