Usuari Discussió:Walden69/2005

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Walden69! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Si disposeu d'un lector RSS podeu ser avisat de canvis en una pàgina. Per fer-ho aneu a l'historial de la pàgina que voleu vigilar i al requadre "eines" pitjeu sobre RSS o Atom, depenent del sistema que utilitzeu. Aixó es molt útil per a ser avisats de canvis a la vostra plana de discussió.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Categories

Hola, bona tarda!

Fantàstica la feinada que estàs fent amb nadius nord-americans (o indis o no sé quin nom creus que és el més pertinent). A fi que sigui més fàcilment accessible i estigui més ben organitzada (tota aquesta informació que tu has introduït/seguiràs introduïnt -esperem!!-), procura però de posar sempre alguna categoria al final de la pàgina. Per a persones, s'acostuma a posar (com a mínim) una categoria relacionada amb el seu país/nació/estat/el-què-sigui d'origen i una altra referent a la seva feina o raó per la qual és cèlebre i és a una enciclopèdia. Entenc però que el fet que es posi a Categoria:Estatunidencs (o Categoria:Canadencs) totes aquelles persones de qui darrerament has escrit articles potser no et semblarà el més adequat. Potser podries tu crear categories referents als nadius nord-americans, amb la nomenclatura que creguis convenient?

A més, també és costum de començar els articles repetint, a la primera frase (i en negreta) el nom del títol de l'article (mira, per exemple, taula). I quan es creen enllaços externs és convenient posar en quina són, si no són en català.

En fi, cosetes perquè tot quedi més endreçat. Ànims i gràcies per la feinada novament!--Jahecaigut 15:38, 19 nov 2005 (UTC)

Seguint amb el que deia en Jahecaigut, s'ha creat la Categoria:Amerindis. Ja els he posat tots allà.--VRiullop (parlem-ne) 16:53, 20 nov 2005 (UTC)

Si pitges el botó on hi diu les vostres contribucions podràs veure els articles que has editat i els petits retocs de format que hi han fet altres contribuidors. Amb el que ja t'ha dit altra gent, si t'hi fixes podràs seguir facilment el llibre d'estil i així evitaràs que hi hagi altres contribuidors a darrere fent aquestes petites correccions de format. De fet, consultar asiduament el que han fet els més veterans amb les teves pròpies contribucions és la millor manera d'aprendre. Gràcies. Rata de Biblioteca 16:46, 20 nov 2005 (UTC)

Acabo de mirar la categoria "amerindis" i la veritat es que esta plenissima ! (suposo que gracies als teus articles). Potser caldria pensar en fer-hi subcategories, si es que et sembla que hi ha alguna manera logica de fer-ho. Xevi 19:52, 20 des 2005 (UTC)
A mi se m'acut que es podrien fer les subcategories cabdills amerindis i escriptors amerindis, que m'ha semblat que n'hi ha uns quants. Llull 20:01, 20 des 2005 (UTC)

Benvingut/da i nous comentaris

Bé, com no agrair la teua col·laboració ja que la Viquipèdia es fa entre tots i pel que veig estàs fent una feinada molt interessant. T'he de dir, encara que veig que ja has rebut alguns consells que no podem inventar-nos noms i ortografies inexistents, xippewa no existeix en català ho pots consultar al diccionari de la [GEC], tampoc sé el que vol dir Dakota-Sioux, sé que els sioux també s'anomenen dakota, però aixó s'ha d'explicar dins de l'article i ficar un títol més genèric com simplement Sioux ja que Dakota també és un grup (el Santee), i una cosa més quan vullgues ficar un categoria la sintaxi és esta:

  • per Ameridis: [[Categoria:Ameridis]] i no [[Categoria]]: [[Amerindis]]

Com que ets nou espere que no t'ho prengues malament car el que busque és evitar-me la feinada de repassar els teues negligències, que jo també n'ha fet, i de grosses! ;D

Ludor | ? 20:43, 20 nov 2005 (UTC)


Bona nit, sí, però no cal innovar, el lèxic que aparega en els articles ha de ser el què està admès per l'IEC, el diccionari, què supose que coneixeràs, del què t'he fet referència més amunt és l'únic del què ens hem de refiar. Quan un mot no existeix hem de deixar l'ortografia del manlleu, és el què es fa habitualment, no és feina nostra adoptar nous vocables. També he vist que has creat dos articles per la mateixa gent (chippewa i ojibwa), el que es fa en este cas és una redirecció. I millor si signes els teus comentaris, afegint quatre tildes ("~~~~", (tecla <Atl Gr> + <4> quatre vegades, la tilde també pots obtindre-la amb la combinació: <Alt> + <1> + <2> + <6>) Ludor | ? 21:09, 20 nov 2005 (UTC)


Volia informar-te també de que vaig reanomenar l'enllaç [[algonquina]] sota [[algonquí]] perquè per evitar duplicar els articles el que és més habitual és prendre forma en masculí singular, en este cas no ho he fet bé i vaig a tornar a canviar-ho per [[Llengües algonquines|algonquina]] què és la nomeclatura habitual per als grups de llengües.

Bé, pel què veig vas aprenent molt ràpid així que m'imagine que no trigaràs a redactar article de qualitat. Sort, paciència i endavant!
Ludor | ? 23:57, 20 nov 2005 (UTC)

No crec que ho facis de mala fé, però veig que no estàs fent cas dels consells que t'han donat quant al format estàndard que s'ha de seguir en un article de la Viquipèdia. Si no entens alguna cosa que t'hagin dit serà millor que preguntis mil vegades abans de tirar endavant, fixa't en els canvis que hi introdueixi la gent, en els comentaris que et facin i fixa't que estàs engreixant la llista de Categoria:Viquipèdia:Articles a millorar la qual cosa no crec tampoc que vulguis fer. Faig incís en el fet que cal introduir enllaços als termes interessants, començar els articles amb una frase definitòria inicial que inclogui el terme a definir en negreta i que cal que facis servir el codi de categories com en aquesta pàgina ja t'han ensenyat. NO et prenguis això com un sermó o un retret, si us plau, simplement detallo el que tothom va haver d'aprendre quan va començar a col·laborar en un inici.

Mira't el llibre d'estil!

Walden69 has de mantenir un estil similar a tots els articles... Abans de continuar mira't el llibre d'estil. Ludor 23:44, 21 nov 2005 (UTC)

Walden69 cuida eixes faltes que sempre et corregisc les mateixes (xeienne, comanxe, cherokee, l'ús de majúscules, el format del text, espais ...). Gràcies, no volia aplegar a este punt! —Ludor | ? 19:28, 22 nov 2005 (UTC)


T'apunto algunes recomenacions d'estil que, de fet, ja t'estan reiterant diferents usuaris. Si fessin un seguiment dels teus propis articles ja veuries quines coses s'estan corregint i que podries evitar en altres articles:

  1. Introducció: Hauries de llegir-te Viquipèdia:Llibre d'estil#Introducció. És bo que el títol de l'article surti a la introducció marcat amb negreta. A partir d'aquí, s'han d'evitar les negretes.
  2. Enllaços externs: llegeix Viquipèdia:Llibre d'estil#Enllaços externs.
  3. Tipografia. Mira de treure al teu editor de textos la correcció automàtica de cometes tipogràfiques. D'aquesta forma el punt volat no et sortirà com un bolet (de l'anglès bullet), i els apòstrofs no es torçaran.
  4. En català no és ni EEUU ni USA, sinò EUA.
  5. Si tens cap dubte pregunta abans de tirar pel dret.

--VRiullop (parlem-ne) 22:05, 22 nov 2005 (UTC)

PS. Per exemple, crec que hauries d'opinar a Discussió:Dakota-sioux--VRiullop (parlem-ne) 22:08, 22 nov 2005 (UTC)

Hola de nou. Has llegit el meu missatge? No hi estàs d'acord o hi ha alguna cosa que no entens?--VRiullop (parlem-ne) 21:26, 23 nov 2005 (UTC)

Correccions.

He llegit el que li has escrit al Vriullop perquè sabia que tindria a veure amb l'afer de l'article Dakota-sioux.
Pel què li dius sobre la teua reticència a no corregir a altres col·laboradors, si tens probes, o encara que sols foren sospites, que el què es diu és fals ho pots corregir sense cap problema, tractant-se de sospites millor que ho comunicares a la pàgina de discussió de l'article.
El què no pots fer és crear un article amb un títol erroni. Tot el què hi dius a Dakota-sioux havera tingut cabuda a Dakota i quant a Sioux hauries d'haver-lo redirigit cap a Dakota què és més escaient, tot açò ho pots fer tu.
Els articles són de tots i si alguna cosa està mal s'ha de corregir.

Signar

Quant a la signatura teua pot ser una d'estes:

  • la simple [[Usuari:Walden69]] (tot junt, sens espais), dóna: Usuari:Walden69;
  • la sofisticada [[Usuari:Walden69|Walden69]] dóna: Walden69;
  • la doble [[Usuari:Walden69|Walden]] | [[Usuari Discussió:Walden69|Walden69]] dóna: Walden | Walden69 (Ací no funciona perquè és tracta d'una redirecció circular)

Realment hi ha moltíssimes maneres de fer-ho, jo t'aconselle que modifiques la teua signatura en les teues preferències afegint-hi la que he anomenat la doble i quan vages a signar pots polses la tecla <Alt Gr> i sens amollar-la tecleges quatre vegades sobre el <4> del teclat alfanumèric.
Atentament,
Usuari Discussió:Ludor 23:03, 23 nov 2005 (UTC)

Dakota-sioux

Gràcies per les aclaracions, començo a entendre l'embolic dels noms. Bé, l'article ja està traslladat a Sioux i, pel que dius, em sembla correcte. Per casos similars les solucions que tenim és diferenciar, per exemple, "Dakota (poble)" de "Dakota (llengua)". Ara, si veus alguna cosa que no està bé, o bé ho corregeixes directament o ho pots explicar a la seva pàgina de discussió per arribar a un acord. Per cert, per signar les discussions el més fàcil és clicar en la pàgina d'edició al segon botó de la dreta, el que està després del botó de la ratlla. Surten uns simbols com ara --~~~~ que es tradueixen a: --VRiullop (parlem-ne) 13:56, 24 nov 2005 (UTC)

Redireccions

Si vas a la pàgina Iroqueses veuràs que ets redirigit automàticament a una altra pàgina (iroquès). Això és per què l'he redireccionada. És el mateix que passava abans amb Sioux. Pots veure quin codi he fet sevir anant a http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Iroqueses&redirect=no i pitjant que s'editi l'article. Veuràs que és molt senzill i fàcil de fer servir. És el mètode habitual en casos de sinonímia. Això permet dues coses: fer que els articles centrals on es concentren la informació es trobin facilment amb el cercador i evitar que es repeteixi el mateix article amb nom diferent. He creat altres redireccions com a waneta. És el millor quan hi ha més d'un nom per al mateix concepte. Algunes pàgines en tenen mitja dotzena. Rata de Biblioteca 17:07, 24 nov 2005 (UTC)


La diferència entre un enllaç estandarditzat i un que no ho està: pitja aquí.

Si entres de nou en una pàgina que tu has creat on hi ha un cartell que demana canvis en el codi per estandarditzar-ho i tu sap arreglar-ho (i ho saps per què en aquesta pàgina t'ho han explicat unes quantes vegades) no facis veure que no ho veus, col·labora arregla-ho i treu el cartell; i no obliguis a què una altra persona hagi de perdre el temps que podria emprar en crear articles rectificant, arreglant i corregint el que ja saps fer bé. Si us plau.

Ah, una cosa, estàs penjant imatges a commons. Són molt restrictius. Com no posis la llicència específica que té cada imatge les eliminaran totes sense cap pietat.

Si us plau revisa el que has fet

Estàs fent un treball prolífic i admirable, però si us plau, abans de continuar fes el favor de revisar el que has anat creant, afegint i ampliant. Tant ortogràficament com en altres aspectes per a que els articles prenguen un format homogeni i similar als de altres dins de l'enciclopèdia. Jo seguisc corregint-te faltes com coman(t)xe o xe(y>i)enne (sobra la 't' en comanxe i la 'y' és una 'i'.

No vullgues fer més feina de la que pugues perquè pots estar endarrerint la d'altres, els quals podrien estar embarcats en altres assumptes molt diferents.

Gràcies per la teua comprensió.

Ludor | ? 02:25, 27 nov 2005 (UTC)

Sobre les imatges

En un article pots afegir imatges que estiguin prèviament carregades a la viqui catalana o al commons. Actualment la política és carregar-les al commons perquè estiguin disponibles per a totes les viquis. Això vol dir que no totes les imatges de la viqui anglesa són a commons. Pots llegir-te Ajuda:Ús d'imatges. En quan a la política d'ús d'imatges evidentment se n'ha d'indicar la procedència per verificar els drets d'ús. Al commons són molt estrictes amb les llicències. No tinc experiència amb el commons però si en tens dubtes o problemes pots preguntar-ho a la taverna: Viquipèdia:La taverna#Barra, o si vols jo mateix intentarè esbrinar-ho. --VRiullop (parlem-ne) 14:05, 27 nov 2005 (UTC)

L'Amistat Occitano-Catalana

Mira't la discussio sobre aquest article. Potser podries aclarir que es aixo de l'amistat cat-occ i que fem amb l'article. Xevi 18:17, 27 nov 2005 (UTC)

Perdona, havia fet un error en l'enllas a la pag. de discussio - ja esta arreglat. Tb aniria be que et miressis l'article felibritge. A mi em sembla que es podria fusionar amb el que has fet de El naixement del Felibrisme. No sembla gaire logic que sigui molt mes llarg l'article sobre "el naixement" que el propi article principal. Suposo que podria anar tot a "felibritge", i si no, al menys que els articles s'enllacin entre ells. Una altra cosa es que suposo que "felibritge", "felibrisme", "felibre" es refereixen al mateix; si es aixi caldria fer les redireccions que convinguin. Xevi 19:50, 27 nov 2005 (UTC)


Nou avís :)

Els títols dels articles sense article

Walden69,


si us plau, els títols dels articles sense article! ho dic per allò de El Felibrisme! Torna a reanomenar-la, si no és possible és perquè els articles ja han sigut creats, aixó vol dir que hauràs d'escollir-ne un i fiques tota la informació a eixe, i els altres els redirecciones cap al que has elegit. Personalment jo elegiria felibritge (terme existent al diccionari de la GEC), felibrisme no existeix almenys al GEC, si n'has sentit parlar redirecciona'l cap a felibritge, quant a felibre també el redirigiria cap a felibritge.
Ludor | ? 20:28, 27 nov 2005 (UTC)

Missatges esborrats (i recuperats)

Ho senc per allò d'haver-te esborrat els missatges, no sé exactament el què ha passat, no n'estava molt pendent perquè per un altre cosatat estava redactant i traduint un article sobre els sarraïns.

Ah! En tot cas El Felibrisme havera hagut de ser El felibrisme i una mica més correcte: El felibritge però en els tres casos anterior són incorrectes perquè duen l'article determinat, molts pocs articles l'han de dur implícitament, realment si el duen és perquè forma part ineludible d'una expressió com El Mundo (periòdic). Recorda que els noms d'ideologies, tendències polítiques i creences religioses, tan com els noms d'ètnies, cultures i llengües sempre van en minúscula.
Ludor | ? 21:24, 27 nov 2005 (UTC)

M'ha tornat a passar

Uf! alguna cosa faig malament i no sé què és!

Perdó de nou!

Ludor | ? 21:36, 27 nov 2005 (UTC)

Algonquina II part

Ja et vaig dir alguna cosa al respecte, ara només volia dir-te que he creat els articles Algonquí (és simplement una pàgina de desambiguació), Algonquí (poble) i Pobles algonquins, vullguera que li tirares un cop d'ull al article sobre els arapaho en el qual el primer enllaç que hi ha redirigia, crec que erròniament cap a algonquina i aquest sobre el de les llengües algonquines, jo ho he modificat perquè el què crec que havia de fer era aclarir el tema sobre els pobles algonquins. Ja em diràs el què penses.
Ludor | ? 21:36, 28 nov 2005 (UTC)


Inici incorrecte

Joy Harjo (Tulsa, Oklahoma 1951). Escriptora creek.

Inici correcte

Joy Harjo (Tulsa, Oklahoma 1951) és una escriptora creek.

Fent una frase, no un telegrama.


T'has saltat diverses normes de format que han hagut de ser corregides (http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Blackfoot&diff=250496&oldid=250490) per un altre usuari. Si altra gent ja te n'havia parlat i sabies què s'havia de fer, per què no ho has fet servir? Si tens discrepàncies amb el format a seguir llavors el que has de fer és proposar a la comunitat un nou model, però no seguir pel teu compte creant estils diferents. Tampoc havies creat les redireccions de tots aquelles termes sinònims o massa pocs importants per a fer pàgines pròpies: http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Whatlinkshere/Blackfoot

Per què ho fas? Per què havent-ho repetit tants de cops segueixes fent els inicis incorrectes o posant dos asteriscs seguits quan només n'hi ha un o saltant-te tants enllaços o sense fer cap redirecció? Se t'acaba de dir i has seguit posant dos ** que sempre ha d'anar algú a darrere traient-t'ho. Entre d'altres coses. I doncs? Què passa? si tens discrepàncies amb les polítiques a seguir indica-ho, però no vagis a la teva, si us plau. És que ja no sabem com dir-t'ho.

John Chupko/John Chupco

A John Jumper nomenes a John Chupko i a Seminola li dones el nom de John Chupco i finalment has creat aquest mateix article, és tracta de la mateixa persona? si és així, quina és l 'ortografia correcta?. --Pasqual Remolar 17:20, 6 des 2005 (UTC)

Redireccions

Hola. Per fer una redirecció d'una pàgina a una altra ho tens explicat a Ajuda:Redirecció. En una pàgina nova poses #REDIRECT [[nom de la segona pàgina]]. --VRiullop (parlem-ne) 19:34, 7 des 2005 (UTC)

a l'article Cherokee

Al començament hi dius els cherokee, en ocasions el mot és invariable i en ocasions adopta la forma de cherokees al plural, d'una manera que no sóc capaç d'identificar la forma correcta del plural. No sé exàctament si les paraules extrangeres es poden flexionar com en català però en tot cas pense què si ho fan o no hauria de ser en tot el text igual. Pasqual Remolar 23:37, 8 des 2005 (UTC)

Articles de Suïssa

Hola, veig que estàs fent un munt de treball amb els estats federals d'Alemanya, Àustria i els cantons de Suïssa. M'agradaria que veguesses l'article Cantons de Suïssa i que fesses les traduccions a partir d'aquests noms i que en comptes de posar com a títol nom del cantó + (cantó) posares Cantó de nom de cantó perquè tot estigue segons els altres països (si fas ciutats, les ciutats que es diuen igual que els cantons no cal que poses nom + (ciutat), amb el nom sobra). També he fet una plantilla dels cantons de Suïssa (només has d'afegir al final aquest codi: {{Cantons de Suïssa}}. Si tens qualsevol pregunta, no dubtes en dir-m'ho i, si us plau, intenta que totes les taules que poses siguen el més homogènies possibles (fixa't en les modificacions que he fet als estats d'alemanya -títols, colors, disposició de banderes i escuts, etc.-). Adéu. :) --Pepetps (Podem discutir-ho) 14:54, 10 des 2005 (UTC)

Sobre les categories redundants

És important no introduir categories redundants en els articles. Com que la categoria amerindis ja es troba a dins de la categoria ètnies, aquesta s'ha d'eliminar de l'article perquè de fet l'article ja hi està categoritzada però indirectament a través d'amerindis. De deixar-se es categoritzaria dues vegades a la mateixa categoria una directament i l'altra indirectament. Llull 18:25, 13 des 2005 (UTC)

Mira Discussió:Iowa (EUA), si us plau. Llull 19:17, 13 des 2005 (UTC)

No és que hagis creat una pàgina de desambiguació. Sinó que al capdemunt de la pàgina has posat que desambiguaves i a sota i havia un article. I de totes maneres, ho feies sense corregir els enllaços anteriors. Ho has fet tres vegades. Les pàgines de desambiguació s'han de fer en pàgines apart només per a elles. Per cert, per signar pitja Alt Gr i després quatre vegades el 4. Llull 19:23, 13 des 2005 (UTC)

Llengües algonquines

Concernant l'article de les Llengües algonquines t'he de demanar una disculpa per haber jutjat mal les teues accions. He vist que el que havies fet és convertir l'article Llengües algonquines en Llengües algic, en un principi em va pareixer erroni perquè el text era el mateix que per a les algonquines, però és que resulta que el yurok i el wiyot tenen el mateixos atributs (d'ahí que es classifiquen en el mateix grup). El que no em sembla bé és el nom algic, supose què no hi ha més solució que utilitzar el nom de macroalgonquí. Què en penses?

--Pasqual Remolar | ¿? 23:22, 15 des 2005 (UTC)

P.D.: El terme Algic no existeix ni en anglès, no sé d'on s'ho han tret aquest de la wiki en anglès (d'alguna obra de filologia?)

Bé, i perdona pel meu comportament... :´(

Pasqual Remolar | ¿? 23:28, 15 des 2005 (UTC)

A mi personalment m'agrada més el terme chipewa, però no et puc dir quin hauria de ser el més correcte.
Quant a les imatges es veu que el control és més rigurós, inclús hi ha pàgines com www.proel.org que permeten copiar el text però no les imatges. Jo ho veig prou lògic, ja que si una imatge és d'algún autor és fàcil demostrar si és idèntica i per tant t'has apropiat d'una propietat intelectual aliena.
Recorda que per a signar els teus missatge has de posar quatre tildes,
  • bé amb el botó que hi ha damunt del quadre d'edició,
  • bé pitjant la tecla Alt Gr i amb l'atra mà pitjar al 4 (del teclat alfanumèric (no el que només estan les tecles de les xifres)) quatre cops seguits
  • o bé pitjant la tecla Alt i sense amollar-la marcar 0126 i repetir-ho quatre vegades.
Jo utilitze la segona...
--Pasqual Remolar | ¿? 00:09, 16 des 2005 (UTC)

Ojibwa/Chippewa

A l'article Pobles algonquins hi ha una curiosa frase que diu: "A l'oest, els chippewa, els ojibwa [...]", no són els mateixos? He anat a l'article en francès, del què prové –segons la primera edició de larticle– i he vist que ahí també està el mateix error. No sé exactament quin és el teu grau de coneiximent en el tema però supose què estàs més endinsat que jo. El què et propose és què si saps si els dos termes (chippewa i ojibwa) es refereixen exactament a la mateixa ètnia què eliminem u dels dos o què es diga entre parèntesi (i sense enllaç) de manera que quede:

A l'oest, els chippewa –o ojibwa–, [...]

Què et sembla?

--Pasqual Remolar | ¿? 18:11, 19 des 2005 (UTC)

No ho entenc

Potser siga que t'ha escrit en Llull a la secció Categories i has pensat que era jo un altre cop, sinò, no entenc perquè em tornes a donar la mateixa resposta que ahir.  :(

Ah i a veure si aprens a signar, què tots ho fem, cada ú a la seua manera però no m'ho crec que et siga impossible. ;)

--Pasqual Remolar | ¿? 20:16, 20 des 2005 (UTC)


Com fer redireccions: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Algonquins&curid=58778&diff=280882&oldid=280871

Codi que cal escriure per fer una redirecció:

http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Algonquines&action=edit