Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2006/Reforma de la portada

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Jo he de dir que a mi m'agrada molt aquesta proposta de nova portada. Suposo que el que farem és posar el codi al javascript comú (MediaWiki:Monobook.js), a no ser que trobeu la manera d'implementar-ho sense necessitat de javascript. El meu suggeriment és que l'etiqueta d'abaix no surti aleatòriament sinó que sempre estigui oberta per la primera pestanya, ja que és la que té les coses referents a la benvinguda d'usuaris.--SMP·d·+ 19:17, 17 nov 2006 (CET)

Els 5 punts de la proposta de Joanjoc les trobo bé... nova pestanya, negreta en passar l'apuntador, no cal recarregar... com @#?! feu tot això?? L'únic que crec que no hauria de deixar-se a l'atzar, sinó quedar permanent, és un link ben gros a les ajudes o a les primeres passes (ja està el "Ajuda" de l'esquerra però entre tantes opcions hi ha qui no la troba...). Salut! Aleator 21:38, 17 nov 2006 (CET)
Efectivament, si surt guanyadora la proposta, caldrà modificar-se els arxius MediaWiki:Monobook.js i MediaWiki:Monobook.css. Potser a més de fer fixa la primera pestanya lila de títol "Viquipèdia" amb l'introducció per a nous usuaris li podríem canviar el títol per "Ajuda"...) --Joanjoc (discussió) 12:19, 18 nov 2006 (CET)

Inici de la votació

Hola :-) Proposo iniciar la votació amb les següents opcions;

  1. Proposta de metacaixa sense icones Usuari:Joanjoc/Laboratori/Portada
  2. Proposta de metacaixa amb icones; Usuari:Pepetps/proves/Portada
  3. Deixar-ho com està Viquipèdia:Portada

--Joanjoc (discussió) 21:22, 29 nov 2006 (CET)

Abstenció

A mi totes em fan el pes per igual. No sóc gens bo jo amb el tema estètica. Ei, i m'agraden totes, eh? Però tampoc vull que sembli que passo del tema de la feina feta i que m'abstinc de la discussió. Puc votar una opció que sigui "m'és indiferent perquè totes són molt maques"? hahaha--Xtv (que dius que què?) 12:36, 6 des 2006 (CET)

Es veuen bé?

Amb la imatge de'n Pepetps es veu que les pestanyes verdes no hi caben i l'última es superposa a la primera. S'hauria de resoldre els dos comentaris que diuen que no ho veuen bé.--VRiullop (parlem-ne) 19:03, 6 des 2006 (CET)

Compliments

Compliments! Encara no tinc un compte. Soc nomes ca-1. Salutacions cordials, --85.2.241.171 10:38, 15 des 2006 (CET) (meta:user:Belinzona)

Cerca ampliada

A la versió [[1]] hi surten una pila de botonets sota de cerca que dedueixo que són per cercar al Diec, en d'altres viquipèdies i en d'altres llocs. Em sembla molt bona idea (i cas que no s'acceptés, posar una cerca ampliada així en algun altre lloc), però:

  • Per què serveix cada botó?
  • Només surt en aquesta imatge, però a les altres mides de la mateixa portada no. Quina és la proposta que es vota?

--Pere prlpz 10:41, 15 des 2006 (CET)

Això apareix quan t'instal·les unes eines addicionals com ara l'estat actual (actiu, inactiu...) que no recordo qui va fer però que em sembla que pots trobar a la pàgina d'usuari d'en Martorell--Xtv (que dius que què?) 17:04, 15 des 2006 (CET)
Són els viquiestris de'n Pasqual: Usuari:Pasqual/viquiestris. --VRiullop (parlem-ne) 17:34, 15 des 2006 (CET)

Biquipedia aragonesa

No sé si és el lloc adient per parlar-ne, o millor la discusió de la portada, però estaria bé posar un interwiki a la Biquipedia en aragonès, més que res per proximitat, i perquè no tenen gaires (milers de) articles menys que les wikipèdies asturiana i occitana que sí que tenim.--Pere prlpz 18:40, 15 des 2006 (CET)