Viquipèdia:Guardons

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquí hi trobareu els guardons o premis honorífics que els usuaris de la Viquipèdia poden oferir a d'altres usuaris de la mateixa Viquipèdia.

Viquiestrella[modifica]

La Viquiestrella

Una Viquiestrella és un petit reconeixement que es fa a un usuari, pel seu treball com a viquipedista. Per a guardonar algú amb una viquiestrella, només cal que l'afegiu a la seva pàgina de discussió i digueu el motiu pel qual l'hi doneu.

Saber-ne més...

Guardons/Premis dels usuaris[modifica]

Aquests guardons o premis són otorgats a títol personal per usuaris concrets:

animarval[modifica]

Només otorgable per animarval.


Si vols conèixer més sobre aquest guardó otorgat per animarval, dirigeix-te aquí.



Heroi Socialista del ViquiTreball[modifica]

Condecoració de l'Heroi Socialista del ViquiTreball atorgada de forma totalment subjectiva pel Politburó Central als viquipedistes que es distingeixen pel seu treball

Des d'aqui vull proposar a totes i tots els camarades l'establiment de la condecoració de: Heroi Socialista del ViquiTreball . Aquesta s'ortorgaria de forma totalment subjectiva a aquells camarades viquipedistes que es destaquin en les seves aportacions en alguns dels camps com història, política, cultura, ciència i altres matèries que permetin fer avançar el grau de conscienciació i coneixement de les masses proletàries de la nostra República Popular.

Aquesta condecoració hauria de ser otorgada pels membres del Politburó Central en decisió totalment subjectiva, de forma conjunta i solidària, però sense cap criteri lògic, ja que s'ha de premiar el valor i l'estimació a la nostra Viquipèdia. Si algú vol proposar-se o vol proposar algú altre, podrieu deixar les vostres sol·licituds a la pàgina de discussió dels membres del Politburó Central.


Membres del Politburó Central:[modifica]

President d'Honor: Vilallonga

Secretari General: Hugoaes

Primer Secretari: Baggio

Segon Secretari: Pepetps

Tercer Secretari: Ignasi

Tesorer: Manu:bcn