Viquipèdia Discussió:Temes controvertits/País Valencià

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Viquipèdia Discussió:Temes controvertits/País Valencià/Arxiu 1 en data 30-06-2015.

2601:246:4D80:DF0:6D97:6A9E:C968:13A2 (discussiócontribucions)

Us indistint, en meu punt de vista, seria aquell en el que l'us de les dues denominacions s'aproxima per igual al 50%. Si l'us majoritari es decanta per una de les opcions (abrumadorament, 166 de 166+22=188 es mes del 88%), i afegint a mes que, d'acord amb la actual composicio del parlament autonomic, on nomes 19 de 99 escons son obertament nacionalistes (mes o menys el 19%), es molt evident que hi ha una clara correlacio entre l'us "Pais Valencia" i la penetracio social dels partits nacionalistes i les seues organitzacions afins.

No hi ha cap "us indistint". Es massa obvi que es la denominacio "oficial" dels sectors nacionalistes i independentistes. A mes a mes, hi han sentencies del TSJCV en contra de aquest us indistint dels termes "Pais Valencia" i "Comunitat Valenciana".

Jo vos recomendaria ser una miqueta mes neutrals i deixar les opinions politiques a una banda quan escrigueu articles. Nomes vosaltres quedeu en evidencia si escribiu articles tendenciosos.

Resposta a «Us indistint?»
Cap més tema anterior