Usuari Discussió:Papapep

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Papapep/Arxiu 1 en data 08-08-2016.

Marti.bdb (discussiócontribucions)

Bon dia,

com a participant del Viquiprojecte d'Articles absents de l'any 2012 t'informem que es reprèn el Viquiprojecte. T'animem a participar de nou per a fer crèixer la Viquipèdia en català.

Gràcies.

Resposta a «Viquiprojecte: Articles absents»
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Papapep.

El 2016 vàrem aprovar una política d'activitat d'administradors on es preveu la retirada dels permisos en cas de no usar les eines administratives després d'un cert temps. El motiu és bàsicament per a seguretat del projecte. Fes-me saber si tens planificat tornar en un futur immediat per ajudar amb les tasques administratives, o bé si decideixes que ja no necessites tenir l'accés. En qualsevol cas sempre pots tornar per col·laborar quan vulguis, o quan puguis. Salutacions. Pau Cabot · Discussió 12:41, 25 abr 2023 (CEST)

Docosong (discussiócontribucions)

@Paucabot Veig que el company roman inactiu. Com a última mesura, se li ha pogut contactat per correu electrònic?

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo no n'hi he enviat cap, però si vols, ho pots provar.

Docosong (discussiócontribucions)

Enviat! Si en un parell de dies no contesta, es pot procedir a donar-lo de baixa com a administrador.

Docosong (discussiócontribucions)

Només deixar constància que no he rebut cap resposta, aleshores caldrà procedir a donar-lo de baixa com a administrador. Notifico en @Jmrebes perquè estigui al corrent.

Paucabot (discussiócontribucions)

Deman la baixa del company, idò.

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)
Resposta a «Inactivitat»
Judesba (discussiócontribucions)

Bon dia, Papapep! Com va tot? Potser encara no t'ha arribat la notícia, però aviat celebrarem la Viquitrobada i enguany serà a Amposta del 18 al 20 de novembre. Ens agradaria que hi vinguéssis, així que t'animo a visitar la pàgina i apuntar-t'hi si en tens ganes. Si, a més, t'animes a fer algun taller o xerrada sobre algun tema, pots deixar-nos les teves propostes aquí. Fins ben aviat!

Resposta a «Viquitrobada 2022 Amposta»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola!

Heu rebut aquest missatge perquè sou administrador en algun wiki de Wikimedia.

Actualment, quan algú fa una edició en algun wiki de Wikimedia sense entrar al compte d'usuari, mostrem la seva adreça IP. És possible que en un futur no puguem fer-ho. Aquesta decisió la prendrà el departament legal de la Fundació Wikimedia, perquè les normes i regulacions sobre la privades a Internet han canviat amb els anys.

En comptes de l'adreça IP mostrarem una identitat ofuscada. Els administradors encara sereu capaços d'accedir a l'adreça IP. També es crearà un nou rol d'usuaris amb permisos per a veure les adreces IP dels usuaris no registrats, amb la finalitat de lluitar millor contra el vandalisme i el spam sense la necessitat de ser administradors. Els usuaris amb drets de patrulla també veuran part de la IP fins i tot sense aquest rol. També estem treballant en millors eines per ajudar-hi.

Si no ho heu vist ja, podeu llegir-ne més a Meta. Per a assegurar-vos de no perdre cap dels canvis tècnics als wikis de Wikimedia, us podeu subscriure al newsletter tècnic setmanal.

Tenim dues propostes sobre com pot funcionar aquest identificador. Us agrairem qualsevol comentari sobre com creieu que pot funcionar millor per a vós i per al vostre wiki, ara i en el futur. Ens ho podeu fer saber a la pàgina de discussió. Es permet escriure directament en el vostre idioma. Les propostes actuals es van publicar el mes d'octubre i es prendrà una decisió després del 17 de gener.

Moltes gràcies. /Johan (WMF)

19:10, 4 gen 2022 (CET)

Resposta a «How we will see unregistered users»
Anna maria batalla (discussiócontribucions)

He revisat la pàgina d'Antonieta Feliu Mirò, editada fa molts anys per Sergi Selvas. Té un avís de que no hi ha referències. He vist que el personatge actualment ja és més conegut .Fins i tot en instituts del Bages estudien la seva trajectòria. També Esquerra Republicana li ha dedicat una biografia. He consultat el diari el Dia, i Memoria.cat, i les he afegit. Què et sembla? es pot donar per vàlid?

Resposta a «Antonieta Feliu i Miró»
Xè73 (discussiócontribucions)

Bona nit, Papapep!

Quan he acabat la traducció de la pàgina del músic Richard Thompson, m'he adonat que el títol no se m'ha traduït!

Richard Thompson (músico) i no recordo com es feia per modificar un títol...

Papapep (discussiócontribucions)

Fet!

Resposta a «L'he liat amb el títol»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Veig que fa una estona que no edites i espere que estigues en perfecta salut! Gràcies per tot el que fas i espere tornar a veure't ben prompte entre nosaltres! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i veient com contribueixes hi tens dret de vot. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon dia Papapep!»
Atrvalero (discussiócontribucions)

Hola!


He vist que has revisat l'article de Sant Jordi i pot-ser pots donar un cop d'ull això, si us plau: "Discrepàncies en la data i lloc de naixement a l'article". Vaig deixar un comentari a discussions.


L'article:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Sant_Jordi


La discussió:

Des del desconeixement, a la introducció queda dit que Sant Jordi va néixer a "Diòspolis, Palestina, v. 270", tanmateix, a la bibliografia indica que va néixer a "c. 280 Capadòcia". No sé si té alguna relació o és una errada. Algú ho pot aclarir?

Atrvalero (disc.) 12:26, 22 abr 2021 (CEST)

Salut


Sóc conscient que al llarg de l'article parla de dos possibles llocs de naixement, però queda estrany veuere les diferències entre la biografia i la introducció (on tampoc es fa referència a aquest fet a primer cop d'ull).


Gràcies pel teu temps

Papapep (discussiócontribucions)

Hola, @Atrvalero. He tret les dades manuals i ara les agafa de Wikidata, i coincideixen. Salut.

Resposta a «Li pots donar un cop d'ull?»
Docosong (discussiócontribucions)
Resposta a «Desbloqueig»
37.29.168.80 (discussiócontribucions)

Prova de bloqueig

Resposta a «Prova»