Usuari Discussió:Vallue/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Special:EnableStructuredDiscussions

Hola, Vallue! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició

Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda

Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi

Proves
La teva pàgina de proves

Don't speak Catalan?

--Carles (enraonem) 12:00, 16 nov 2013 (CET)

Viquitrobada

Està oberta a tothom, la majoria dels que ve són veterans i potser trobes farragosos els temes interns però estarem encantats de veure-t'hi, no hi ha "nivells" de viquipedistes--barcelona (disc.) 12:38, 16 nov 2013 (CET)

Viquitrobada

Okis !. Espero que ens veiem !

Enllaç erroni cat-cast

Aquesta pagina en castellà enllaça a la pag wiki en català de "https://ca.wikipedia.org/wiki/Museu_Etnol%C3%B2gic_de_Xal%C3%B3" Museu Etnològic de Xalo https://es.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Asistente_para_la_creaci%C3%B3n_de_art%C3%ADculos/Tema

Avís automàtic per robot a Jaume Camps i Rabadà

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Jaume Camps i Rabadà i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 15:23, 8 set 2015 (CEST)

@AvisaBots: Hola. He quedat amb el Paucabot que redactaria de nou aquesta secció. No veig quin conflicte hi pot haver. He treballat amb la pàgina de proves i tinc el material original desat en aquest apartat. Qualsevol problema, si us plau ..--Vallue (disc.) 15:45, 8 set 2015 (CEST)

Cronologia de l'ornitologia

Bon dia Vicenç, contestant la pregunta, Cronologia de l'ornitologia, no ha sigut creat sota cap viquiprojecte o organització de cap mena, va ser una simple traducció de la wiki espanyola, que ben s'han millorat diversos punts, l'article encara té carències sobretot en les referències, aniria bé l'afegiment d'informació de la wiki anglesa, o bé de referències externes. Personalment no estic ficat en aquest camp, però estic acostumat a contribuir a la Viquipèdia sobre tota mena de temes, així que per qualsevol cosa, fes-m'he un toc. Salutacions--Manlleus (disc.) 15:30, 24 maig 2017 (CEST)

Quinzena de la Qualitat de 2017

El proper dissabte 16 comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat Ja pots anar apadrinar categories, i recorda que per un millor seguiment, s'ha previst usar l'etiqueta #QQ17. Agraït per endavant. --Panotxa (disc.) 09:01, 10 des 2017 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Hola Vicenç! Suposo que ets l'autor d'unes cronologies sobre temes veterinaris que eren molt interessants. Moltes mercès. Em plau d'informar-te que estic afegint una llista d'antics tractats a l'article existent. Poden semblar fora de lloc però jo crec que no. La llista hauria de permetre (sempre que sigui possible) la consulta directa a Google Llibres (o similar) de l'obra original. L'interès "científic" és limitat, però cada obra és potencialment una font d'anècdotes i curiositats. Pel que fa a la "Llista de vaixells", de moment no penso entrar en la discussió. Jo tinc molt clar el tema i conec la Llista de llistes en anglès (que no és cap meravella). La Wikipedia en anglès té molts articles i poden fer llistes parcials de temes variats. En català, amb dues llistes n'hi ha prou, de moment. Salutacions. Josep Esquer (disc.) 00:09, 5 abr 2018 (CEST) Hola Josep Doncs si, crec que estem parlant d'unes cronologies que fa temps vaig preparar. Ara m'agradaria adaptar-les al format wiki però necessito estudiar-m'ho mes i alguna ajuda per entendre millor com funcionen les cronologies amb Histropedia. Pel que fa als vaixells només era un suggeriment ja que vaig veure que estàveu parlant del tema i us volia comentar les llistes que havia vist en altres wikis. Si trobem algun tema en que puguem col·laborar, per mi encantat. Salutacions Vallue (disc.) 10:37, 5 abr 2018 (CEST)

Perdona. No vaig veure el teu missatge anterior sobre llistes de vaixells. L'acabo de llegir i em sembla bé. Pel que fa als tractats de veterinària, només vaig començar una tasca "provisional". Una bona cronologia com la que esmentes seria millor. De moment no tinc previst de fer-la. Probablement tu disposes de més informació. Des del meu punt de vista, les referències de Google Llibres permeten una consulta fàcil de la majoria d'obres antigues. Si decideixes escriure una llista d'obres (en forma de la Cronologia que dius), em comprometo a afegir les referències. Fins aviat. Josep Esquer (disc.) 19:37, 17 abr 2018 (CEST)

Hola Josep. Miraré de fer alguna cosa al respecte i quan ho tingui mig lligat t'ho comento. Salut !Vallue (disc.) 10:47, 18 abr 2018 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)


Nota del Nelo

Hola Viçens. Perdona que hagi trigat una miqueta en contestar la teua nota. La idea de cooperar en aquest projecte, en principi em sembla atractiva. Passa però, que estic compromès en un parell d'assumptes més i no dec de comprometre'm en més del que puga donar. M'agradaria, de qualsevol manera, saber una mica més de les teues idees sobre aquest projecte, per fer-me una idea del que se puga esperar de mi. --Nelo (disc.) 23:41, 16 abr 2018 (CEST)

Missatge del Nelo

Disculpa les meues limitacions. No se com puc adreçar-me a tu de manera privada. Estaria encantat en fer-ho.--Nelo (disc.) 23:46, 17 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 02:47, 20 abr 2018 (CEST)

pescar

Ei, estàs al top 5 temporal de pescar, espero que continuïs col·laborant amb aquest concurs, és un dels grossos de l'any--barcelona (disc.) 10:37, 1 maig 2018 (CEST) Ok Barcelona, em dones una alegria !. No pensava pas que estaria tant alt. Miraré de seguir contribuint, mínim un al mes. Ara estic també amb la Viquimarató d'Informació i Documentació 2018 i estic fent algun article sobre IIa República i Guerra Civil. Un tema que m'apassiona, entre molts ... Seguim !Vallue (disc.) 12:50, 1 maig 2018 (CEST)

segueixes 4t!! Amunt!--barcelona (disc.) 22:54, 13 juny 2018 (CEST)
sempre, mentre pugui ! Vallue (disc.) 13:18, 16 juny 2018 (CEST)
ja vas segon a la general :) enhorabona i a seguir!--barcelona (disc.) 18:45, 4 ago 2018 (CEST)
ara em dedico una mica al VP:Religions. Deixo a la resta que m'enxampin ;-). Merci per info ! Vallue (disc.) 18:49, 4 ago 2018 (CEST)
segon a la general, última empenta i ja el tenim, segueix :)--barcelona (disc.) 10:35, 7 nov 2018 (CET)
De mica a mica, s'omple la pica ! ;-)Vallue (disc.) 10:25, 10 nov 2018 (CET)

Duplicat

Hola. Potser no t'has adonat que has creat dos articles iguals: Columna de les Serps i Columna de les serps, un d'ells enllaçat a Wikidata. S'hauria d'esborrar un. Salut. --Pompilos (disc.) 13:13, 1 maig 2018 (CEST)

Gràcies. Ha estat un descuit meu! Ara poso la plantilla corresponent… Merci! Vallue (disc.) 13:21, 1 maig 2018 (CEST)

Traduït de

Hola Vallue!

T'informo que estàs posant malament totes les plantilles {{traduït de}}. Veuràs que si fas clic a "seva versió del dd/mm/aa" (per exemple a Discussió:Exèrcit traci) l'enllaç no va enlloc. Això és perquè poses malament l'ID de la versió. No sé per què t'has dedicat a posar l'ítem de wikidata en comptes de la versió de l'històric d'on has fet la traducció. T'ho he corregit aquí com a exemple, si us plau fes-ho tu a la resta d'articles que has creat abans de crear-ne de nous. Salut, --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:38, 11 jul 2018 (CEST)

@Vallue: No passa res. Si necessites ajuda o tens cap dubte avisa'm! Salut, --Pau Colominas (t'ajudo?) 15:24, 11 jul 2018 (CEST)
@Vallue: En realitat quan poses l'ítem de WD no està funcionant com tocaria. T'està enviant a la versió actual de l'article, no a la versió de l'article que vas fer servir al moment de la traducció. És a dir, si d'aquí tres anys algú vol mirar d'on vas traduir i fa clic no l'enviarà a la pàgina que vas fer servir, sinó a la versió més recent d'aquesta. Per això cal l'oldid. Salut, --Pau Colominas (t'ajudo?) 08:45, 12 jul 2018 (CEST)

Plantilla Geografia de l'Antàrtida

Hola Vallue. Estàs inserint aquesta plantilla entre la plantilla «ORDENA» i les categories. Les plantilles de navegació van a sobre del conjunt ORDENA + categories, que van unides, i d'autoritat, si existeix, deixant un espai en blanc. Dona un cop d'ull a Viquipèdia:Estructura d'un article. Gràcies.--Kette~cawiki (disc.) 19:32, 21 gen 2019 (CET)

Hola Eugeni. Gràcies per la info. Vaig agafar l'estructura base de les plantilles de navegació en un registre que no tenia ni "ORDENA" ni autoritat. Faré les correccions oportunes el mes aviat possible. Disculpa els errors. Salutacions.Vallue (disc.) 18:48, 22 gen 2019 (CET)

Presa de decisió «tancament» de la Viquipèdia

Com a viquipedista molt actiu m'agradaria poder convidar-te a que puguis donar el teu punt de vista en aquesta presa de decisió. Gràcies! --Toniher (disc.) 00:05, 23 març 2019 (CET)

Ja has participat a la Viquiestirada?

Ja queda menys d'una setmana per a la fi de la Viquiestirada d'abril, aquest mes dedicada als esborranys de literatura. Ajuda'ns a millorar els articles de menys de 1.500 octets sobre aquest àmbit; hem afegit un premi de Sant Jordi que sortejarem entre els participants amb més de 60 punts aconseguits durant aquest mes. Llença-t'hi!

I a partir de dimecres vinent, 1 de maig, comencem la Viquiestirada de maig, que estarà dedicada als esborranys d'arquitectura. El primer dia de mes obrirem la pàgina del concurs, on hi podràs trobar els articles de gamma extra que més hi puntuen i un altre premi especial! T'hi esperem!

--Townie (discussió) 14:22, 26 abr 2019 (CEST)

Bona tarda, Vallue. Veig que estàs afegint aquesta categoria en diversos articles, però la categoria encara no està creada. Si de cas crea-la primer, i segueix afegint cantants després, que n'hi ha un fotimer i en tens per una bona estona! ;-) Salut, --Judesba (digues...) 17:41, 5 ago 2019 (CEST)

Hola novament. Si no saps crear una categoria et puc ajudar. O bé te n'ensenyo o bé la faig jo, que és un moment. :-) --Judesba (digues...) 18:15, 5 ago 2019 (CEST)
Gràcies Usuari:Judesba. La veritat es que ho tenia mal entès. M'havien dit que les categories es creaven automàticament quan agrupaves 5 articles sota un mateix concepte. He creat Categoria:Músics LGBT ja que agrupa tant compositors com cantants, tal com veig a la viqui en ESP i ENG. M'hi estreno doncs. Si veus alguna cosa incorrecta, si us plau, fes-m'ho saber. Salut !Vallue (disc.) 18:19, 5 ago 2019 (CEST)
Si vols que algú rebi una notificació d'un comentari teu fes servir això {{ping|nom de l'usuari en qüestió}} o {{u|nom de l'usuari en qüestió}}. Ara crearé la categoria que feies servir tu dins de Categoria:Músics LGBT, i la pots anar fent servir; dóna'm cinc minuts i llestos. Que jo sàpiga no es crea automàticament sinó manualment. Com a mínim així era abans, que he estat cinc anys sense editar i he tornat fa unes setmanes. :-O Salut! --Judesba (digues...) 18:23, 5 ago 2019 (CEST)
Ok @Judesba: mica a mica anem aprenent ... Vallue (disc.) 18:37, 5 ago 2019 (CEST)
I tant! Això sempre! ;-) Salut! --Judesba (digues...) 18:39, 5 ago 2019 (CEST)