Viquiprojecte Discussió:Asian Month

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Kippelboy (discussiócontribucions)

Bon dia, a mi tampoc em deixa accedir a la plataforma per "jutjar" els articles. Em dona el mateix error que mencionàveu. Esperem que se solucioni el tema per poder acabar de validar els guanyadors. Salut i paciència! :-)

Resposta a «Problemes tècnics»

No he pogut carregar els dos últims articles

1
Martí8888 (discussiócontribucions)

Hola, aquest vespre he fet dos articles més, Vall dels Guèisers i Nikolskoie, que per algun problema que desconec no me'ls han deixat carregar. Espero que en tot cas es tingui en compte la intenció!

Gràcies!

Resposta a «No he pogut carregar els dos últims articles»
YggdrasilAsir (discussiócontribucions)

Hola, aquesta tarda he fet alguns articles per al concurs, però a l'hora de pujar-los no em deixa ni des de l'ordinador ni des del telèfon; els escric tot seguit: Cornus kousa; Chimaek; Hanwoo i Reformes Taika. L'error que em dóna és un tal Error Network 500.

Com que no sé si els aconseguiré pujar, els poso per si un cop finalitza el concurs feu estadístiques globals els pogueu tenir en compte. Gràcies per l'organització!

Resposta a «Error a l'hora de carregar els articles»

Declare el meu rebuig a rebre cap premi per la participació, en cas de rebre'n

1
Hienafant (discussiócontribucions)

La raó principal: No em caben més llibres a ma casa. Les prestatgeries estan a rebentar. Si el premi foren CDs de música d'artistes asiàtics no tindria problema perquè aquests prestatges sí que no estan plens del tot encara.

M'acontente a haver participar en aquest concurs, gaudint moltíssim.

Per mi siga que, qui vaja en la següent posició reba el premi que em correspondria per mi.

Gràcies per la seua atenció, @Kippelboy:

Resposta a «Declare el meu rebuig a rebre cap premi per la participació, en cas de rebre'n»

Persones amb ciutadania en un país asiàtic

3
Hienafant (discussiócontribucions)

Hola

Acabe de crear l'article Marjorie Doggett i m'agradaria saber si esta dona nascuda a Sussex sense cap origen ètnic asiàtic que va aconseguir la ciutadania de Singapur es pot considerar un article vàlid per al concurs.

El missatge va especialment per al jutge del concurs, @Kippelboy:. Així i tot, crec que tothom pot discutir al respecte.

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Jo crec que clarament sí. D'una banda és singapuresa, per tant asiàtica. I si això no fos suficient, el seu àmbit d'actuació és a l'Àsia.

Kippelboy (discussiócontribucions)

per mi sí. Si ningú s'hi oposa. Jo penso que tot suma. :-)

Resposta a «Persones amb ciutadania en un país asiàtic»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bona tarda. M'imagino que és massa tard per canviar les regles, però és una llàstima que tan sols es recompensi la creació d'un nou article amb 3.000 octets i no l'ampliació d'un article existent amb els mateixos 3.000 octets. La creació i l'ampliació de contingut són igual d'importants.

Hienafant (discussiócontribucions)

+1

Hienafant (discussiócontribucions)

Especule que el fet que demanen creació d'articles en compte d'ampliació i/o creació és perquè és més fàcil de comprovar la producció d'un mes en el primer cas que el segon.

Propose, si hi ha mitjans, que es podria solapar el concurs del Mes d'Àsia amb alguns dies (per exemple 3 dies o 4) dedicats a l'ampliació d'un àrea relativa a Àsia. Un exemple:

Mes d'Asia (de l'1 al 30 de novembre) més Cinc dies d'ampliació d'Àsia Central (del 3 al 7 de novembre) més Quatre dies d'ampliació del Sud-est asiàtic (del 11 al 14 de novembre) més Els tres dies de l'ampliació de la política feta a l'Àsia (del 20 al 22 de novembre).

PROS:

  • No cal haver de convèncer als encarregats del concurs global.
  • S'avancen/milloren articles d'Àsia centrant-se en la qualitat més que la quantitat.

CONTRES:

  • Requereix jutges extra amb temps extra.
Resposta a «Creació vs. ampliació»
Cap més tema anterior