Viquipèdia Discussió:Usuaris indisciplinats/Cromelnordic

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Què voleu que us digui? Que teniu raó? Que ho lamento molt?

Hipocresies, no en vull dir.

Espero de bon grat que sabeu el que us feu. Salut!!! --cromelnordic 11:28, 30 oct 2006 (CET)

Aquest usuari ha estat informat en moltes ocasions dels assumptes pels quals reclama l'atenció de la comunitat. Si us plau no us molesteu a dedicar-li el vostre temps.
més informació
Sisplau, no em poseu un icono a cada missatge. No ho dic només per mi, sinó també per la Viquipèdia. :Faria el ridícul, tant "càstig d'iconos". Limiteu l'us dels iconos a lo normal. Sisplau... ;-) (PD: si no es diu "iconos" perdoneu l'error). --cromelnordic 21:05, 30 oct 2006 (CET)
El seu ús es reserva a quan l'usuari torna a fer preguntes ja contestades, o manté el comportament habitual descrit a viquipèdia:usuaris indisciplinats.
Icono és icona, però açò és una plantilla.
Perdona, no vull començar una altra discussió interminable i sense profit per a la Viquipèdia, així que si no seguisc contestant-te, ja ho saps. –Pasqual · bústia 23:09, 30 oct 2006 (CET)
Molt bé, però insisteixo: no utilitzeu indiscriminadament les plantilles, perquè (i no vull fer broma) la Viquipèdia pot fer el ridícul fent-ho. Salut!!! --cromelnordic 11:33, 31 oct 2006 (CET)
Pasqual, tu el que passa és que no vols dialogar amb els usuaris, i per això defineixes com a "interminables" les converses que podríem tenir. Qualsevol excusa és bona per no dedicar-me ni deu minuts. Com si tots els usuaris de la Viquipèdia (ho dubto molt) volguessin parlar amb tu.
.
Jo ja veig la FALTA de drets que ofereix la Viquipèdia als seus usuaris-treballadors. i opto per conformar-me'n, tot i que no descarto en el futur d'anar-me'n. En fi, ja ho veurem.
.
Que sàpigues això que suposo: que no tens GANES de parlar amb ningun usuari. Sí, això suposo. Deu minuts no són deu segles. Garrepa.
.
Bona tarda.
.
Unicorn blanc (disc.) 15:11, 20 oct 2021 (CEST)

Eliminació de la resposta d'en cromelnordic

No ho trobo adeqüat, ja que estem privant-lo del seu dret a rèplica. Si cal es podria fer en una secció separada, però trobo adeqüat que pugui respondre.--SMP·d·+ 14:36, 12 nov 2006 (CET)

N'ets conscient de què cada dos per tres hi afegirà un paràgraf sencer despotricant? Ja en van dos. I seguirà. Al final no hi haurà res llegible. No sembla la funció de la pàgina. 81.36.161.57 14:57, 12 nov 2006 (CET)
O sigui que, usuari anònim, la llibertat d'expressió només val quan a tu t'agrada?? Això vols dir?? I el dret de queixa no existeix?? Vaja, vaja... --cromelnordic 21:47, 12 nov 2006 (CET)
Em sembla que consideres perfectes les normes de la Viquipèdia i la forma amb què aquesta em va tractar i, en certs casos, encara em tracta. En fi, què hi farem. Ja canviaràs d'opinió i simpatitzarem, encara que es faci esperar deu anys. En fi, de moment em cal suportar això.
.
Sé que mai canviaré la Viquipèdia (o, en el millor dels casos, no jo sol), ni tinc intencions de canviar-la de fet, només voldria un millor tracte i la supressió de l'antipàtica web "Cromel", sense perjudici dels meus deures davant la Viquipèdia. I la desaparició de la definició de mi com a "vandalisme" i "SPAM". No m'agradaria que la Viquipèdia utilitzés això amb freqüència. Si es té un usuari desobeient, crec que se li hauria de donar un preavís, almenys un de sol. Sense perjudici de, potser, marxar de la Viquipèdia per sempre.
.
Quina vida aquesta.
.
Bé, ens veurem, salut. Unicorn blanc (disc.) 15:18, 20 oct 2021 (CEST)
Aquest usuari ha estat informat en moltes ocasions dels assumptes pels quals reclama l'atenció de la comunitat. Si us plau no us molesteu a dedicar-li el vostre temps.
més informació

Parlem-ne.

Què molesta dels meus enllaços? Que en poso massa? Que no són adequats per a la Viquipèdia? Ambdues coses alhora?

Ara que ja porto un temps a la black list de la Viquipèdia, i que crec que ja he rebut un càstig suficient, vull conèixer millor les lleis i veure a què tinc dret i a què no. [Perquè veig que hi ha, en certs casos, altres usuaris que posen vincles d'una qualitat semblant a la meva (amb tot el respecte), i jo no puc.].

Em podeu referir a alguna norma de la Viquipèdia que parli clarament de quins enllaços estan permesos i quins no? Gràcies. Salut. --cromelnordic 09:34, 30 abr 2007 (CEST)

En defensa meva.

Vull dir dues coses en defensa meva, que em sembla que no surten en aquest article, i que vull que se sàpiguen:

1) Mai he rebut cap explicació satisfactòria sobre els vincles que he de posar i els que no. L'explicació "no volem propaganda" no em sembla suficient, perquè aleshores, perquè no passa que "tots els vincles externs són propaganda"?

1.1) Quin és el problema amb els vincles de La Stoa, realment? No tenen prou qualitat com per ser de la Viquipèdia? No fan prou referència al tema en qüestió?

1.2) Si el problema és que no es refereixen a la definició de cada pàgina (per exemple, el de "Descartes"), davant aquest problema un tant subjectiu, hi ha alguna norma bàsica que ajudi a aclarir-ho?

2) Quan se'm van borrar tots els vincles de propaganda de La Stoa, sense pre-avís, jo (a desgana) vaig acceptar-ho. (I, poc després, se'm posava a la black list de la Viquipèdia.) Amb això vull dir que, si aleshores hagués volgut recolocar els vincles de publicitat que hi eren aleshores, ho hauria fet; i no ho vaig fer.

Bé, només que quedi clar això. No vull dir que ho hagi fet tot bé (si pogués tirar enrera hauria fet una altra cosa), però sí que puc dir això al meu favor. Apa, salut!! --cromelnordic 10:04, 30 abr 2007 (CEST)

- He optat per suprimir aquesta secció, que crec que no portava res de positiu a la discussió. Salut!! --cromelnordic (discussió) 14:31, 11 gen 2008 (CET)

Antecedents

Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Polítiques/2006/10#Plantilla_Cromel

He afegit certs canvis a la pàgina.

He afegit certs canvis en el text principal de la pàgina, procurant que fos més pròxima a la realitat (ja que la pàgina tractava de la meva pròpia relació amb la Viquipèdia). Espero que siguin respectats. Si algú vol dir-me alguna cosa, preferiria que fos en la meva pàgina de discussió, i sense el "banner de troll". Salutacions. --cromelnordic 21:09, 26 ago 2007 (CEST)

Veig que, sense cap debat i amb rapidesa, heu revertit tots els canvis a la versió anterior. No em sorpren que hagi passat això. No vull discutir-ho gens; almenys m'he desfogat una mica jugant a fer l'edició; desconec el vostre cas, però jo tinc la consciència neta. Vosaltres sabreu el que feu. Ara, més ens val que tots fem Viquipèdia, fem país, fem catalanisme, fem cultura, i ens deixem estar de discussions. Que vagi bé, senyors administradors. Salut. (I que consti que ho dic sense expressió de superioritat ni burla, que un també té els seus defectes). --cromelnordic 22:07, 26 ago 2007 (CEST)

Voldria obrir un procés per a suprimir aquesta pàgina.

Hola.

Voldria obrir un procés per intentar suprimir aquesta pàgina d'Usuaris-indisciplinats/Cromel. Puc explicar sense problema els motius que em porten a demanar aquesta supressió. Algú voldria ajudar-me? Qui vulgui enviar-me un email i parlar amb mi, el redirecciono a webmestrelastoa(arroba)gmail.com .

Fins la pròxima!! --cromelnordic (discussió) 14:35, 11 gen 2008 (CET)

Resultat de la proposta d'esborrament

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada el 17 de gener de 2008

El resultat de les votacions ha estat el següent:

Es conserva per 3 vots a favor de l'esborrament, i 10 en contra, al cap de 8 dies

Resultat obtingut amb Viquiestris

Xtv (que dius que què?) 18:02, 25 gen 2008 (CET)

D'acord amb les normes, naturalment, accepto la conservació d'aquesta pàgina.

Les normes demanen que, un cop fracassada una proposta per esborrar una pàgina, passi un temps abans de fer una nova proposta per borrar la mateixa pàgina i tornar-ho a intentar; doncs bé, això és el que faré. Deixaré passar un temps llarg abans d'obrir una nova proposta de supressió d'aquesta pàgina. Paciència.

Fins aleshores, seguiré oferint nous articles i altres edicions per a la Viquipèdia.

Salut i república!! --cromelnordic (discussió) 16:49, 26 gen 2008 (CET)

Està bé. Em convertiré en un amic i eficient col·laborador vostre i, aleshores, vosaltres mateixos, suprimireu aquesta ofensiva (almenys per a mi) pàgina "històrica". És la meva creença. I si no anés a respectar les vostres normes, dimitiré, oficialment o no

Ja he vist com no accepteu canvis i retocs meus en aquesta pàgina. Vosaltres sou els amos, dit amb neutralitat.

Intentaré una altra tàctica per a aconseguir la desaparició d'aquesta web mateixa de "Cromel". Una tàctica respectuosa, faltaria més.

Em convertiré, almenys fins a cert punt, en un eficient col·laborador vostre i respectaré les vostres normes (si no preferís marxar de la Viquipèdia per a sempre). Crec que algun dia, ni que hagi d'esperar 15 anys, aconseguiré que ja no em vegeu ni com un rival ni com un enemic del vostre projecte, i desmantellareu aquesta pàgina que a fi de comptes és un rifle apuntant-me contra mi i tothom ho sap. Ho dic sense voler ofendre.

Diuen que la gent no canvia. Però jo aconseguiré un canvi en mi mateix i en vosaltres. Això suposo. No em corre cap pressa. Digueu-me profeta si voleu.

Per cert, per si calgués dir-ho, en quan al Racó Català i al fòrum de Comunidad Umbria, perquè ho sabeu (ho indica la mateixa normatació de la meva web) és molt improbable que mai hi torni. Per aquí no heu d'esperar res ni bo ni dolent ni neutral. Parlo amb tota la neutralitat i sinceritat del món. Podeu creure'm amb tota confiança, fins i tot si potser no us agradés.

¿I si no em creieu? Per mi, i ho dic amb respecte, ja podeu tenir els ulls ben oberts de tant en tant i jutjar per vosaltres mateixos, ja que jo no sóc pas l'amo d'aquesta web i ho sé. Insisteixo, no tinc cap pressa per a la supressió de "Cromel", almenys jo no. A més, almenys fins a cert punt, jo crec en el projecte Viquipèdia (el qual no puc dir del Racó Català, i no vull ofendre però sí ser sincer).

Bé, ja no em queda res més per dir, per ara almenys.

Que passeu un bon dia. --Unicorn blanc (disc.) 10:29, 20 oct 2021 (CEST)

Per cert, una observació

Una observació,

¿Heu vist la pàgina Usuari:Cromelnordic com "està" actualment?

Les coses canvien... La gent a vegades canvia de nom d'usuari i abandona l'anterior, almenys en la Viquipèdia... a vegades... I no ho dic volent molestar ni intimidar, companys de web...

Ja ho mirareu quan tingueu temps... o mai, si ho preferiu.

Bon dia a tothom. Unicorn blanc (disc.) 12:11, 20 oct 2021 (CEST)

Bé, que ho sapigueu

No sé si servirà de res dir això, però ho dic.

Jo, que havia tingut el nom d'usuari Crom el "Cromel" nòrdic, ara em faig dir sobretot Unicorn Blanc i, en tot cas, ja no em dic gens Crom el nòrdic. Repeteixo, ara em dic, almenys normalment, Unicorn Blanc.

Que ho sapigueu, en tot cas.

Bona tarda.

Unicorn blanc (disc.) 15:05, 20 oct 2021 (CEST)

Esperaré assegut

Potser passaran cinc o deu anys fins que els administradors de la Viquipèdia suprimiran aquesta pàgina ofensiva. Pero succeïrà. Esperaré assegut i aniré colaborant molt de tant en tant amb la Viquipèdia sense presses. Aquesta pàgina no durarà sempre. Encara que calgui esperar 10 anys, insisteixo.

Bon dia.

Unicorn blanc (disc.) 13:32, 31 oct 2021 (CET)