Viquipèdia Discussió:Wiki Loves Monuments/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En el llistat dels Països participants manca la Catalunya.el comentari anterior sense signar és fet per 81.43.190.203 (disc.contr.) 09:09, 4 set 2011 (CEST)

Et recomano que directament vagis a al nostre web, perquè aquestes planes poden confondre. Allà trobaràs els premis per a Catalunya i els diferents territoris de parla catalana.--KRLS , (disc.) 09:09, 4 set 2011 (CEST)
Canvio països per estats ja que aquesta és l'estructura adoptada. El motiu és perquè els monuments tenen uns registres oficials basats en la legislació, encara que pot ser estatal o descentralitzat. Un altre motiu és perquè està organitzat en principi pels capítols de Wikimedia que a Europa tenen una distribució estatal. Amical Viquipèdia, associació no reconeguda per la Fundació, hi participa organitzant el concurs a Andorra i col·laborant en l'organització d'Espanya i França aportant diferents premis locals. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 14:22, 4 set 2011 (CEST)

Hi són tots?

He carregat una imatge d'una església de l'Alt Empordà que consta en el web del patrimoni.gencat (http://cultura.gencat.cat/invarquit/fitxa.asp?nom=&municipi=0&comarca=0&proteccio=0&estil=0&epoca=0&Submit=Cerca&NRegistre=&idregistre=19513) i no surt esmentada a Portal:Wiki Loves Monuments/Alt Empordà. Té codi de registre, però no crec que sigui el mateix tipus que es fa constar a la subpàgina del portal. Sabeu com s'han obtingut els codis i quin codi correspon per al concurs en aquest cas? --Bestiasonica (disc.) 00:47, 13 set 2011 (CEST)

  • Que estigui l'inventari del patrimoni arquitectònic, que és el web que has consultat, no vol dir que sigui un monument protegit. Cito en Vriullop a Viquiprojecte_Discussió:Monuments#Monuments_d.27Inter.C3.A8s_Local: "En resum, a Catalunya no existeix cap registre global de BCIL. El registre IPA de la Generalitat (Inventari del Patrimoni Arquitectònic, el que es pot consultar a patrimoni.gencat) inclou BCIN (que estan marcats) i d'altres que són la proposta de la gene per a que els ajuntaments els tinguin en compte en els seus plans de planejament urbanístic."
  • Aquesta ermita no és un BCIN. Podria ser un BCIL o no ser-ho, vés a saber. Fins i tot podria ser que a l'Escala no hi hagués BCILs. Una feina prevista cara a l'any que ve és recollir els BCILs de tants municipis com sigui possible, que tampoc seran tots ni de lluny, però enguany en principi entren al concurs els monuments que tenim a les llistes.
Em sap greu perquè la foto és maca.--Pere prlpz (disc.) 01:12, 13 set 2011 (CEST)
Només afegir que els codis que surten amb el format RI-51-00xxxxx són els del Registre de Béns d'Interès Cultural del Ministeri de Cultura on inclouen i codifiquen totes les declaracions BCIN. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 11:00, 13 set 2011 (CEST)
Però el concurs és per a tots els monuments o només els BCIN? --Bestiasonica (disc.) 19:54, 13 set 2011 (CEST)
A efectes pràctics, per tots els monuments que tenim a les llistes de monuments, que a Catalunya són tots els BCIN més els BCIL d'una dotzena de municipis.--Pere prlpz (disc.) 20:53, 13 set 2011 (CEST)
Jo ja m'estic conscienciant que l'any vinent tindrem una gran feinada i que es quintuplicaran les llistes de monuments.--KRLS , (disc.) 21:03, 13 set 2011 (CEST)