Vés al contingut

Usuari Discussió:Walden69/2016

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Associació Paràlisi Cerebral de Balears

He proposat l'esborrat de la pàgina atès que no l'hi trobo admissibilitat. --Panotxa (disc.) 21:17, 13 gen 2016 (CET)

Partit Regional de la Comunitat Valenciana

He proposat l'esborrat de la pàgina perquè és sense referències d'admissibilitat, traducció d'un article esborrat en la viqui original, proposat per fusionar sense contingut fusionable --Panotxa (disc.) 18:56, 28 gen 2016 (CET)

Acadèmics RABL

Molt bona iniciativa, la dels acadèmics de la RABLB! Gràcies. He fet una petita correcció a Antoni Vilanova, que, si no, no lligava la cronologia. ReginaManresa (disc.) 17:35, 2 feb 2016 (CET)

Àfrica

Hola, en aquesta ocasió em poso en contacte amb tu per uns "deures" diferents. Ja sé que fas batudes periòdiques per nacions poc tractades. Aquest estiu volem fer un projecte africà amb el @Kippelboy: i altres usuaris que s'hi han mostrat interessants, com el Pitxiquin. Quin país creus que hauria de ser la nostra prioritat? Volem un que tingui informació accessible però que estigui poc abordat a la Viquipèdia en català i potser ja el tens localitzar --barcelona (disc.) 12:32, 23 feb 2016 (CET)

Al final farem Cap Verd, mira el projecte: Viquiprojecte:CCCB/Making Africa. Apart del @Pitxiquin:, penses en algú a qui calgui avisar de manera específica?--barcelona (disc.) 11:39, 15 març 2016 (CET)

Completar tradución en "Ángela Rodicio"

(gallec) Ola Walden, un pracer falar contigo.

Sei que tes traducido ao catalán artigos dende o galego, algún da miña autoría.

Axúdasme a completar a tradución gl:Ángela Rodicio -> ca:Ángela Rodicio ?

Moitas grazas en calquera caso e un abrazo. --HombreDHojalata (disc.) 23:23, 8 març 2016 (CET)

Gabriel Álvarez de Toledo

A l'article Gabriel Álvarez de Toledo ha quedat a la infotaula una cosa que no hi hauria de ser (Cavall Fort, etc.). Ho arreglaria jo, però no sé com va això de les taules i no vull espatllar-ho tot. ReginaManresa (disc.) 15:14, 15 març 2016 (CET)

Marià Bordas

Hola, Walden. Podries dir-me on vas trobar la informació de que Marià Bordas i Flaquer va morir el 1938 a Madrid? Moltes gràcies.--Bradoman (disc.) 15:26, 17 març 2016 (CET)

Moltes gràcies. Es pot descarregar a Internet?--Bradoman (disc.) 19:10, 17 març 2016 (CET)

Gràcies de nou. Pel que he pogut veure amb la vista "sneak peek" de Google, al llibre de Julià Cèlia diu que Marià Bordas va nèixer i morir a Barcelona. Es possible que estiguin malament les dades de l'infotaula (Alacant-Madrid)?--Bradoman (disc.) 22:14, 17 març 2016 (CET)

Hola

Hola, he creat aquest article: Diòcesi de Sant Cristóbal de La Laguna. ¿Pot ajudar-me a millorar i ampliar? i ¿pot ajudar-me també a millorar aquest: Catedral de La Laguna?--83.51.153.200 (discussió) 18:08, 23 març 2016 (CET)

Referències a Eoghan Ó Tuairisc

Bones! Acabo d'afegir la plantilla {{FR}} a l'article Eoghan Ó Tuairisc que vas iniciar el 2006, i després he vist que té registres d'autoritat de wikidata. Ara dubto, i no sé si és independent una cosa de l'altra i necessita igualment referències o no. --Yuanga (disc.) 00:04, 29 març 2016 (CEST)

Hola

Hola, Walden69. En primer lloc i el més important felicitar-te per la teva enorme tasca en ca.wikipedia. Fas un treball fabulós. Menys important, comentar un parell de coses sobre l'atribució de traduccions. Simples reflexions personals. A mer títol d'opinió personal i que pots fer amb elles el que vulguis (no fer ni cas és una opció tan respectable com qualsevol altra).

Desconec les polítiques de ca.wikipedia sobre l'atribució de traduccions. Sembla ser que no teniu la plantilla "traduït ref". Ara bé, el que em sembla incoherent és assenyalar dins el cos de l'article, en enllaços externs, que és una obra derivada d'una altra en domini públic (amb {{ECPE1903}}) però no indicar en el mateix lloc que és una obra derivada d'una altra amb drets d'autor "vigents" (es.wiki). És a dir, que si per alguna raó no feu servir plantilles d'atribució d'autoria dins de l'article per les wikis (que no em sembla ni bé ni mal, en el sentit que tinc la meva opinió al respecte, però no ve al cas), el lògic seria crear una versió de la plantilla ECPE1903 per "pàgines de discussió" i no per "enllaços externs".

Perquè jo no veig ni mig normal que (per exemple) Santiago de Liniers y Gallo Alcántara s'indiqui que és obra derivada del Ensayo de un catalogo de periodistas españoles del siglo XIX de Ossorio y Bernard (una atribució "d'importància menor", ja que a l'estar en domini públic només són drets morals) "i ja". ¿I de es.wiki què? Una cordial salutació, perdona el tocho aquest i gràcies per tot el teu treball. Strakhov (disc.) 12:26, 3 abr 2016 (CEST)

Si jo faig una obra derivada que consisteix a copiar l'entrada de Ossorio y Bernard i col·locar-li simplement "enllaços blaus" al meu entendre et pots estalviar la menció a es.wiki fins i tot en la discussió, no faria ni falta.
Si jo faig una obra derivada que implica copiar l'entrada de Ossorio i Bernard i afegir-contingut sobre usant altres fonts, completant l'entrada, és obvi de qui són els drets: drets morals de "Ossorio y Bernard i es.wiki" i drets d'autor de "es.wiki" (en el sentit que aquests segons és obligatori esmentar per la llicència per no cometre un delicte, mentre que esmentar a Ossorio i Bernard és una mica més opcional, relacionat amb l'honestedat intel·lectual).
Quan un fa una obra derivada... els drets d'autor són els de l'obra original i de qui realitza l'obra derivada. Es sumen.
Una salutació. Strakhov (disc.) 13:53, 3 abr 2016 (CEST)

És molt complicat això de les traduccions i el atribuir (de fet en és.wikipedia no hi ha camina fix i cada un ho fa com vol). Però t'explico com, per mi, és la forma més justa i correcta (altres usuaris tenen la seva):

1) Per assenyalar traduccions interwiki el millor seria que estigués activat el importar historials (una mena de fusió d'articles interwiki). En és.wikipedia algú ho va proposar però no sembla que hi hagués molt d'interès. Funciona en de.wikipedia, per exemple (no és obligatori i òbviament només es practica amb "articles complets" i no cada vegada que s'afegeix un paràgraf d'una altra wiki).

2) Independentment del mètode utilitzat, indicar sempre l'origen en el resum d'edició (quan no és text original d'un mateix, és clar), ja que així se sap exactament què edició s'ha portat d'un altre projecte i quin és "original" l'usuari que l'introdueix.

3) Addicionalment, usar la plantilla (plantilla "traduït ref") dins de l'article quan una part substancial d'aquest provingui d'una altra wiki. Això és perquè, "tot i que no se signin els articles", quan et descarregues l'article en pdf apareixen com contribuïdors només els usuaris traductors, mentre que els de la wiki original no (ja que no s'imprimeixen ni les pàgines de discussió ni els resums de edició). (Perquè quan algú tradueix un llibre a un altre idioma apareixen el nom del traductor i l'autor original, no només el primer).

4) Opcionalment indicar els drets morals (d'obres en domini públic), quan hi hagi parts de l'entrada que siguin obra derivada, també dins de l'article (amb ECPE1903 o similars). Només per "honestedat .

5) Utilitza la pàgina de discussió (plantilla "traduït de") només per indicar edicions en l'historial que es va oblidar assenyalar-les amb el resum d'edició i que han quedat "enterrades". En pla "algú va inserir alguna edició copiant d'una altra wiki però ja no queda res d'això".

Ara bé, cada wiki té les seves normes i no sé quin seria el procedir més correcte aquí. Depèn les plantilles que tingueu i els consensos als que hagueu arribat. Strakhov (disc.) 14:44, 3 abr 2016 (CEST)

Fundació Catalunya Segle XXI

N'he proposat l'esborrat per manca de referències. --Panotxa (disc.) 23:18, 11 abr 2016 (CEST)

Enllaçar categories noves

Hola Walden. Quan creïs noves categories, recorda d'enllaçar-les amb les seves equivalents en altres llengües. Pots fer-ho clicant a baix de tot a l'esquerra on posa Afegeix enllaços. Pau Cabot · Discussió 19:08, 17 abr 2016 (CEST)

I una altra cosa: si la categoria commonscat ja existeix a Wikidata, no fa falta posar-la com a paràmetre a la plantilla {{Commonscat}}: Special:diff/16923604. Pau Cabot · Discussió 17:38, 5 maig 2016 (CEST)

Participate in the Ibero-American Culture Challenge!

Hi!

Iberocoop has launched a translating contest to improve the content in other Wikipedia related to Ibero-American Culture.

We would love to have you on board :)

Please find the contest here: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Translating_Ibero_-_America/Participants_2016

Hugs!--190.193.132.223 (discussió) 22:36, 10 maig 2016 (CEST)

Manquen referències a Twenterand

Hola Walden69/2016,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Twenterand. --Nobita931Espiar-me XD! Xat 20:29, 19 maig 2016 (CEST)

Translation to Catalan

Hola! Can you help me with translating an article to Catalan language?--Gnosis (disc.) 17:23, 29 maig 2016 (CEST)

I was hoping if you could help with the translation of en:Tehran Museum of Contemporary Art to Catalan language. Thanks a lot! --Gnosis (disc.) 01:52, 31 maig 2016 (CEST)

cap verd

Volia felicitar-te per la feina avançada de Cap Verd!--barcelona (disc.) 22:58, 1 juny 2016 (CEST)

Organització pel Multilingüisme

He proposat l'esborrat de la pàgina per manca de referències. --Panotxa (disc.) 22:16, 2 juny 2016 (CEST)

ASALA

Hola Walden. El nom té qualcosa que veure amb desobediència civil? (Bueno, ni me atrevo a preguntar sobre el "nombre" que sigui... :-) He vist que tu has iniciat l'article d'ASALA. Me gusta que haya sensibilidad por temas de terrorisme, pq venga de donde venga, terrorisme és terrorisme i és muy malo. L'article diu (quan recién iniciat que aquesta organització terrorista fou fundada "amb el pretext de la defensa dels drets dels armenis a Turquia". Encara que sea "pretext, no és correcto. Cuando estos senores mataban a diplomaticos turcos y otra gente inocente (en el aéropuerto d'Orly de París, en el Esenboğa d'Ankara) Armenia era parte de un "Imperio soviético" donde todos los ciudadanos, armenios o turcos, sin importar, sufrían y mucho. En cambio, Turquia era m/m una democracia, y en el campo del Occidente. (Acuerdate que és miembro del Consell d'Europa des de 1949.) Por lo que els armenis de Turquia no estaban mal del todo. Aun hoy, després de l'alliberament d'Armenia del yugo soviético, miles de armenis venen a Turquia a vivir en paz. Pq te lleno la página con estas cosas? Es que empecé a escribir un petit article (amb una gran drama dins) que espero terminar hoy. Lamentablemente, apart del teu article sobre ASALA, no trobo els enllaços interns necesaris pel meu article. En aquest article hi ha una llista dels atacs terroristes d'ASALA pero falten varies. Especialment el que necesito jo. Vamos a veure qué fam, com fam. Entends el meu catanyol? Salutacions. --E4024 (disc.) 14:45, 3 juny 2016 (CEST)

Reversions subjectivistes i parcials

Benvolgut Walden69, prego s'abstinga de fer-me reversions a menys que em mostre les referències on s'especifica que estic incomplint cap norma de Viquipèdia, mentrestant no tinga ixes referències, dixe editar tranquilament a la gent que volem contribuir a la imparcialitat i objectivitat d'aquesta pàgina. Moltes gràcies. --Español34 (disc.) 18:02, 18 juny 2016 (CEST)

Proposta de canvi a una entrada de la wiki

Hola Walden69, ja ho he canviat segons les teves recomanacions, a la meva pàgina BGispert. He posat quasi tot el text que tenies escrit a la teva entrada actual, amb enllaços interns, treure la negreta dels llibres i mantenint la Infotaula.

Et sembla que la canviï?

Moltes gràcies, Bernat

Ok. Em sembla força bé. No t'oblidis de la infotaula (si en té, ara no ho recordo).Walden69 (disc.) 17:38, 18 jul 2016 (CEST)

Canviat. Crec que ho he fet bé. Quan puguis, si ho pots validar ho agrairia. No sabia com funcionava la Infotaula. He deixat la que hi havia. Potser hi podem afegir més dades.

Gràcies, Bernat

Giuseppe Pinto

Bona tarda Walden69ǃ Moltes felicitats per tota la feina que fas a la Viquipèdia. A l'article de Giuseppe Pinto he detectat que la referència existent era inactica i no portava enlloc. He afegit noves referències a l'article, però no he tret la que hi havia, a espera de, si ho consideres adient, ho facis tu mateix. Moltes gràcies per totǃ --Ramon (disc.) 14:04, 23 jul 2016 (CEST)

Viquirepte Any Llull de Viquidites

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 21:10, 4 ago 2016 (CEST)

Making Africa i Cap Verd

Bon dia Walden, com va tot? Primer de tot voldria agrair-te la feinada que has fet darrerament amb Cap Verd. He vist que has fet -literalment- centenars d'articles. T'informo que avui comença el concurs Viquiprojecte:CCCB/Making Africa on es tracta d'ampliar articles sobre Cap Verd. Tu ja ets el guanyador moral del concurs abans d'haver-ho començat, però ens encantaria poder continuar comptant amb la teva participació. Encara hi ha molts articles pendents sobre Cap Verd a la Viquipèdia. Mil gràcies de nou.--Kippelboy (disc.) 09:27, 5 jul 2016 (CEST) (Amical Wikimedia)

I ara veig que estàs amb Guinea, genial! Penses seguir per articles d'Àfrica aquest estiu?--barcelona (disc.) 16:28, 5 ago 2016 (CEST)
aquest pla colonial em sembla perfecte, molt bona feina--barcelona (disc.) 16:42, 5 ago 2016 (CEST)

Infotaula d'organització

Me podries ajudar a posar {{Infotaula d'organització}} als partits polítics i d'altres entitats que no la tenen. Només has de fer aquest canvi i ja apareixerà la infotaula. La llista és aquesta (comença a partir del 45, ja que jo ja n'he fet uns quants i es veu que la llista justament avui no s'actualitza...) Gràcies, Pau Cabot · Discussió 16:59, 5 set 2016 (CEST)

Alberto Reig Tapia

N'he tornat a proposar l'esborrat per manca de referències que en garanteixin l'admissibilitat --Panotxa (disc.) 06:10, 27 oct 2016 (CEST)

Rics

Tu que ets expert en biografies, te pareix que ens podries ajudar amb les fortunes dels PPCC? Tema:Telwcxeknc62mswg. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 08:32, 7 nov 2016 (CET)

Viquitrobada 2016

Bon dia. Els propers dies 26 i 27 de novembre celebrem la viquitrobada anual a València. Estaria molt bé poder comptar amb la teva presència. T'hi animes? Salut!--Kippelboy (disc.) 10:30, 10 nov 2016 (CET)

Quinzena de la Qualitat de 2016

El 16 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Per al millor seguiment del volum d'edicions es recomana incloure #QQ16 en el resum d'edició Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 09:38, 4 des 2016 (CET)

Projecte 2017

Hola, com va tot? Com sempre passo per aquí per proposar-te feina. T'explico, encetem un concurs anual Viquiprojecte:PESCAR, on cada mes farem uns articles de la llista per cobrir totes les èpoques i corregir biaixos perquè saps perfectament que hi ha moments i sobretot cultures que estan molt mal cobertes. Sé que no t'agrada competir però et proposo que ens ajudis amb les èpoques, és a dir, que cada mes (o cada quan et vingui de gust) facis articles relacionats amb el període que proposem, per tal d'omplir vermells bàsics. De fet el concurs és un esquer (d'aquí la conya amb el "pescar") perquè la gent s'animi a fer articles relacionats amb èpoques antigues o pobles no europeus, apart de cobrir mancances històriques més comunes. Penso que ens pots ajudar molt, mira't els segles i en parlem--barcelona (disc.) 10:40, 20 des 2016 (CET)

Fronts oberts

Dissortadament ara tinc masses fronts oberts:

  • Estic posant referències als articles antics (2012 i primers mesos de 2013). Està avançat, però m'ha retardat en els altres projectes.
  • Emplenar i completar infotaules de diputats i ministres espanyols, europeus i d'altres.
  • Acabar els articles de Moçambic, i continuar amb els d'Angola, Timor Oriental, Macau i Goa.
  • Articles sobre història moderna del Marroc, especialment el procés d'independència i dels drets humans.

A part d'algunes peticions individuals que m'aneu fent. Em sap greu.Walden69 (disc.) 23:12, 20 des 2016 (CET)

Felicitat

Bones festes!. Una abraçada--MarisaLR (disc.) 11:54, 23 des 2016 (CET)