Viquipèdia:X Viquimarató de la Llengua Catalana/Preguntes freqüents

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
X Viquimarató de la Llengua Catalana
23 al 29 de novembre de 2023

Coordinació: Amical Wikimedia i Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya


Necessito ser membre d'Amical o haver editat abans la Viquipèdia?[modifica]

No, aquest esdeveniment és obert a tothom. Només cal registrar-se com a usuari de la Viquipèdia per poder editar els articles.

M'he d'inscriure per participar-hi?[modifica]

No és obligatori però s'agraeix molt perquè facilita l'organització i el recompte de la feina. Per això es demana la inscripció i, si és possible, l'article o articles que es pensin treballar. Pots inscriure't aquí.

Què he de fer?[modifica]

Podeu triar entre diferents tipus de tasques a partir de les llistes que us proposem: crear i ampliar continguts amb referències a partir de fonts fiables, revisar l'ortografia o la correcció dels textos, traduir articles des del català a altres idiomes i a l'inrevés, etc.

Què passa si no sé quin article treballar?[modifica]

A partir dels articles que queden disponibles a les llistes, un cop altres participants ja s'han autoassignat els que volen treballar, només cal decidir quin resulta més atractiu. La consulta de la bibliografia també pot ajudar a decidir-se.

Puc crear un article que no estigui previst a la llista proposada?[modifica]

Es poden crear articles que les persones participants tinguin interès a crear, sempre tenint en compte que han de tenir interès des del punt de vista d'una enciclopèdia i que han de complir els criteris d'admissibilitat i evitar conflictes d'interessos.

Els articles fora de la llista proposada no sumaran punts per al #viquiconcurs7x7.


Més dubtes?
Pregunteu aquí