Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Winston Churchill

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

1. A la infotaula, entenc que una de les seves ocupacions hauria de ser polític en comptes de parlamentari, ja que l'ndret on desenvolupà les seves tasques no modifica fins a aquest extrem la seva feina (no sé si m'explico).Fet Fet!
2. Potser faria constar un espai dedicat als homenatges a nivell urbanístic que se li han retut (des d'estatues fins a places i carrers). En el cas de Lenin hi consta. A més a més, per exemple, a Barcelona hi ha els Jardins de Winston Churchill.esmentat esmentat. No penso que s'hagi de detalar massa en aquest punt, ja que l'article és molt extens.
3. Finalment, posaria un punt dedicat al seu paper en relació a les terres de llengua catalana. En aquest cas, documentaria la referència que va fer durant els bombardejos de Londres a que la població emulés el coratge i la resistència dels cituadans de Barcelona, igualment víctimes de l'artilleria feixista des de l'aire.Fet Fet! Però, tant més important seria fer constar el seu paper clau en contra de la intervenció aliada a la península ibèrica per alliberar Europa del feixisme, a causa de l'incipient context de Guerra Freda.Fet Fet!
Moltes gràcies--Jove (disc.) 04:36, 15 des 2013 (CET)

@Jove:. Moltes gràcies per les bones aportacions.--amador (disc.) 09:51, 15 des 2013 (CET)

@Amadalvarez::
1. He fet alguns arrenjaments del format per estandaritzar l'article amb al resta. Si et semblen incorrectes, canvia'ls sense cap mena de problema ni avís.
2. Penso que cal adaptar totes les referències de la secció Bibliografia#altres fonts amb la plantilla corresponent, tal i com s'ha fet amb el primer títol esmentat.--Jove (disc.) 18:54, 15 des 2013 (CET)