Viquipèdia:Llibre de visites/2010

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Des de l'Itàlia

Hola,em dic Michele i soc italià.Com que m'agrada la vostra llengua,estic fent un autoaprenentatge(perdoneu-me les faltes!),i la Wiki és preciòsa,la llegeixo sovint.Cada vegada m'adono que estem força agermanats. Una coseta:el vostre conte del "peix nicolau" potser benissim enllaçat al nostre "colapesce",però encara no sé com fer això... Bon treball,fins una altra.el comentari anterior sense signar és fet per Amic meu (disc.contr.) 22:20, 15 des 2009

Gràcies, ja està fet. Hi ha moltes llegendes al món sobre nereides i tritons, però el peix Nicolau té una clara relació amb el pesce Cola o peje Nicola sicilià. Salutacions. --V.Riullop (parlem-ne) 14:51, 16 des 2009 (CET)
M'ha fet gràcia la referència al Peix Colau, com es diu a Mallorca, hi ha una rondalla de Mossen Alcover que en parla. També de viatge per Costa Rica vaig llegir la contarella a un diari, on el designaven Pez Colás, que me va sorprendre perquè els apelatius familiars dels noms en castellà es fan amb les primeres sil·labes i no amb les darreres com en català, i ara veig que en italià. En posarè alguna referència a l'article que n'està mancat.--Lliura (disc.) 17:59, 22 feb 2010 (CET)

+ contingut multimèdia a la Wikipèdia

Volem + contingut multimèdia a la Wikipèdia

Com què?--KRLS , (disc.) 16:03, 3 gen 2010 (CET)

D`Orxeta, LA MARINA BAIXA

Des del Sud del País Valencià, endavant i enhorabona per dur a terme un projecte tan important per a la nostra llengua. Sort i que dure! un valencià.

quina passada que ara el viquepia en aquesta llengua! grácies a tuhtom per fer.lo possible! atte. ricardo r.

--87.219.83.158 (discussió) 20:32, 15 gen 2010 (CET)Annam

Moltes felicitats sou de gran ajuda. Un culé desde L'Hospitalet de Llobregat

Salutacions

M'il·lusiona molt integrar-me a aquest projecte de coneixement compartit. Miraré d'aportar el meu gra de sorra i ja demano desculpes si al principi sóc uns mica maldestre.--Jordi Tarragona Vallbe (disc.) 10:58, 21 gen 2010 (CET)

Avera si entre tots fem més ressò del català, moltes gràcies per el vostre granet de sorra ^^

Seguiu així, enhorabona per la vostra feina, inestimable i necessària per a difondre la nostra llengua i cultura arreu del món... Mil gràcies, des del Sud...

JGP Elx, Baix Vinalopó

la wikipedia es lo mejor, gracias por el servicio que dais

k guay

Gracies

Gràcies company per contribuir al coneixement en català!

es molt divertit la viquipedia perque pots buscar tot el que vols us mereixeu les 5 estrelles pero de or!! jaja molts petonets adeuu!:)♥

Gran feina la que es fa en aquest racó de cultura i historia. Felicitats

Havia fet consultes a la wikipèdia... amb cert temor i prudència. Arrel d'una activitat formativa se'ns convida a participar. Doncs espero poder REALMENT contribuir al crexiement d'aquesta enciclopèdia!!!

Escric per primer cop a Viquipedia. Fa un temps, vaig llegir una notícia sobre el neixement del río Ebrón que no era correcte. Avui, he insertat un article sobre el verdader lloc del seu neixement. Tan mateix, he penjat una página sobre el poble de TORMÓN que encara que estava oberta, no hi era complerta.

Salutacions cordials.


Josep Pereira

Bon dia... començo a caminar en la viquipèdia...Espero que algún dia pugui fer aportacions interessants per moltes persones.

--Tbcn (disc.) 09:30, 8 feb 2010 (CET)

una mallorquina (:

M'agradaria donar les felicitacions a totes les persones que treballen a n'aquesta web. Que fariem els joves sense un lloc on cercar els treballs?

PD: m'encanta l'apartat d' "article a l'atzar"!

Gràaacies!

M'agrada aquest espai en català

Des de València, Malva-rosa Què bona idea! Ara viquipèdia, també en català, iupiiiii! Gràcies i endavant!

És molt interessant i ben pensat.

Laia,Molins de rei

AMUUNTTTT!!!!!!!!!

vinga amb viquipedia, amunt!!! Es un gran esforç el que s´esta fent per mentenir al dia la viquipedia, pero amb l´ajuda de tots el fen possible. i es tendria que fomentar més i millor. però bò, que se le va a fer. el comentari anterior sense signar és fet per 88.1.207.146 (disc.contr.)

mercciii!! :)

Gracies, sou vosaltres els que em feu tots els treballs de lescola,, merci a tutomm!!

Bona feina!

Hola a tots, havia consultat moltes vegades la Viquipèdia però fins avui no l'havia descobert de veritat, quina feinada que ja està feta i en català!

He de confessar que, amb motiu d'un curs online, m'estreno en això de la Viquipèdia. Confio que la convivència sigui llarga i positiva per ambdues parts. Ara -com us ho diria- parlaria d'un matrimoni de conveniència; però és molt possible que, per allò de que el contacte fa el carinyo- ens acabem estimant i necessitant l'un a l'altre, sense arribar a la dependència malaltisa. Salutacions

Jordi Hermes´´´´´

Des de l'Hospitalet del Llobregat, bon dia

Em sembla un projecte pràctic i utilitari. Caldrà, però, posar-hi més atenció a evitar errors i alguna que altra badada.

Desde Korneya de llobregat,anims i força!!!

Tot just començo a visita Wikipedia i crec que es una eina molt important per aclari duptes. Felicitats per l'eina tan bona que ens puseo a la xarxa de Internet

gràcies

gràcies des l'Alt Empordà

molaaaaaaaa mooolt akiiii ho trooobooo tot el k necessitooo i sempree trec mes de 7 en els trebaaalls estic molt agradecidaa a la persona k a creat wikipedia multisimes ggracieeeeeeeeeees un petoo molt foort muaaak (L)

Tot està molt bé. Gràcies als creadors i felicitats. Sou uns Campions!!

felicitats! :)

visca la wikipedia

desde riudoms

Viquitedia es una pagina web amb molts articles que podem utilitzar en la vida qüotidiana, Per exemple el diccioonari cientific de la meua classe el faig amb la viquipèdia, si no existira no hauria acabat el treball.

hola es la primera vegada qure vinc que tal es??

estudiant--- es bo pels temes de medi

m'a agradat molt la vikipedia per que es molt util per els temes de medi natural sols tinc 11 anys y tota les coses que busco en vikipedia per alguna cosa de medi em surt tot y tambe el mateix la wikipedia pero en español que tambe es util pero es millors pels que estudiin en catala busquin les seves coses aqui aaaa y un salut mol gros pels de lescola riu clar


                         kethely

Felicitats!

Tot i que ja fa una anys que la consulto, mai abans m'havia adonat de l'existència del llibre de visites. Enhorabona per la feina feta ...i per la que encara queda per fer. Si m'animo, i no em faig un embolic amb "la cosa informàtica", miraré de donar-vos un cop de mà, dins les meves possibilitats. --83.58.159.57 (discussió) 15:25, 6 març 2010 (CET)

Enhorabonissima

Això sempre m'ajuda a fer la feina visca el barça visca catalunya i visca viquipedia

Salutacions desde cornellà e llobregat i anims amb el projecte.Raúl--83.55.223.155 (discussió) 19:23, 11 març 2010 (CET)

Crec que és un projecte molt interessant, positiu i engrescador, val la pena conèixe'l.

Moltes gràcies per la vostra ajuda en la cerca d´algunes dades, ara que utilitze la vostra informació per primera vegada. Salutacions de d´Ontinyent (València).

Felicitats, es un be per a tothom.

hola els felicito per a la pagina web i per ser breu ,i exacte deixar dit que es una fantastica pagina on el coneixament/saber es far notar i marca una linia galant de la informacio.

olaa , aquesta pagina em pareix molt servidora adeu

es molt bo felicitats

sou els millors

Des de Badalona....

Felicitacions per aquesta feina que fem i farem entre tots. Cooperació al poder, sempre!

-- 11:32, 22 març 2010 (CET)~

M'agrada molt!

Sort tinc de la wikipedia per molts treballs que he de fer... Gràcies per oferir tant bon servei!!!!!!!!!!

Gracies de tot cor

Gracies a aquest programa que ara esta traduit al catala, puc fer els treballs més rapid i tenir més informació+

un curios des de vic!

 Una salutació ben forta per tots els viquis & wikis d'arreu del mon crec,
que formem part d'un eine col-laborativa molt important,pensu aporta el que pugui
Salut

Enhorabona per aquesta iniciativa ja de llarga durada. Que no decaigui i anem per als més de 500.000 !

Desde Barcelona

Hola us felicito molt amb aquesta iniciativa pro crec

arribem a viquipèdia

Som la gent de Fundació La Roda, més coneguts per la nostra gran "festa major" (La Tamborinada) que pel nostre nom complert, esperem amb la nova pàgina a l'enciclopèdia donar noticies dels nostres projectes i poder obrir-los al món en el més ample sentit. Trabellem per a la cultura, l'educació i el lleure infantil amb una calara vocació de país. Gràcies als qui heu fet possible que aquesta finestra al món virtual pugui ésser llegit i escrit en català, del nord, del sud, de l'est o de l'oest.

Visca vikipedia i wikipedia, amb aquesta página puc fer els treballs que em manen per estudiar.--88.19.179.167 (discussió) 11:27, 17 abr 2010 (CEST)

Desde Palma

Hey! Gracies a la Viquipedia he pogut acabar millons de deures amb 10! Sou els millors!

Felicitats!!!!!!!

Moltes felicitats per aquest espai en català, només un petit parèntesi. De vegades l'opció en català és massa breu. Però moltes felicitats altra vegada. Santi des de Terrassa

Des de Catalunya

Feu una gran feina nois felicitats i molts ànims a tots el que participen a fer mes gran la viquipèdia

soc nova no se si funciona bé necessito ajut

Saluts

Un saluts a tots els amics de Catalunya i tothom que parlen català. Federico de Bologna (Italia)

felicitatsss

moltes felicitats per akesta vikipedia es genial!!

  Bé, com a nou usuari de la viquipèdia, començo per fer un breu comentari per fer honor al llibre de visites del que considero una eina informàtica/informativa i intel·lectual de mesures especteculars. Espero no malmetre l'oportunitat que se'm dona de poder participar, fent les  aportacions necessàries perque qualsevol persona pugui aclarir o millorar el coneixement de les coses. Garantir el progrés del saber, de la manera que ho podem fer a la viquipèdia, és donar un pas evolutiu dins de la capacitat intel·lectual de l'home. 

Gràcies internet i gràcies viquipèdia per fomentar el saber i el coneixement, que és l'única possesió que ens podrem endur, si hi ha existència després de la mort.

molt bona la wikipedia, m´ha agradat molt seguiu aixi

qqui ès? o que ès bernat xixola?

consulta

Bernat Xinxola- Qui ès? o que ÊS?

Hola, és un sainet de l'autor Alfons Roure i Brugulat. --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 19:32, 4 maig 2010 (CEST)

Des de Sant Andreu de PALOMAR

Gràcies! Soc una estudiant i la viquipèdia em va d'allò més bé. Sempre acudeixo aquí, trobo de tot! Moltíssimes gràcies, de veritat, gràcies. (unaalumnasatisfeta) :D

Sempre amb nosaltres

porto molt de temps ajudant-me amb wikipedia i dono gràcies a tots els que fan possible això--Ninjax5596 (disc.) 20:09, 10 maig 2010 (CEST)

Natalia

K guay la vikipedia!

-- 15:13, 16 maig 2010 (CEST)

La viquipèdia dona molt bona informació!!

Gràcies:D

Sóc una noia que va a un institut i la veritat es que Viquipèdia sempre 'ajudat a fer la feina! Gràcies wikii!

Hola, em dic Claudia.

Hola em dic Claudia i us escric perque crec que aquesta web es la millor eina de buscar informacio gracies a ella e fet molts treballs de nota: EXCELENT o NOTABLE. Us felicito a tots perque gracies a vosaltres he pogut treure un 8.5 de nota mitja aquest any. (Vaig a 2º d'ESO) Gracies per tot; ATT: Claudia

Des de Lleida

Sou un referent. Felicitats.

Xavier.

allbriga

seguiu aixi es fantàstic, tot positiu

allbriga

seguiu aixi es fantàstic, tot positiu

mencanta la viki!!

no es laa

no es la primera vegada que us visite però el que ha creat aquesta pàgina web ha tingut una bona idea!

desde Olesa de montserrat

felicitats per la vostra feia gràcies a vosaltres he pogut aprova els treballs de biologia.

gracies sense vosaltres els meus treballs serien una merda :D

merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gracies de veritat, els meus treballs son mes facils gracies a vosaltres!!!un peto!

felicitats

felicitats per aquest gran projecte! també mostrar el meu agraïment a tots els/les catalans/es que fan possible ca.wikipedia.org !!!

SOU ELS MILLORS

Desde Mallorca

No tinc molt que dir i de moment res a aportar, tant sols donar-vos l'enhorabona a tots per aquest meravellos lloc

Entre tots ho aconseguirem.


    Estic molt content d'estar registrat a la "VIQUIPÈDIA", espero tenir ocasió de fer escrits i comentaris sobre
 l'actualitat. Perdoneu la meva "inexperiència" en aquests tipus de pàgines de la xarxa d'internet.

M'agrada.

Desde Sant Cugat

Hola a TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTS

Hola!

M'encanta la Viquipédia, i també la Wikipedia!

Hola sóc nou.

És la primeravegada que entro.

És la primera vegada que entro. Per la informació que en tinc, penso que la viquipèdia és molt interessant. Tinc ganes de conèixer-la.



L'utilitzo sovint, doncs trobes informació bastant adequada a l'edat dels alumnes de Primària.

missatge nou

hola

És la primera vegada que entro. Per la informació que en tinc, penso que la viquipèdia és molt interessant. Tinc ganes de conèixer-la.

Bon dia. Avui és la meva primera visita a viquipèdia.

És la primera visita a viquipèdia. Segur que aprendré moltes coses.

Hola a tothommmm!

M'agrada molt aquesta pàgina....!!! Molt interessant

Tutti Frutti

   Hola! Sóc la Teresa i estic fent el curset de Tutti  Fruti Informàtic.

Primera vegada,

És la primera vegada que visito aquesta pàgina,suposo que el descobriment em serà d' utilitat.'

Primera vegada,

És la primera vegada que visito aquesta pàgina,suposo que el descobriment em serà d' utilitat.'

1 vegada

Es la primera vegada que entro i voldria utilitzar-ho. Sóc de Barcelona

Visita primera

Buenaaas!Es el primer cop que hi entro en aquesta pàgina i espero que sigui profitosa..si és així;segur que tornareu a saber de mi.

wiki

És el primer cpo que entro aquí. Marta.

Curs d´Estiu

Hola, som la Conxa, la Mercè i la Carme estem a Barcelona en l´escola d´estiu fent un curs d´estiu a Rosa Sensat. Un tutti fruti informàtic al matí durant dues setmanes i a la tarda un de Documentació visual amb l´ambit educatiu. Ho passem molt bé i estem aprenent molts coneixements que posarem a la pràctica.

Curs d'Estiu

Hola, som la Conxa, la Carme i la Mercè. Estem a Barcelona fent un curs d`estiu a Rosa Sensat. El curs es diu Tutti Frutti d'informàtic al matí durant dues setmanes. A la tarda fem un altre curs de Documentació visual amb l'ambit educatiu. Ho passem molt bé i aprenent moltes coses que posarem a la pràctica quan estiguem a l'escola.

`NOVES TECNOLOGIES

BON DIA. ESTIC FEN UN CURS D'INFORMÀTICA A BARCELONA DE ROSA SENSAT MOLT INTERESANT . ES COMPLICADA AQUESTA TECNOLOGIA PERÒ A POC A POC I AMB PACIÈNCIA ......SERÉ MINIMAMENT UNA PETITA ENTESA D'INFORMATICA, ENCARA QUE NO ES UNA DE LES COSES QUE HEM MOTIVI MOLT ,PERÒ RECONEC QUE DINS DEL MON ACTUAL ES TÉ QUE ESTÀ AL DIA DE TOT.

moltes felicitats

Salutacions a tothom

Qui no ha consultat mai la Viquipèdia ? Segurament tothom hi ha fet un cop d'ull algun cop. I sempre és bo que entre tots poguem afegir-hi comentaris, articles o simplement completar o corregir informació.

Doncs bé, heus ací un viquipedista més, disposat a contribuir a aquesta ingent tasca.

Gràcies - Felicitats - Ho faré

Moltes gràcies per la iniciativa i sobre tot per la constància. Felicitats per la vostra feina, l' il·lusió i la sabiessa ;-) Ho faré, ho tornaré a intentar, vull ser-hi ! Una abraçada.

Felicitats per un molt bon treball.

M'agrada veure com ja hi ha articles que superen la versió en castellà de Wikipedia. Es un goig veure com avança aquest projecte i facilita una mica la vida dels estudiants que no fa falta que anem a revistes espacialitzades en anglès per trobar coses senzilles i no tant senzilles.

grazie e felicitazioni! non scrivo in català, però cerco di capire. per me è molto interessante, visto il mio cognome. Maristella Tagliaferro - Venezia - Italia

Felicitats !!!

Es una meravella la Viquipèdia,soc catalana de naixament, però espanyola per accident (es broma) el que passa que quan estudiaba tot era en la llengua del generalísim i clar, ara de gran tinc problemes per expresar-me per escrit en catalè i llegir aquesta enciclopèdia, m`ajuda molt. Gràcies per la vostra tasca, disfruto molt llegint els vostres articles.

Català i ciutada del mon

Moltes gràcies, amics. Una salutacio a tot hom.

no em fio molt perque cadascu fica lo que li don la gana

m'agradaria que reviseu si veritablement lo que fica la gent es cert

no et demanenm que te'n refiïs, si veus qualsevol error el pots corregir i en té com qualsevol altra font, només que aquí som transparents, es veu pel sistema i ho diem públicament, consulta Viquipèdia:Deu coses que potser no sabíeu sobre la Viquipèdia per a més informació --barcelona (disc.) 13:04, 18 ago 2010 (CEST)

El meu és Francisco Báguena Escolano. Acabo de descobrir la viquipèdia i m'he portat una grata sorpresa. M'agrada. L'únic que us demano, suposo que ja ha estat l'objectiu principal, que els responsables del projecte vetllin perquè els que hi escriuen i les dades que s'hi aboquen siguin reals, certes i contrastades. Endavant. M'agradaria saber qui lidera la direcció i el projecte. Abraçada.

:::

Wikipedia=informació. un bon eslogan

Primera vagada

És la meva primera vagada en catalá. He fet classes a Barcelona en 2003 y me ha gustat mol el poble y la ciudad, tots els mol macos.


La Vikipèdia és fantàstica

Salutacions des de el sud de Texas! Visca Catalunya!

nineta

wikipedia el millor −−− 23:30, 8 oct 2010 (CEST)~

desde vilalba sasserra a la viquipedia

Felicitats

Moltissimes gracies!!!!!!!!!!

M'heu ajudat molt!!!!!!

hola

Holaaa!! m'hagrada molt aquesta pàgina web !

COMENTARI

Bon dia, companys. Trobo molt important en aquesta societat nostre dominada per l’anglès; l’existència d’aquesta enciclopèdia virtual en català. Els que barem inicia el nostre aprenentatge en castellà em crescut lluitant per poguer expressar-nos en català i millorar-ho poc a poc. Ara que els joves a pro feines fan un us quasi correcte de la llengua per els seu propi interès, es important que existeixi un portal divulgatiu com aquest.

Estic molt content

Estic content que hi hagi aquest espai, per un nen com jo de segon d'eso es un avantatge, ja que podem gaudir de molts articles i fer més bé els treball, l'únic que trobo es que alguns articles són un pel curts, però ja està bé, felicitats!

Ortografia

Hola, m'agrada molt això dels administradors que es dediquen a revisar l'ortografia, pero... No us canseu molt? Espero que la nostra Vikipèdia continui avançant tant ràpidament! I, hi ha molta gent que fa uns barbarismes o super errors... "Ni an mols"!
Guillem (disc.) 21:49, 26 oct 2010 (CEST)

No és cosa dels administradors, sinó que entre tots ho fem tot. Tu també, si vols. --V.Riullop (parlem-ne) 20:23, 19 oct 2010 (CEST)


D'acord i Gràcies
Guillem (disc.) 21:49, 26 oct 2010 (CEST)

Hola, escric des de CASTELLÓ DE LA PLANA

gracies per tot i per ajudar-me a fer tots el treballs, tant de bó aquesta pàgina en català la hagueren fet abans. GRACIES!!!!!!!!!!!!!.

Des de California!

No parlo be el catala pero estic molt content poder practicar aqui! Pero, cal que escriure molt mes, el wikipedia catalan es massa petit!

UNA NETA M´HA ADREÇAT A VOSALTRES

SOC UNA ÀVIA DE DOTZE NETS. SIS NENES I SIS NENS. UNS AGRAEIXO DE TOT COR PODER CONSULTAR-VOS QUAN EM PREGUNTEN QUELCOM. GRÀCIES I SALUTACIONS PER A TOTS!!!!!!!!!!T

Salutacions als néts i nétes :-) --V.Riullop (parlem-ne) 13:05, 28 oct 2010 (CEST)

Oriol

Gràcies, Oriol

un bilbaí a mallorca

He començat a descobrir tot el mon wiki, i al manco per que quedi constaància, una salutació per a tothom i en especial als participants en aquesta edició wiki. Esper publicar alguna cosa interesant. Fins sempre Pablo

--Portopablo (disc.) 00:50, 6 nov 2010 (CET)

Gracienc a la carrega!

Molt bones! M' agradaria fer molta feina en aquest projecte i recordar lo fet a la posteritat!

--un Roger de Gràcia 09:50, 12 nov 2010 (CET)

moltes visites

hola jo he fet servir el viquipèdia moltes vegades i m'encanta moltes gràcies sou la canya!!!!

Hola

Avui és la primera vegada que consulto la viquipèdia i trobo que és molt interessant trobar la informació en català. Montse

gràcies! esperem que ens ajudis a completar-la i que tornis més sovint --barcelona (disc.) 11:05, 20 nov 2010 (CET)

boJAN

mßagrada molt aquesta pagina en catala de viquipedia. us felicito!

Gran invent aquest de la Viquipèdia!

Iniciació

La coneixia com a material de consulta però no per dintre. Mirarem de fer alguna aportació en l'esperit de que entre tots fem un país més gran.

M'agrada molt la Viquipédia. Ho explica tot amb molt detall.


Pim Pam Toma Lacasitos

Me encanta

Hace falta una página que nos informe en Català, porque en Internet todo funciona en Inglés y en Castellano. Pero no, el catalán tiene que tener más fuerza. Yo no lo hablo, pero lo aprecio mucho.

Gracias, Viquipèdia.

M'encanta esta enciclòpedia mai et canses de llegir els seus articles i és completissima, no sabeu la de treballs de l'institut que m'ha solucionat... un salut cordial als creadors, si vos veig vos invite a un got d'orxata ;) Saluts des de Museros, València (Pais Valencià)

hola felicitats per oferir la posibilitat de poder fer recerca y expresar uns coneixements ¡¡¡andavant!!!

Des de lleida

M'encanta la pàgina! Seguiu així! No se que faria sense valtres... Visca el català!

Des de Lleida

Hola a tothom! Aquest és el primer cop que entro en el llibre de visites. Només un parells d'assumptes: Trobo que aquest espai és fantàstic i em serà molt útil per les tasques que m'interessen. Moltes gràcies!!!

no és el primer cop

No és el meu primer cop però vull agraïr el treball a tots aquells que treballeu en als articles. Hi ha algunes faltes d'ortografia, però està bé.

12 anys, la Seu d'urgell.

Felicitats!!!!!

MOLTES GRACIES PER LA INFORMACIÓ QUE M'HEU PROPORCIONAT A MI I A TOTS ELS USUARIS!!

VIQUIPÈDIA LA MILLOR!!

FORÇA CATALUNYA

11 ANYS, LES PLANES D'HOSTOLES, GIRONA

Visca Viquipèdia i visca el seu fundador

Gràcies a la VIquipèdia no m'he d'estar 3 hores buscant una web perquè aquí hi és tot . Per els estudiants com jo es la nostra salvació. 12 anys