Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Monopoli

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hi ha una gran feinada feta en aquesta traducció. No voldria de cap manera desmerèixer la feina feta, però les traduccions de l'espanyol per mi són les més difícils, normalment no hi ha manera de traduir res de forma que s'entengui i cal gairebé reescriure-ho tot. Em sembla que és el cas d'aquest article, per aclarir el que vull dir, he fet una modificació a la part de Poder de mercat del monopolista (encara no estic del tot satisfet de com queda). Hi ha mot de material que es pot organitzar, però l'estructura no segueix un fill conductor clar. En la meva opinió caldria un apartat de monopolis històrics, encara que fos breu, es pot obtenir material de l'article anglès on parla del monopoli de la sal és un cas especialment significatiu pels Països Catalans on es pot fer una breu referència als angelets de la terra. També convindria posar referències al text de les diferents afirmacions --Gomà (disc.) 21:20, 23 juny 2009 (CEST)

He refet l'estructura, i hi he afegit (traduint de l'anglès) la secció de monopolis històrics. Si no us agrada ho revertiu i en pau. En la meva opinió l'article està pou bé com per merèixer la distinció amb els canvis o sense, per tant el meu vot el té igualment. --Gomà (disc.) 21:28, 30 juny 2009 (CEST)
Trobo adequat l'últim apartat de Monopoli Històric ^^ i el canvi de títol dels apartats.
L'apartat de Costos socials has fet bé en apropar-lo a la fixació de preus i quantitat del monopolista (abans estava al final de tot practicament), però no trobo gaire adequat el títol "Teoria de fixació de preus monopolista" i que a dins d'aquest hi hagi "efecte d'un impost a la quantitat"... no té re a veure.. et reverteixo això.
Saluts! i gràcies per l'addició del monopoli històric! --Layonard (disc.) 00:18, 1 jul 2009 (CEST)

Des del meu punt de vista, crec que té moltes virtuts però li manquen algunes (o força) referències per ser de qualitat. Tot i així, té prou vots per ser-ho. Enhorabona.--Peer (disc.) 17:07, 3 jul 2009 (CEST)