Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Mercè Rodoreda i Gurguí

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Al quadre de les seves obres narratives i literàries encara queden per escriure diferents arguments. Quan estigui del tot complet ja donaré el meu vot. --Xavier D. || A disposar! 11:38, 23 ago 2009 (CEST)

Vint-i-dos contes, Tots els contes, La meva Cristina i altres contes, Semblava de seda i altres contes, Viatges i flors. Són reculls de contes o reculls de relats diferents per això impossibilitat fer un argument col·lectiu. He vist que si que manca l'argument de Crim (que afegiré ara, perquè si que disposo d'ell) i dels altres dos restants veuré que trobo. Respecte l'argument de les obres de teatre tampoc he trobat res, però si en trobes l'argument serà afegit. Gràcies, per les observacions, ara m'hi poso.--KRLS , (disc.) 14:41, 23 ago 2009 (CEST)
D'acord. Vista la situació, he afegit a l'argument d'aquestes obres el text Recull de diferents relats. Crec que és una bona solució. Si no ho veieu correcte, esborreu el text. --Xavier D. || A disposar! 14:49, 23 ago 2009 (CEST)

Problemes de llengua

Veig que l'article ha estat proposat per obtenir la distinció de qualitat, però, francament, em sembla que té certs defectes de llengua i redacció que encara no el fan elegible. Si de cas (llevat que algú més competent que jo se'n pugui fer càrrec), puc començar a fer algunes correccions i millores en el redactat. D'altra banda, em sembla que és un article molt bo i que s'hi ha fet molta feina, per tant, seria una llàstima que no el poguéssim elegir només per aquestes mancances que dic. --Carles Noguera (disc.) 16:00, 23 ago 2009 (CEST)

Et dono un cop de mà amb la correcció. --Xavier D. || A disposar! 16:16, 23 ago 2009 (CEST)

Plantilla escriptora

Comentari "colateral":

Mirant la "fitxa d'escriptora" veig (amb el Firefox) que els texts "Naixement" "Mort" i "Primera/es Obra/es" queden centrats, verticalment parlant. Penso que despista una mica perquè no es veu ràpidament a primera vista on comença el contingut de cada camp (si en mires només un en concret). Potser es podrien alinear els texts de l'esquerra de manera que quedessin a la part superior de cada filera, pel que fa a l'alineació vertical. --Puigalder (disc.) 22:50, 25 ago 2009 (CEST)

Si saps arregleu. No ho dubtis.--KRLS , (disc.) 02:00, 26 ago 2009 (CEST)
Fet Fet! --Puigalder (disc.) 15:03, 26 ago 2009 (CEST)