Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Formatge de Maó

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La veritat, l'article es pot referenciar força més: 3 referències no donen gaire credibilitat a l'article, i si té denominació d'origen hauria de ser relativament fàcil trobar més informació. Respecte la manca de fotos, una llàstima que no hi hagi més, però no crec que hagi de restar valor a l'article. Si es referencia més, llavors votaré positivament. I una cosa més: seria possible un apartat on explicar propietats curatives del formatge, si en té? --Xavier D. Digues-me! 19:51, 3 ago 2009 (CEST)

A mi m'agradaria suggerir una cosa més sobre la referència número 2. Com que es fa servir tantes vegades, es podria afegir el llibre a la secció de bibliografia, i cada vegada que es cités el llibre, es podria posar de referència <ref name=Fuster-Gómez77>Fuster i Gómez, p. 77</ref>, per exemple. Això és el que se sol fer amb els llibres que es fan servir com a referència moltes vegades, i a més té l'avantatge que indica al lector de quina pàgina del llibre s'ha tret cada informació. Si no veieu clar el que us dic, en podeu veure un exemple a Ratpenat, amb la referència a Laurent i Lemaire. – Leptictidium (auderiense) 18:47, 7 set 2009 (CEST)
L'article té referències de 10 fonts diferentes. Moltes d'elles corresponen a un paràgraf sencer però es pot posar tot el paràgraf entre cometes perquè no es tracta de les frases exactes sinó de resums, per exemple, l'elaboració del formatge està explicada en un capítol sencer de varios fulls. No sé si hi ha altra manera millor d'indicar-ho. També voldria comentar que es un article relativament antic i fins fa poc les fonts estàven indicades a la bibliografia. Jo vaig agafar la referència 2 i vaig anar posant-la al costat de cada tros d'informació, però no ho he pogut fer amb l'altre llibre perquè no tinc accès a ell. Per cert, he tornat a posar, a més la referència 2 a la bibliografia. Es tracta d'un aliment, no d'un medicament, i com a tal no hi ha cap referència ni coneixença de que aquest producte tingui propietats medicinals ni que cap metge l'hagi prescrit a algú, però sí es parla de les propietats nutricionals. També volia comentar que es tracta d'un article al qual han col·laborat moltes persones en diferents aspectes, i fins i tot hi ha contribucions importants de persones no registrades -i són bones i fiables, la majoria de la informació jo mateixa l'he comprobada a la ref.2 i altres fonts-, que és l'article més complet de les sis llengües en què existeix i que té tots els enllaços en blau.--Slastic (disc.) 13:54, 10 set 2009 (CEST)